Malo mi se kasno za ženke čini u sedmoj stranici, al opet...neam pojma, ispunjavam želje.
Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Maknut ću čet na čet. Oš novu temu il ženke u naslovu ove? 
Malo mi se kasno za ženke čini u sedmoj stranici, al opet...neam pojma, ispunjavam želje.
Baci to na chat. Do tog dijela di si htjela prebacit u novu temu.nina williams » wrote:Maknut ću čet na čet. Oš novu temu il ženke u naslovu ove?
Oću reć, ne vidim od čega može nastat tema. Možda sam umorna, ali ne vidim.
- nina williams
Misliš od? Nadam se bar da misliš.ex anais » wrote:
Baci to na chat. Do tog dijela di si htjela prebacit u novu temu.
Oću reć, ne vidim od čega može nastat tema. Možda sam umorna, ali ne vidim.
- nina williams
A jeste nevoljni za teme...Tea Tree » wrote:Ma nema tu nekog materijala za temu, baci na chat. A, ako će netko htjeti i o alfa žemama, može na ovoj pa onda samo promijeniš naslov. U biti bi bile 2 srodne teme tako da nema svrhe, zasad.
O.K. iđe na čet.
Ex, ako ti se da, fakat bi mogla otvorit nešto takvo...to s vozanjem. Zvuči ko sasvim dobra tema. Et, pa ti razmisli.
Razmislit ću.nina williams » wrote: A jeste nevoljni za teme...
O.K. iđe na čet.
Ex, ako ti se da, fakat bi mogla otvorit nešto takvo...to s vozanjem. Zvuči ko sasvim dobra tema. Et, pa ti razmisli.
- nina williams
Uvodis racionalnost gdje je nikad nije ni bilo. Ne prestajes nekoga voljeti ili biti zaljubljen jer si odlucio da vise ne zadovoljava neke tvoje kriterije. Moze netko biti zadnja svinja prema tebi i opet ga jos volis. Naravno to ne znaci da on to mora znati ili da morate biti u ikakvoj vezi.nodens » wrote:Tj. mogu si zamisliti zaluđenost 'predodžbom' nekoga, pogotovo ako je oku ugodan; ali jednom kad shvatiš da je ta predodžba totalno pogrešna - kako je moguće da ta zaljubljenost jednostavno ne ispari?(relativno brzo?)
Pa citaj malo neku prevarenu zenu.
No dobro sad sam skoro opet ucinila fatalnu gresku i isla objasnjavati emocije osobi koja je sama rekla da nikad takve emocije nije osjetila. Tu se ne moze puno objasniti.
A nego kad onda prestaneš biti zaljubljen?ombia » wrote:Uvodis racionalnost gdje je nikad nije ni bilo. Ne prestajes nekoga voljeti ili biti zaljubljen jer si odlucio da vise ne zadovoljava neke tvoje kriterije. Moze netko biti zadnja svinja prema tebi i opet ga jos volis. Naravno to ne znaci da on to mora znati ili da morate biti u ikakvoj vezi.
Inače, nisam ciljao na 'kriterije', nego na 'identitet'. Zašto si zaljubljen u osobu A, a ne u osobu B? Pa jer osoba A ima drugačiji identitet, nego osoba B, valjda. No, a što ako onda shvatiš da imaš posve krivu predodžbu identiteta osobe A? U što si onda dalje 'zaljubljen'?
No, i ja radim grešku što pokušavam filozofski pričat s nekim tko se ne kuži u te stvari.
Nema čovjeka bez ikakvih emocija, samo što neki ljudi ne pridaju bogzna kakvu važnost 'emocijama' koje ne idu dublje od onog što možeš noktom zagrebst.ombia » wrote:Pa citaj malo neku prevarenu zenu.
No dobro sad sam skoro opet ucinila fatalnu gresku i isla objasnjavati emocije osobi koja je sama rekla da nikad takve emocije nije osjetila. Tu se ne moze puno objasniti.
Zato sam i napisala TAKVE emocije, elem bas te zaljubljenog do kosti, volis i to.nodens » wrote:Nema čovjeka bez ikakvih emocija, samo što neki ljudi ne pridaju bogzna kakvu važnost 'emocijama' koje ne idu dublje od onog što možeš noktom zagrebst.
Istina. Nije mi do filozofiranja (vise), do zivljenja mi je.
Meh.ombia » wrote: Zato sam i napisala TAKVE emocije, elem bas te zaljubljenog do kosti, volis i to.
Istina. Nije mi do filozofiranja (vise), do zivljenja mi je.
Meni je teško zamislit nekakvu 'zaljubljenost do kosti', čak ni da se radi o zgodnoj, pametnoj, duhovitoj i filozofski nastrojenoj djevici.
Ali još veći misterij mi je kak' se žene uspiju zaljubit u muške.
Kurve su mi preskupe, a droljama nemam što ponudit.ombia » wrote: A sta bi drugo bilo
Eto sam si napisao. I kako cemo sad o emocijama?nodens » wrote:
Meh.
Meni je teško zamislit nekakvu 'zaljubljenost do kosti', čak ni da se radi o zgodnoj, pametnoj, duhovitoj i filozofski nastrojenoj djevici.![]()
Ali još veći misterij mi je kak' se žene uspiju zaljubit u muške.Svi muškarci su tikvani, u što se imaš tu zaljubit?
![]()
Kurve su mi preskupe, a droljama nemam što ponudit.![]()
A kurvanje ne znaci da nuzno seks placas, opet ti je podbacio onaj teorijski prirucnik.
Kurvama su novci nužan i dovoljan uvjet, matematički rečeno.Tea Tree » wrote: Ako je do para, smislit ćemo pare.![]()
![]()
Što imaš ponuditi kurvama, a nemaš droljama?
Nije li "ponuda" skoro ista, osim što kurvi treba i platiti? A, to smo već riješili.
A, da, istina. Kurva će doći na poziv i bitno je samo da uzme pare. Seksa ne mora ni biti.
Kako god, ja nisam ni mislila na pravo kurvanje kad sam to napisala, to je onako kad se kaže u šali da je netko s nekom curom/ženom ili žena s nekim likom.
Pa na to su mislili svi osim njega. Kolokvijalni govor i to.Tea Tree » wrote: A, da, istina. Kurva će doći na poziv i bitno je samo da uzme pare. Seksa ne mora ni biti.
Kako god, ja nisam ni mislila na pravo kurvanje kad sam to napisala, to je onako kad se kaže u šali da je netko s nekom curom/ženom ili žena s nekim likom.
Tea Tree » wrote: Kako god, ja nisam ni mislila na pravo kurvanje kad sam to napisala, to je onako kad se kaže u šali da je netko s nekom curom/ženom ili žena s nekim likom.
ombia » wrote:
Pa na to su mislili svi osim njega. Kolokvijalni govor i to.
-
- Information
-