bitno je da karambol zna.Zmaj021 » wrote: e ne znam tu
Postoje li, zapravo, monogamni muškarci?
u ovim stvarima se ne vodim time. biće da sam romantičan....a unda » wrote: ..bog javi? ..tebi se bog javlja u takvim situacijama? super.![]()
jel isto sve to ok i za npr tvoju neku zenu? ono, da joj se bog isto tako javlja, pa jedno.. dvaput tjedno?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 809 times
- Been thanked: 1538 times
Bogohuliš. Bog to nikad ne bi javio.miky0 » wrote:Uz to sta serete i lazete, jos i filozofirate u svih 16aest
Piatnje za Karambola i Sticha...
Nadjete se negdje s nekom vama lipom damom, a slucajno ste i vi njoj jednako tako zanimljivi i napeti...Bog vam javi da je slobodno mozete prasnit jer vase gospodje nikad, ali bas nikada nece doznat za taj dogadjaj (a s njihova pogleda, ono sto i ne znaju, nije se ni dogodilo), i vi imate otvorenu mogucnost sprcit tu vama zanimljivu damu...Koliko ste sigurni da je ne bi nategli?
Molim da mi nemijesate emocije i filozofiranje o emocijonalnoj nezrelosti s ovim, jer emocije s napetim kurcem nemaju bas nikakve veze.
Potpisi su za budale.
kod mikija sve naopako. socijalizam mu je nacizam, bog mu se javi i kaze da ce unistit sve koji ne udju u sodomu i gomoru, pristane na monogaman brak da bi mogao sarat okolo i onda kaze to je to sve zato jer se njemu dignuo.
- Stitch
- Head Honcho
Pa, kad ga ovi iz SOA-e pritegnu, više mu se neće dizati. 
Potpisi su za budale.
Ja ti na to pitanje ne mogu odgovorit, jer nisam nikad imao 'gospođu' niti bilo kakav 'analogon' iste.miky0 » wrote:Uz to sta serete i lazete, jos i filozofirate u svih 16aest
Piatnje za Karambola i Sticha...
Nadjete se negdje s nekom vama lipom damom, a slucajno ste i vi njoj jednako tako zanimljivi i napeti...Bog vam javi da je slobodno mozete prasnit jer vase gospodje nikad, ali bas nikada nece doznat za taj dogadjaj (a s njihova pogleda, ono sto i ne znaju, nije se ni dogodilo), i vi imate otvorenu mogucnost sprcit tu vama zanimljivu damu...Koliko ste sigurni da je ne bi nategli?
Molim da mi nemijesate emocije i filozofiranje o emocijonalnoj nezrelosti s ovim, jer emocije s napetim kurcem nemaju bas nikakve veze.
No, ako bih unaprijed išao nagađat - nisam uopće siguran. U ovisnosti o tome koliko je ta dama zbilja lijepa i sve ono ostalo (zanimljiva itd, a ne nekakav panj, doduše, ako je panj to joj se vidi na faci pa i nije toliko 'lijepa'...) - mislim da bi bilo vraški teško.
Errr.... aj reci: jesi li ikad 'izdao' sam sebe, tj. napravio nešto suprotno onome što inače smatraš 'svojim načelima'?karambol » wrote: Ja cu znati, Miky. Ja.
Hmmmkarambol » wrote: Naravno da jesam. I jako je loš osjećaj.
To što sam se u određenom periodu života ponašao pizdunski? Loš osjećaj je posljedica tog ponašanja, a razlozi...evo da probam nekako navesti, najjednostavnije što znam, hodogram takvog nekakvog odnosa koji se dotiče teme.
Ovako je to nekada išlo, a danas može postojati I drugačiji redoslijed za one koji kreću iz cyber svijeta sa svog računala.
Daklem u nekakvoj prvoj fazi, ako sretneš tu neku fatalnu kojoj si I sam fatalan u potpunosti ste fokusirani na izgled i tijelo. Oboje ste zainteresirani za seks, ali ne baš za vođenje razgovora i komunikaciju.Na neki način, u početku, voljeli bi zadržati odnos u sferi fantazije skrivajući svoje prave osjećaje.
Nakon, ipak, realiziranog kontakta dviju epidermi
Onda dolazi faza, može se nazvati I zaljubljena faza u kojoj osim seksa, želite provesti zajedničko kvalitetno vrijeme, iskreno slušati tu osobu, razumjeti njezine osjećaje i želite joj sreću. Toj osobi, jel...
Ne shvaćate da vam u razgovoru (tipkanju
Negdje I u neko doba pojavljuje se neobjašnjivi osjećaj koji upozorava da stvari neće dobro ispasti. Pojavljuje se osjećaj neugode i iscrpljenosti nakon vremena provedenog zajedno.
Privlačnost se čini destruktivna i pomalo mračna...a opet, ne želiš prekinuti, bojiš se...
Radi li tada podsvijest I natjerava li te na namjerne pogreške? Vrlo moguće.
Eto, tako bi to u teoriji moglo izgledati.
O, Nosekse, crni Nosekse...
Da si si u životu dao toliko truda u davanju ponuda ženskom spolu koliko si posla uložio u pisanje bedastoća samo na ovoj temi, do sad bi bio već jedan od značajnijih jebača u firtlu...
Da si si u životu dao toliko truda u davanju ponuda ženskom spolu koliko si posla uložio u pisanje bedastoća samo na ovoj temi, do sad bi bio već jedan od značajnijih jebača u firtlu...
Ne pratim baš.Stitch » wrote:Bio sam u svakakvim situacijama, ali "sporazumni prekid" još nisam doživio. Ne ide to tako. Ne postoji veza u kojoj će se dvije osobe istodobno prestati voljeti. Takva je sinkroniziranost nemoguća. Uvijek netko nekoga više voli. Pa onda i više pati.
No da, bio sam razlog - ili još bolje: povod - prekida tuđe veze. Bez varanja. Što ćeš varati u vezi, nikad mi to nije imalo smisla. Ako ti ne paše, odeš. Nije to brak.
Ahem, eto zapeli smo već na toj prvoj stepenici.karambol » wrote:To što sam se u određenom periodu života ponašao pizdunski? Loš osjećaj je posljedica tog ponašanja, a razlozi...evo da probam nekako navesti, najjednostavnije što znam, hodogram takvog nekakvog odnosa koji se dotiče teme.
Ovako je to nekada išlo, a danas može postojati I drugačiji redoslijed za one koji kreću iz cyber svijeta sa svog računala.
Daklem u nekakvoj prvoj fazi, ako sretneš tu neku fatalnu kojoj si I sam fatalan u potpunosti ste fokusirani na izgled i tijelo. Oboje ste zainteresirani za seks, ali ne baš za vođenje razgovora i komunikaciju.Na neki način, u početku, voljeli bi zadržati odnos u sferi fantazije skrivajući svoje prave osjećaje.
Moram priznat da mi se nikad nije dogodilo da spazim nekakvu 'fatalnu', a da sam i ja njoj isto tako 'fatalan'. Nekako nagađam da je to posljedica toga što imam istančan ukus za žensku ljepotu
Enivej, na stranu što nisam ja, nego većina ljudi nije; stoga mi to što ti opisuješ ne zvuči kao nekakav ... standardni model ljudskog odrastanja.
Evo kako se meni čini da to obično ide: nije baš da naletiš na 'fatalnu', i nije baš da si ti njoj fatalan. Nego naletiš na prolaznu, kojoj si i ti prolazan. I onda se 'riješiš tereta'.
(Da ne ispadne da prepričavam kojekakve filmove, tako nekako je bilo u slučaju jednog mog poznanika iz djetinjstva, tj. tad sam vjerojatno smatrao da smo 'prijatelji' ...)
Nadalje, ne sjećam se takvog mentalnog sklopa, čak i u djetinjstvu, koji je bio nezainteresiran za to da 'sazna više' o toj nekoj fatalnoj. Tj. ne sjećam se da me se nekakva tajnovitost i nepoznavanje ikad doimalo 'pozitivno' u tom smislu privlačnosti.
Ni ovo baš ne mogu zamislit...karambol » wrote:Nakon, ipak, realiziranog kontakta dviju epidermi...najrađe bi otišli. Puno više od ostanka I maženja I dočekivanja jutra...
Hm pa ja svima želim 'sreću', čak i pederima.karambol » wrote:Onda dolazi faza, može se nazvati I zaljubljena faza u kojoj osim seksa, želite provesti zajedničko kvalitetno vrijeme, iskreno slušati tu osobu, razumjeti njezine osjećaje i želite joj sreću. Toj osobi, jel...
errrr ni ovo se baš ne poklapa s mojim iskustvima...karambol » wrote:Ne shvaćate da vam u razgovoru (tipkanju) prolaze sati, zanimate se za članove obitelji, želite ih čak upoznati. Čini vam se kako postajete ili već jeste puno bolje osobe...Da je život ljepši I najljepši do sada.
Taj osjećaj stalno postoji, možda se samo pojača nakon određenog vremena, ili događaja...karambol » wrote:Negdje I u neko doba pojavljuje se neobjašnjivi osjećaj koji upozorava da stvari neće dobro ispasti. Pojavljuje se osjećaj neugode i iscrpljenosti nakon vremena provedenog zajedno.
(Uostalom, čisto logički: stvari *sigurno* neće dobro ispasti, s obzirom da ćemo 'na kraju' svi umrijeti. Budući da to ne može biti nešto 'dobro', proizlazi da sve stvari na kraju završavaju loše. Tako uostalom završava većina priča iz 1001 noći - ponavljanjem činjenice da nakon bilo kakvog sretnog života uvijek neizbježno dolazi smrt)
A bi l' mogao u glavi zamisliti nešto 'slično' tome gore, a da oduzmeš jebanje iz slike?karambol » wrote:Privlačnost se čini destruktivna i pomalo mračna...a opet, ne želiš prekinuti, bojiš se...
Radi li tada podsvijest I natjerava li te na namjerne pogreške? Vrlo moguće.
Eto, tako bi to u teoriji moglo izgledati.
Firtlu?judolino » wrote:O, Nosekse, crni Nosekse...
No dobro, možda i u klubu "Plava kamenica", što god ti je draže...
Nikad čuo za taj klub... u međuvremenu sam zguglao što je to 'firtl'...judolino » wrote:No dobro, možda i u klubu "Plava kamenica", što god ti je draže...
Ma ne to, nego nisam znao što drugo reć na judolinov post nego se zakvačit za nepoznatu riječ.karambol » wrote:Nodense, jebiga, ti kao da se popikavas na svaki kamencic na putu.
Fatalnog ili fatalnu...to je vrlo relativno. Zavisi od okolnosti u kojima tražiš. Ne mislim da se moraš zakačiti za najljepšu ili nekog Apolona već je fatalan i onaj najprosječniji koji ti u tom određenom trenutku govori ono što želiš čuti. Imaš li od života doma emocionalnu rupu za koju smatraš kako je trebaš popuniti sjest će ti kao kec na deset i onaj kojeg ne vidiš, ali zna lijepo pisati po forumu i učini ti se interesantnim.nodens » wrote:
Ahem, eto zapeli smo već na toj prvoj stepenici.![]()
![]()
Moram priznat da mi se nikad nije dogodilo da spazim nekakvu 'fatalnu', a da sam i ja njoj isto tako 'fatalan'. Nekako nagađam da je to posljedica toga što imam istančan ukus za žensku ljepotu- a nisam baš bogzna kak zgodan i/ili opak frajer.
![]()
Dalje, opet, sve ovisi od okolnosti u koje si uvaljen i o vlastitom osjećaju te rupe u životu koju želiš zatrpati pričom, seksom...votever...
Jebanje samo pogoršava sliku koja je sama po sebi ružna i zna biti vrlo bolna za onog koji saznaje da je izgubljena ekskluzivnost nečijeg tijela u braku.A bi l' mogao u glavi zamisliti nešto 'slično' tome gore, a da oduzmeš jebanje iz slike?
- Stitch
- Head Honcho
Što ti točno nije jasno? Iz nesretne veze lakše je izaći nego iz nesretnog braka. Vezu možeš SMS-om prekinuti. Ili mejlom. Ako si seljak, je li.nodens » wrote:
Ne pratim baš.Zašto ti ne bi pasalo? Recimo da ti paše, ali da ti paše još koješta istovremeno.
Zašto kažeš 'nikad nisi varao svoje žene'? Ako si ikad ijednu ostavio iako je ona bila zainteresirana za još, koja je točno razlika između toga, i 'varanja'? Pa ako prekineš s njom, de facto je 'varaš' od tad do kraja života.
Za razliku od toga, rastava braka traje neko vrijeme. Možda i cijelu godinu, ne znam. Ovisi o tome koliko je propisano razdoblje mirenja.
S tim u vezi, ima crkva u Rumunjskoj s tamnicom za razvode. Par koji želi rastavu zatvore na mjesec dana u sobu s jednim stolom, stolcem i krevetom, čak s jednom vilicom i jednim tanjurom. Kad izađu, pitaju ih jesu li sigurni u svoju odluku. U tristo i nešto godina, imali su jedan jedini razvod.
Potpisi su za budale.
Hm, bit će da je u tome stvar... ne mogu ti ja zamisliti takvu 'relativnost'. Ne postoje stvari koje baš 'želim čuti', tj. ajd, ne bih se baš junačio po tom pitanju, možda i postoje - ali prilično sam uvjeren da te stvari koje 'želim čuti' neće od Štefice napraviti Fatalnu - samo zato što je eto rekla neke stvari.karambol » wrote:Fatalnog ili fatalnu...to je vrlo relativno. Zavisi od okolnosti u kojima tražiš. Ne mislim da se moraš zakačiti za najljepšu ili nekog Apolona već je fatalan i onaj najprosječniji koji ti u tom određenom trenutku govori ono što želiš čuti. Imaš li od života doma emocionalnu rupu za koju smatraš kako je trebaš popuniti sjest će ti kao kec na deset i onaj kojeg ne vidiš, ali zna lijepo pisati po forumu i učini ti se interesantnim.
Dalje, opet, sve ovisi od okolnosti u koje si uvaljen i o vlastitom osjećaju te rupe u životu koju želiš zatrpati pričom, seksom...votever...
Nego je to više nešto kao ovo što opisuje Radiohead: Creep
Nismo se shvatili...karambol » wrote:Jebanje samo pogoršava sliku koja je sama po sebi ružna i zna biti vrlo bolna za onog koji saznaje da je izgubljena ekskluzivnost nečijeg tijela u braku.
Mogu. Voditi ljubav mi je sasvim neprikladan izraz za jebanje, seks,ševu...nodens » wrote:
Nismo se shvatili...nisam ciljao na jebanje u smislu 'varanja nekog' - nego ono što si ranije govorio. Slušat nekog, razumjet, bla bla, zanimat se... pa onda osjećaj da neće bit dobro, pa neugoda i iscrpljenost, ovo ono, itd- je l' možeš to zamislit, samo bez jebanja, tj. seksa, ili evo 'vođenja ljubavi' ako baš hoćeš.
Mogu, da. A zasto?
-
- Information
-