Nego, mene baš zainteresiralo ono 'gradići u Bosni imaju bogatiji noćni život'.
Kako odbiti na finjaka?
- Beta ženka
Al' to nije tema.nodens » wrote:Ne vidim zašto bi takve nametljivce koji se prikrpaju nepoznatim osobama i nešto zabriju, trebalo odbijati 'na finjaka'.![]()
Nego, mene baš zainteresiralo ono 'gradići u Bosni imaju bogatiji noćni život'.Što je to bogat noćni život?
To ti znači da možeš izaći na različita mjesta, od žive rock svirke preko disco kluba do narodnjaka, i neće te potjerati u 23 h jer je fajrunt, kako to inače biva u ZG na većini mjesta pa ti ostanu 2-3 birtije za "ruženje" do 1 poslije ponoći, a valjda jedna koja radi do 2 h. Jedini je problem što i kod njih žive svirke završavaju u 1 i onda ti ne preostane ništa do npr. disca gdje svira takav "fjužn" svega i svačega da moraš bježati ili se napiti kao ćuskija da izdržiš. No tamo se nađe zanimljivog društva, Bosanci su druželjubivi, ali ne ovako nametljivi kao ovi kreteni s ceste pa je onda zanimljivo bez obzira na to što svira.
(moram li spominjati Beograd i njegovu životnost ili bolje da preskočim ovaj put?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Započne razgovor s njim i pita ga što misli o vašoj temi razgovora u nadi da će lik odustati?Beta ženka » wrote: Nakon nekoliko pristojnih napomena da bismo ipak rado bile bez njegovog društva, pa kad nije jebao živu silu, prijateljica mu je rekla o čem razgovaramo i što on misli o tome (u nadi da će lik odustati)
Moram priznati da je ovo jako neobičan način odjebavanja.
... što je on zdušno prihvatio nakon početne zbunjenosti i razvio filozofiju...
Pa zapravo mu je ulet upalio, a ni sam to nije očekivao. Kako ne bi bio zbunjen?
- Beta ženka
Čuj, nadale smo se da će mu tema biti dosadna (radilo se o braku i razvodima, potaknuto nekim primjerima iz naše bliže i dalje okolice o kojima smo razgovarale upravo kad se seLAK ubacio). A budući da se nije htio otkačiti nakon nekoliko molbi i napomena, i nakon naše šutnje jer je idiot hodao s nama, ovo je bio još jedan pokušaj da ga se riješimo (neuspješan, mada mi se isprva činio kao odlična ideja). 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Trebale ste pričati o tamponima i ulošcima.Beta ženka » wrote:Čuj, nadale smo se da će mu tema biti dosadna (radilo se o braku i razvodima, potaknuto nekim primjerima iz naše bliže i dalje okolice o kojima smo razgovarale upravo kad se seLAK ubacio). A budući da se nije htio otkačiti nakon nekoliko molbi i napomena, i nakon naše šutnje jer je idiot hodao s nama, ovo je bio još jedan pokušaj da ga se riješimo (neuspješan, mada mi se isprva činio kao odlična ideja).
OK, sad za ozbač; takvih luđaka je uvijek bilo i bit će. Ja sam imala sreću da su mi se takve epizode događale obično u klubovima i slično, pa kad sam skužila da od finjaka ništa, rekla sam mu da ću pozvati redare, a par puta sam to i napravila. Nema druge.
Da skužim da mi se netko prikrpa kad idem noću doma, živa bih se zasrala, hvala Bogu na Cammeu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Beta ženka
To mi je kasnije palo na pamet - al ova budala je bila persistent.Herp » wrote:
Trebale ste pričati o tamponima i ulošcima.
OK, sad za ozbač; takvih luđaka je uvijek bilo i bit će. Ja sam imala sreću da su mi se takve epizode događale obično u klubovima i slično, pa kad sam skužila da od finjaka ništa, rekla sam mu da ću pozvati redare, a par puta sam to i napravila. Nema druge.
Da skužim da mi se netko prikrpa kad idem noću doma, živa bih se zasrala, hvala Bogu na Cammeu.
I prijetila sam policijom, a opet - šta da dođu, idioti su... ako im kažem - ovaj hoda paralelno s nama i ometa nam razgovor...
-
- Information
-