Hvala ti, unda, ko bratu. Slijedila sam tvoje upute...a unda » wrote: a ivancica pogledaj..pa ajde dalje..pa se onda vrati kao da si nesto zaboravila..pa jos pogledaj malo..pa klimni malo glavom i kazi poluglasno..da, da..i malo puci usne. onda opet ajde dalje, ali s pogledom na sliku..onaj pogled..zapamtila sam te, znam te di stojis. i onda opet ides dalje i odjednom se okrenes..kao da oces uvatit sliku da ti se belji iza ledja..
Ugađanje partnerima
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..i? ..sta? opet sam nesto zajeba? ..ili se nisi uzivila, pa je onda ispalo glumatanje?Perzefona » wrote: Hvala ti, unda, ko bratu. Slijedila sam tvoje upute.
Ma stid me kako je savršeno bilo...a unda » wrote: ..i? ..sta? opet sam nesto zajeba? ..ili se nisi uzivila, pa je onda ispalo glumatanje?..onda, jel ko kome ugodio ili sta?
Ispalo je urnebesno i jako smo se smijali budući da nikog nije bilo. Što je i razumljivo, čovjek bi očekivao da njemu plate da to gleda, a ne da sam mora platiti.
Istina bog, odmah me skužio, ali svejedno ga je veselilo.
Mislim da sam odgovorila na temu. Čajevka je tražila nešto smiješno. Eto joj.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
dobro je. mislio sam ti dat jos jedan prijedlog, ali me bilo strah. mislio sam ti rec da se zaustavis ispred neke slike..ono, ozbiljno, jel. pa se malo odmaknes, ciljas tri duzine dijagonale slike..pa se priblizis, kao ono, oces uronit. pa onda malo iskosa odes. pa se onda puno priblizis, oces vidit tehniku, teksturu, namaz,, spoj ili sto vec. pa se opet udaljis, kao ono, oces sagledat u kontekstu, mozda slija ili sto vec ide van svoga okvira i ti oces vidjet dakuce ona to, dokle misli ic. ali sve to ono, kezjual ozbiljno. i, onda, malo se odmaknes, na distancu dijaloga sa slikom i pocnes se odjednom histericno smijat. kao, shvatila si, a mozda si samo u soku, a mozda si u soku sto si shvatila..dakle, prolomi se tvoj smijeh kroz zamor, rumor i ostale sumice....hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa hahahahahaha..kuzis?Perzefona » wrote: Ma stid me kako je savršeno bilo.![]()
Ispalo je urnebesno i jako smo se smijali budući da nikog nije bilo. Što je i razumljivo, čovjek bi očekivao da njemu plate da to gleda, a ne da sam mora platiti.
Istina bog, odmah me skužio, ali svejedno ga je veselilo.
Mislim da sam odgovorila na temu. Čajevka je tražila nešto smiješno. Eto joj.
onda se opet uozbiljis kao da nista nije bilo i krenes dalje. ali, to treba izvesti kad ima ljudi - steta na samo..
Ovo tek sad vidim...a unda » wrote: ..sta sve ono? pa sta oces..da pisem katalog?![]()
za kulmera kazi da te tu nesto..nesto..nesto privlaci. a ivancica pogledaj..pa ajde dalje..pa se onda vrati kao da si nesto zaboravila..pa jos pogledaj malo..pa klimni malo glavom i kazi poluglasno..da, da..i malo puci usne. onda opet ajde dalje, ali s pogledom na sliku..onaj pogled..zapamtila sam te, znam te di stojis. i onda opet ides dalje i odjednom se okrenes..kao da oces uvatit sliku da ti se belji iza ledja..
to ce bit dovoljno u kombinaciji s tim dekolteima, minicama, sto li vec..
mislim, on ce te pitat nesto u stilu..sto si vidjela..o cemu se radi..sta te spopalo, itd, ati samo kazi..ma nista, nista, nema veze..zaboravi.
gotovo mu je..![]()
![]()
Odlicno!
Dvojim samo jesi u reali ovoliko zabavan ili naporan pomalo. Ili oboje.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pa to su stvari koje ne mogu ni u ludilu zamislit, to si tražila uvodnim postom. Rekoh da nema toga, da takve kriterije ne mogu ni ispunit.Tea Tree » wrote: Tako i treba. Odlučna žena 21. stoljeća!
O čemu pričamo? Razbojstva, masovna ubojstva, ubojstva kojima prethodi mučenje?
Kako ti je to uopće palo na pamet i zašto?
To se odnosilo na mlade ljudove, na one koji još ne znaju ništa o nečemu. Recimo seks...ne mogu znat šta će im se svidjet dok ne oprobaju. Možda im može super zvučat jebanje dok dube na glavi, al dok još ni misijonarku nisu odradili, teško da se to mišljenje može uzet za relevantno.A, život u kojem odlučuješ o bitnim stvarima ti se ne događa dok nisi u vezi? Ili misliš da je dovoljno da ti se počne događati takav, samostalan, život da bi imao jasnu predodžbu što je veza? Misliš da to uopće ima veze jedno s drugim?
Ma rekla sam ti kurac, nisam ti uopće rekla. Ma.
E, nek' si mi rekla! Baš si mi rekla, sad.![]()
Ne, piše nešto drugo. Jedna je stvar da ti je nešto mrsko, a sasvim je druga stvar nešto što ni u ludilu ne možeš zamislit ili bi te iznimno teško bilo nagovorit na to. Razlika između toga je velka.Dakle, ako mi je mrsko baviti se kuhinjom i kuhanjem i gošćenjem nekog broja ljudi, to me čini razmaženom šmizlom, koja hoće ostaviti dojam jako slatke, svima simpatične te nadasve luckaste i ekscentrične, ali sam zapravo izafektirana i na razini 13, 14, 15 godina.
Pa dobro, možeš i tako. Iako, moram priznati da nisam nikada imala priliku vidjeti da netko do te mjere ne može pojmiti da svi ne vole iste stvari da automatski vjeruje da se preserava netko tko ne voli iste stvari kao i on.
Kuhanje nije seks pa da ga svi vole. Zapravo, ne vole svi ni seks, ali to je već problem po definiciji pa neću sad o tome.
Uostalom, da svi baš tako jako vole kuhanje, onda imućniji ljudi ne bi zapošljavali kuharice. Što će im? Da im oduzimaju taj užitak pripremanja hrane i još da za to plate?
Pa to bi onda bilo kao da platiš kurvu mužu. (dobro, ima i toga, ali nećemo ni o tome)
Gdje sam taj imperativ voljenja istih stvari spomenula?
Gle, čak nigdje ne piše da ja volim kuhanje.
Puno si stvari napisala, a ja ih nigdje ne spominjem.
Teško je teško, a ni u ludilu zamislit je nešto drugo. To boldano su bile tvoje smjernice prilikom otvaranja teme.Meni ne bi palo na pamet prišiti ti (ili bilo kome) ovo sve što si ti meni, da si ti rekla da ti je teško napraviti nešto što meni nije. Smatrala bih samo da smo različite.
Al dobro, ajmo malo o prišivanju. Meni ne bi palo na pamet reć da si ti rekla nešto što nisi rekla. Puno je vjerojatnije da bih uspjela koji dio ispustit, al valaj pridotat-to nikako. A kamoli još ziđat kat po kat tog što sve već nisi rekla.
Ma dobro, ufatila sam se, a osobno je i pristojnije je da prestanem. Povrijedila sam te, vidim, nije ekran dobar način, bila sam možda grublja nego što je potrebno, iako mi se nije to takvim činilo. Uostalom, ne radim to ljudima za koje mislim kako ne mogu podnijet. Oprosti, ako možeš, nit je bilo osobno, nit je bilo s namjerom vrijeđanja.
Pokušavam nekako formulirat nešto tipa jednoć kad ti kuhanje prestane bit mrsko, skonat ćeš da je bilo nečeg pedagoškog u svemu tome, a da ne zvuči ko preserantsko patroniziranje. Valjda može i vako proć.
-
- Information
-