Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 28 Jan 2012, 01:49

ex anais » wrote: Zato što kad si zaljubljen u nekoga tko te sustavno voza godinu dana ne možeš u blizini te osobe biti kul. Moraš se fizički maknuti, to je osnova svakog prebolijevanja. Umorna sam, ne mogu ti sad tumačiti i to. :zubo:
:ne zna: Ne razumijem ja tu 'zaljubljenost', očito.

Tj. mogu si zamisliti zaluđenost 'predodžbom' nekoga, pogotovo ako je oku ugodan; ali jednom kad shvatiš da je ta predodžba totalno pogrešna - kako je moguće da ta zaljubljenost jednostavno ne ispari? :misli: (relativno brzo?)

ex anais » wrote:E sad, ako se pitaš kako to netko nekog može vozati u prijateljskom odnosu i manipulirati njegovim osjećajima, bojim se da je to jedno od onih stvari koje jednostavno znaš ili ne znaš, jer ako idem objašnjavati, moguće je postaviti tisuće podpitanja koja u teoriji ferceraju, ali u praksi ne. Jednostavno vidiš i znaš. Znaš kad je ona prešla granicu svojim stavljanjem ruke na njegovo rame, treptanjem, koketnim moljakanjem da je vozi doma i šta ja znam, bezbroj situacija. Ja sam godinama izbjegavala tipa koji je bio zaljubljen u mene jer mi je bilo užasno neugodno da ga zamajavam. A neki se tim hrane, a tuđu zaljubljenost je itekako lako nahraniti i sve to provuć kroz tobož prijateljsko ponašanje. Možda je najgore od svega ono kad se osoba ogradi da to nije njena odgovornost.
A kako si znala da je on zaljubljen u tebe?
Misliš li da su ove koje se hrane time, posve 'svjesne' toga? Onako, proračunato igraju na tu kartu, zbog raznih pogodnosti koje tako npr. ostvaruju? Ili da je to nešto nesvjesno ili polusvjesno?

Eks

Post 28 Jan 2012, 01:49

Tea Tree » wrote: Kompletni idiot. Možda ga je ona vozala prvih mjesec dana, možda i dva, ne znam kako često su se viđali pa nagađam. Za sve izvan toga si je sam kriv. :facepalm:
On je bio opsesivan s tim. Drugi su na vrijeme shvatili da ništa od toga, ali njega je to baš trefilo.
nodens

Post 28 Jan 2012, 01:53

ex anais » wrote: Nemoj me sad i ti. :rofl:
Nisu emocije na switch off. Malo kasne za raciom.
Meni to zvuči kao 'autistične' nekakve emocije. :ne zna:

Ono, emocije koje se vrte unutar tebe, a de facto nemaju neke bitne veze s onim vanjskim 'uzročnikom'.

Jer da imaju, onda bi se morale relativno brzo ugasiti kad shvatiš da taj vanjski uzročnik ne postoji, nego je bio plod tvoje mašte. Mislim, jasno mi je da samo teoretiziram, ali ne mogu si zaimslit takvu situaciju. Tj. mogu jedino u slučaju da netko 'ne želi povjerovat' toj novoj spoznaji, nego se grčevito drži one ranije (pogrešne) predodžbe. Dakle, to bi ovisilo o tome koliko se 'izravno' uvjerio u to da je predodžba bila izrazito pogrešna.
Eks

Post 28 Jan 2012, 01:53

nodens » wrote:
A kako si znala da je on zaljubljen u tebe?
Misliš li da su ove koje se hrane time, posve 'svjesne' toga? Onako, proračunato igraju na tu kartu, zbog raznih pogodnosti koje tako npr. ostvaruju? Ili da je to nešto nesvjesno ili polusvjesno?
Tako što mi je priznao, a onda me pozivao na piće, a onda je nakon dvije godine priznao i mojoj prijateljici. I vidjelo mu se na faci, po ponašanju, bio je dosta smotan. Mogla sam komotno prihvatiti prijateljstvo i praviti se luda te govoriti da ja nemam ništa s njegovim osjećajima. Istina, nisam imala, ali onog trena kad bih ga počela vodati kao prijatelja, imala bih.
Meni je to jednostavno neugodno. I ne znam kako se to oslijepi na te znakove pa da ste super prijatelji, a ti ne vidiš da on želi više.

Pa čuj, svjesne su ako im prizna. Mogu biti svjesne i ako ne prizna, ali to je dvojbenije.

Ne mogu ti tumačiti zaljubljenost. :rofl:
Eks

Post 28 Jan 2012, 01:54

nodens » wrote:
Meni to zvuči kao 'autistične' nekakve emocije. :ne zna:

Ono, emocije koje se vrte unutar tebe, a de facto nemaju neke bitne veze s onim vanjskim 'uzročnikom'.

Jer da imaju, onda bi se morale relativno brzo ugasiti kad shvatiš da taj vanjski uzročnik ne postoji, nego je bio plod tvoje mašte. Mislim, jasno mi je da samo teoretiziram, ali ne mogu si zaimslit takvu situaciju. Tj. mogu jedino u slučaju da netko 'ne želi povjerovat' toj novoj spoznaji, nego se grčevito drži one ranije (pogrešne) predodžbe. Dakle, to bi ovisilo o tome koliko se 'izravno' uvjerio u to da je predodžba bila izrazito pogrešna.
To bi onda značilo da svaka žena koju muž prevari automatski gubi osjećaje prema njemu i mirno nastavlja život. Ne ide. Ne kužim kako to ne kužiš.
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 01:57

nodens » wrote: Tuđe strahove je manje interesantno analizirati od svojih vlastitih. :cerek:
Misliš da krenemo u analizu vlastitih strahova? Ajmo, aj otvori temu. Nećemo ovdje, nina će nas upucat iz puške. :D : sije strah od moderatora na forumu od 5.5 ljudi :
Pa :rofl: da, to je glupo. Ali što ja znam, možda je to nekome hobi koji ga, npr. zabavlja. :ne zna: Imaš li ideju što je pametno raditi?
(Ako ikad smisliš, javi.)
Pa ono, kad ti je dosadno, igraš se alfe. Kad ti to dosadi, odeš voziti bicikl. Ljeti možeš i plivati. :D
S vremenom sam malo proširio definiciju, ono
čovjek, n. - nakupina trulih molekula unutar koje se vrti kolekcija izlizanih mema. :rofl:
Pa može. Iako mi proširena definicija neće pomoći da razvijem osjećaj poštovanja. Hmm, je li to uopće bio cilj? :misli: :rofl:
A zašto ne, zapravo? Čini ti se nepotrebno, ili besmisleno, ili suviše eksponirajuće, možda i zeru egzibicionistički?
Ma ne, ne egzibicionistički. Ali, nepotrebno, besmisleno, eksponirajuće, i još ponešto, valjda.
Pisala sam to negdje već, dugo sam mislila da idioti pišu po internetu, bilo gdje.
Mislila sam zašto bi netko pisao o sebi po internetu, čemu to, koga to zanima i zašto bi uopće stavljao išta od svoga života online. I onda se na takvo moje razmišljanje još pojavi facebook i zaključim da je cijeli svijet potpuno poludio. :rofl: Sve sam mislila da će taj trend prestati, a ono ne da nije prestao nego je mutirao. :rofl:
Do prije godinu dana nisam ni otvorila ni jedan forum. Ako bi me neki gugl link slučajno bacio na neki forum, odmah sam to zatvarala, onako kako zatvaraš reklamu za mobilnog operatera. I pri tom mislila: ma šta mi se sad ovo tu otvara, ma daj, bježi. I tražila dalje nešto što sam počela.
nodens

Post 28 Jan 2012, 02:06

ex anais » wrote:Tako što mi je priznao, a onda me pozivao na piće, a onda je nakon dvije godine priznao i mojoj prijateljici. I vidjelo mu se na faci, po ponašanju, bio je dosta smotan. Mogla sam komotno prihvatiti prijateljstvo i praviti se luda te govoriti da ja nemam ništa s njegovim osjećajima. Istina, nisam imala, ali onog trena kad bih ga počela vodati kao prijatelja, imala bih.
Hmmm da.

A jes' ti kad bila zacopana u nekog tko te ne šljivi na taj način? :zubo:

ex anais » wrote: To bi onda značilo da svaka žena koju muž prevari automatski gubi osjećaje prema njemu i mirno nastavlja život. Ne ide. Ne kužim kako to ne kužiš.
Ja ne kužim kako ti ne kužiš da ja to ne mogu kužiti. :rofl: Odakle bih?

Enivej, ovo gore ne mora biti točno. Ako je taj muž oduvijek bio neki womanizer, onda čak i ako je prevari, nije time 'izašao iz svoje osobnosti' - ne može reći da sad zna 'nešto posve novo' o njemu. Nego zna ono što je i prije znala. :ne zna:

Ali ja ne govorim o tome, nego govorim baš o onom slučaju temeljitog gubljenja neke 'predodžbe' - znači, kad ti se odjednom učini da nekoga vidiš u posve novom svjetlu. Ono, kao da je 'druga osoba', a ne ona ista.

BTW, eto odlutali smo i od alfa mužjaka. Jesam li ja jedini krivac ili je netko sporazuman da podijelimo krivnju? :rofl:
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 02:08

ex anais » wrote: To bi onda značilo da svaka žena koju muž prevari automatski gubi osjećaje prema njemu i mirno nastavlja život.
Jooj, nije baš to isto. Ovaj o kojem si pričala nije bio u braku, nije bio ni u čemu. Bio je u "autu" godinu dana i, ajmo, vožnja. :zubo: Ili nije bio u "autu", možda je bio u svom autu (još gore).
Ne, nije to baš uobičajeno. Ima takvih, ali se na njih uvijek gledalo malo :giggle:
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 02:10

nodens » wrote: BTW, eto odlutali smo i od alfa mužjaka. Jesam li ja jedini krivac ili je netko sporazuman da podijelimo krivnju? :rofl:
A, svatko po 33.333333% Prebacit će nina sutra. I neće nas upucati, zato što smo joj dragi.
Je li tako, nina? :cerek:

Edit: ninaaaa!!! zatrkeljali smo, a nema par sati da si izdvojila :facepalm: :rofl:
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:13

Nodens, jesam. :D

Da, ovo njegovo je bila opsesija na neki način.
Tea Tree

Post 28 Jan 2012, 02:14

ex anais » wrote:Nodens, jesam. :D
Osnovna škola se ne računa. :D
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:15

Tea Tree » wrote: Osnovna škola se ne računa. :D
Fak. :gaah:

U osnovnoj sam bila zaljubljena u alfu. Sjetila sam se. :xlux: Doduše, ne znam zašto je on bio alfa, znam samo da je bio tad popularan i lijep, samo te jedne godine, kasnije više nije i svi su ga zanemarili. A on je bio zaljubljen u alfa ženku. :mama: Eto vam, psihoanalize, motivi, pozadina, sve, predajem se. :crying:

I ona mi je htjela biti prijateljica. O sudbo. :rofl:
nodens

Post 28 Jan 2012, 02:16

ex anais » wrote:Nodens, jesam. :D
I taj lik, u kojeg si bila, je l' - zar nije to bio neki alfasti lik? :zubo:

Je l' uopće znao da si... ?
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:18

nodens » wrote:
I taj lik, u kojeg si bila, je l' - zar nije to bio neki alfasti lik? :zubo:

Je l' uopće znao da si... ?
Je, ošamarila sam ga. :o Ajme, Nina, miči ovo, samo u ovih nekoliko postova ima toliko osnova za vorumsko prozivanje. :crying:
Bili smo u trećem osnovne. Tad sam bila nekako nasilna. :misli:
nodens

Post 28 Jan 2012, 02:20

ex anais » wrote:
Fak. :gaah:

U osnovnoj sam bila zaljubljena u alfu. Sjetila sam se. :xlux: Doduše, ne znam zašto je on bio alfa, znam samo da je bio tad popularan i lijep, samo te jedne godine, kasnije više nije i svi su ga zanemarili. A on je bio zaljubljen u alfa ženku. :mama: Eto vam, psihoanalize, motivi, pozadina, sve, predajem se. :crying:

I ona mi je htjela biti prijateljica. O sudbo. :rofl:
Ovo zvuči interesantno - zašto kasnije više nije? Što se dogodilo da ga odjednom svi zanemarili? :cerek:

Ona htjela bit prijateljica, a 'tvoj' alfa bio zacopan u nju? :misli: Joj, baš volim te priče iz osnovne i srednje... nikad mi ih dosta. :rofl:
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:23

nodens » wrote:
Ovo zvuči interesantno - zašto kasnije više nije? Što se dogodilo da ga odjednom svi zanemarili? :cerek:

Ona htjela bit prijateljica, a 'tvoj' alfa bio zacopan u nju? :misli: Joj, baš volim te priče iz osnovne i srednje... nikad mi ih dosta. :rofl:
Ne znam, jednostavno je potonuo. Zamijeniše ga drugi. Kasnije je jako poružnio. On je svoj vrhunac dosegao u trećem srednje.
I ona je kasnije jako poružnila. Fenomen totalni. A druga najpopularnija je postala totalno introvertirana i čudna. Družile smo se kratko, ova prva i ja, ali nije zaživjelo baš. Ne sjećam se više zašto.
Ne samo da je bio zaljubljen nego su pred učiteljicom izveli neki ceremonijal davanja poklona jedno drugom. :rofl: Kao, bili su par tad. :D
nodens

Post 28 Jan 2012, 02:25

ex anais » wrote: Je, ošamarila sam ga. :o Ajme, Nina, miči ovo, samo u ovih nekoliko postova ima toliko osnova za vorumsko prozivanje. :crying:
Bili smo u trećem osnovne. Tad sam bila nekako nasilna. :misli:
Ček, ti briješ da je on 'znao' - ZATO što si ga ošamarila? :rofl:

Hmm da, curice nekad imaju iznimno... interesantne načine pokazivanja naklonosti... :raspa:
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:27

nodens » wrote:
Ček, ti briješ da je on 'znao' - ZATO što si ga ošamarila? :rofl:

Hmm da, curice nekad imaju iznimno... interesantne načine pokazivanja naklonosti... :raspa:
Vjerojatno nije. Muškarci su tupavi od najranije dobi. :o
Ajme, sad sam se prisjetila koliko sam bila užasna u osnovnoj, ti si kriv.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 28 Jan 2012, 02:32

E kupusa li :gaah: ...smislite naslov nove teme, jeblavasja.
:cerek:
Il čet?
Birajte, i ništa se nemojte sekirat, bili ste super-fini i nadasve ontopični do prije cca. jednu stranicu. Otad ste samo fini. :zubo:
nodens

Post 28 Jan 2012, 02:33

ex anais » wrote:Vjerojatno nije. Muškarci su tupavi od najranije dobi. :o
Ajme, sad sam se prisjetila koliko sam bila užasna u osnovnoj, ti si kriv.
Socijalno tupavi, da. Navodno je to zabijeno u mozak još u prednatalnom razvoju. :ne zna:

A što, pokušavaš zaboraviti to iz osnovne? :cerek:
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:36

nodens » wrote:
Socijalno tupavi, da. Navodno je to zabijeno u mozak još u prednatalnom razvoju. :ne zna:

A što, pokušavaš zaboraviti to iz osnovne? :cerek:
Ne mogu spavati zbog toga. :crying:
Joj, zbilja se davno nisam prisjetila škole. Sad ću je sanjati. :azdaja:

Nina, ovaj dio di je chat, baci na chat. A ovo drugo nije potrebno izdvajati nego samo dodaj u naslov i alfa žene. Pazi mene, igram se moda. :facepalm:
nina williams

Post 28 Jan 2012, 02:43

ex anais » wrote:
Ne mogu spavati zbog toga. :crying:
Joj, zbilja se davno nisam prisjetila škole. Sad ću je sanjati. :azdaja:

Nina, ovaj dio di je chat, baci na chat. A ovo drugo nije potrebno izdvajati nego samo dodaj u naslov i alfa žene. Pazi mene, igram se moda. :facepalm:
Ništa se nemoj fejspalmat, tražila sam da predložite kako dalje.
Mislim da bi mogla bit tema...nešto tipa Kako se odljubit kad te on(a) ne želi...i mogla bi počet od ovog postahttps://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=102200#p102200

Ajmo, mišljenja molim.
Eks

Post 28 Jan 2012, 02:49

nina williams » wrote:
Ništa se nemoj fejspalmat, tražila sam da predložite kako dalje.
Mislim da bi mogla bit tema...nešto tipa Kako se odljubit kad te on(a) ne želi...i mogla bi počet od ovog postahttps://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=102200#p102200

Ajmo, mišljenja molim.
Ili vozanje u prijateljskim odnosima. :rofl: Kontekst je bio poigravanje unutar prijateljstva, mada obje su teme potencijal.
nina williams

Post 28 Jan 2012, 02:53

ex anais » wrote:
Ili vozanje u prijateljskim odnosima. :rofl: Kontekst je bio poigravanje unutar prijateljstva, mada obje su teme potencijal.
Može, može. :cerek: Od tvog posta kreće tema (najviše je 'glavat i repat' za uvod), reci ako hoćeš ispravit štogod. Čekim dok se ne javiš sa zelenim svjetlom.
Eks

Post 28 Jan 2012, 03:01

nina williams » wrote: Može, može. :cerek: Od tvog posta kreće tema (najviše je 'glavat i repat' za uvod), reci ako hoćeš ispravit štogod. Čekim dok se ne javiš sa zelenim svjetlom.
Ali ček, nakon tog smo zachatali. Nema baš nekih postova o tome, možda dva tri.
  • Information