koji film? i kako ti se uopće da gledat film na etape?
Muška sigurna kuća
Pok, Mirza.
Laku noć, Mirza.
Mulica me naučila da ne pišem privatne podatke javno.
Body of Lies.
Nisam stigla pogledat do kraja prije nego što je cimer najavio da dolazi doma pa sam hitro morala ić spremat. I onda još sto stvari i eto, dva ujutro je došlo.
Inače se trudim gledat u komadu.
Laku noć, Mirza.
Mulica me naučila da ne pišem privatne podatke javno.
Body of Lies.
Nisam stigla pogledat do kraja prije nego što je cimer najavio da dolazi doma pa sam hitro morala ić spremat. I onda još sto stvari i eto, dva ujutro je došlo.
Inače se trudim gledat u komadu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ovo je virtualno upoznavanje
nekad mrzija sf, danas ljubitelj
volim sve komedije i romantične komedije (
), kvalitetne trilere i drame. horore mrzim. ja sam uvjeren da u ljudima koji uživaju u hororima spava potencijalni serijski ubojica. izbjegavam te ljude
šta je HC?
djelomično zadovoljan
nekad mrzija sf, danas ljubitelj
šta je HC?
djelomično zadovoljan
Daj ne seri, romantične komedije.
Onda ću tebe pitat što da gledam.
Horori mi ne pašu jer nemam potrebu gledat crijeva kako se prolijevaju, a s psihološkim se userem. Nije mi to najmiliji osjećaj.
Treševi su već druga stvar, tu umirem od smijeha.
Hardcore. Iako ne slušam baš to, neke blaže inačice su mi draže, ali ovako mi je najkraće za objasnit.
Oprosti što ne slušam Telo.
Onda ću tebe pitat što da gledam.
Horori mi ne pašu jer nemam potrebu gledat crijeva kako se prolijevaju, a s psihološkim se userem. Nije mi to najmiliji osjećaj.
Treševi su već druga stvar, tu umirem od smijeha.
Hardcore. Iako ne slušam baš to, neke blaže inačice su mi draže, ali ovako mi je najkraće za objasnit.
Oprosti što ne slušam Telo.
o da
ja gledajući te filmove provedem sa smiješkom na licu
ali dobru rom. komediju, kvalitetnu. tipa friends with benefits. ima ih još tona, al se ne mogu sjetit sad
ne bi o hororima. nema nikoga sa mnom
:PiĆkica:
joooj, mrzim te stvari
i heavy metal, tehno i cajke. eto. sve drugo mi je podnošljivo.
pa ne slušam samo to jebote. ono je jedna pisma koja je onako - fensy, uđe u uho. priznaj da ti je na replayu nonstop
ne bi o hororima. nema nikoga sa mnom
joooj, mrzim te stvari
pa ne slušam samo to jebote. ono je jedna pisma koja je onako - fensy, uđe u uho. priznaj da ti je na replayu nonstop
Jest, dobar je taj. Pogledala sam nekoliko puta već. 
Imam dojam da sam pogledala sve ikad od takvih stvari, zato, kad se sjetiš, piši što valja.
Dobri su ti filmovi za odmorit mozak, a i možeš slobodno spamat po forumu uz njih, nećeš niš propustit.
Nije mi to bilo na ripitu, ovo mi je.
Užasno je, dno svemira, ali ne mogu prestat. I svaki put umirem od smijeha.
Imam dojam da sam pogledala sve ikad od takvih stvari, zato, kad se sjetiš, piši što valja.
Dobri su ti filmovi za odmorit mozak, a i možeš slobodno spamat po forumu uz njih, nećeš niš propustit.
Nije mi to bilo na ripitu, ovo mi je.
Užasno je, dno svemira, ali ne mogu prestat. I svaki put umirem od smijeha.
hijaooo, takvih ima kolko oćeš
sutra ću ti postat listu mojih najnaj
i nije istina da takvih nema. oni su mi nekako nepresušni. čak i za u kino. uvik ima nekakva rom. komedija 
pa da, odmorit mozak, a ne gledat oće li nekakav psihomajmun sić s grane, skočit ti u sobu i zaklat te
isuse poše šta je ovo
na kojim drogama moram bit za ovo slušat

pa da, odmorit mozak, a ne gledat oće li nekakav psihomajmun sić s grane, skočit ti u sobu i zaklat te
isuse poše šta je ovo
Pa nije da ih nema, samo sam sve pogledala.
I složi popis, obavezno! Ako nađem dva koja nisam pogledala, kupiću ti sladoled.
Al u kino ih ne idem gledat, to je uzaludno bacanje love. I bolje ih je gledat pod dekom.
U kinu se gledaju akcije.
I Tvajlajt.
Ovo je tipični j-pop pomiješan s metalom, moliću. Vrh.
Pepersi. Srednja škola.
U toj dobi sam propustila njega slušat, zato sad nadoknađujem.
I složi popis, obavezno! Ako nađem dva koja nisam pogledala, kupiću ti sladoled.
Al u kino ih ne idem gledat, to je uzaludno bacanje love. I bolje ih je gledat pod dekom.
U kinu se gledaju akcije.
I Tvajlajt.
Ovo je tipični j-pop pomiješan s metalom, moliću. Vrh.
Pepersi. Srednja škola.
U toj dobi sam propustila njega slušat, zato sad nadoknađujem.
a mene si kao fejspalmala za to?
složiću, al više nisam siguran. djeluješ kao manijakalni gledatelj svega i svačega
pa u kino i mekdonalds se ide sa curkom
akcije, trileri itd su za pod deku i uživanje u filmu.
šta je j-pop zaboga?
peppersi u osnovnoj, srednjoj i danas
sve pretjerano žestoko mi ne odgovara. dapače, sranje mi je
radije jolu i rozgu 
složiću, al više nisam siguran. djeluješ kao manijakalni gledatelj svega i svačega
pa u kino i mekdonalds se ide sa curkom
šta je j-pop zaboga?
peppersi u osnovnoj, srednjoj i danas
nisi nešto brutalno uvjerljiva
ja se još budim
nemam popis još, al sam se sitija nekih
definitely maybe, ghosts of girlfiend's past, the proposal, the switch, crazy stupid love, dan in real life, the rebound . ovo su samo neki (k tome i poznatiji), ne pada mi trenutno ništa više napamet. nadam se da postoji bar 1 kojeg nisi gledala
ja se još budim
definitely maybe, ghosts of girlfiend's past, the proposal, the switch, crazy stupid love, dan in real life, the rebound . ovo su samo neki (k tome i poznatiji), ne pada mi trenutno ništa više napamet. nadam se da postoji bar 1 kojeg nisi gledala
Taj je negdje moj kalibar.Playlife » wrote:svaku večer po 15 min dok ne zaspe
Ja gledam filmove iz HBO on demand i neke pute ne stignem do kraja pogledat jer ponedjeljkom ujutro mijenjaju filmove.
0 new messages
-
- Information
-