Kurve vs. drolje

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 22:06

nodens » wrote:
Možda nisam bio jasan što mislim pod 'svejedno'.

Naravno da nije svejedno između dvojice, od kojih je jedan totalno neprivlačan, a drugi prilično seksi.

No ako imaš njih 10 prilično seksi, onda je 'drolja' ona kojoj je 'u principu svejedno' s kojim je od tih 10. (To ne znači apsolutno svejedno, jer je to nemoguće, da bude apsolutno svejedno.)

Osim toga, rekoh već da to nije 'binarni' termin, u smislu - da je netko ili drolja, ili pak nije. Nego onako, kontinuirana stvar. Što joj je više svejedno, što je to više apersonalno, to je više 'drolja'.
Ali shvati da nema načina da budeš siguran je li njoj baš svejedno i/ili koliko joj je svejedno.
Stavljaš se u poziciju suca, a nisi sposoban presudit.

Ajme majko, sveti Ante, Duje, Šime, Frane, divico Marijo i svi sveci !!!
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:09

ex anais » wrote: Ima. One koje se ne jebu. Djevice. A što s njima kad se prvi put pojebu "iz ljubavi" taj odgovor još čekam od onog topica.
:ne zna: Odakle znam? :ne zna:

Reci ti meni što se dalje događa kad se prvi put pojebeš iz "ljubavi". Meni je, evo, nekako interesantno zašto si tu riječ stavila u navodnike.

Ja nemam pojma što je to 'ljubav'; drugi obično tvrde da je to nešto što se 'osjeća' i što 'svi znaju'. Meh.

JPK, znaš li ti što je "ljubav"? :zubo:
Eks

Post 11 Jan 2012, 22:11

nodens » wrote:
:ne zna: Odakle znam? :ne zna:

Reci ti meni što se dalje događa kad se prvi put pojebeš iz "ljubavi". Meni je, evo, nekako interesantno zašto si tu riječ stavila u navodnike.

Ja nemam pojma što je to 'ljubav'; drugi obično tvrde da je to nešto što se 'osjeća' i što 'svi znaju'. Meh.
Stavila sam jer si ti uveo taj pojam kao opozit droljama.
Ako nemaš pojma o onome o čemu otvaraš teme, zašto ih uopće otvaraš?

Čitala sam pozitivu tamo, dosta mi je moralizatorstva bez pokrića za danas; danas mi je prag tolerancije manji. :w
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:12

nevjerna » wrote: Ali shvati da nema načina da budeš siguran je li njoj baš svejedno i/ili koliko joj je svejedno.
Stavljaš se u poziciju suca, a nisi sposoban presudit.
Ne stavljam se u poziciju 'suca', nego pokušavam definirati neki pojam. To ne znači da si umišljam da ću znati tko tome pojmu odgovara, a tko ne. Vjerojatno neću.

Nego ti meni reci imaš li kakvu primjedbu na samu definiciju. Ili možda imaš neku bolju definiciju termina 'drolja'. Morticia je, recimo, bar pokušala - iako joj pokušaj baš i nije bio nešto. :zubo:
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:13

ex anais » wrote: Stavila sam jer si ti uveo taj pojam kao opozit droljama.
Ako nemaš pojma o onome o čemu otvaraš teme, zašto ih uopće otvaraš?

Čitala sam pozitivu tamo, dosta mi je moralizatorstva bez pokrića za danas; danas mi je prag tolerancije manji. :w
Nije mi jasno gdje si točno uočila moraliziranje. :zubo:

Ja itekako pazim da to na svaki mogući način izbjegnem, naime.

Da ne spominjem da sam većinu muškaraca proglasio droljama, a sebe droljom u duši. O kojem onda točno moraliziranju pričaš? Bitte.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 22:16

Ja bih se složila s onim/onom koji ti je još na početku rekao da je politika najveća kurva, te da su najveće drolje i droljani u politici.

A stoji i ovo od anais - zašto otvaraš teme o kojima ne znaš ništa (ili vrlo malo)?

Cijelo tvoje znanje o kurvama i droljama temelji se na nekoj (meni nepoznatoj) TV seriji. :misli:
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:16

JPK » wrote: Žene vole da ih se smatra i naziva droljama, te tretira kao drolje.
Ako se ovako ponašaš, onda vjerojatno vrlo malo jebeš. :ne zna:
To sam mu i ja htio napisati, ali em što bi bilo glupo iz moje tipkovnice :rofl: em što mi bio bed. :o

Tea Tree » wrote:Ako imam njih 10 prilično seksi, onda sam u problemu. Koga ću prije? Što da radim s preostalih 9, da ne uteknu, dok se ja bavim s desetim? I, tako, nije to jednostavno. :zubo:

Iako, teško mi je povjerovati da bi se u u ovoj našoj regiji stvarno moglo poklopiti, makar i teoretski, da se istovremeno naiđe na 10 seksi, zgodnih i šta ja znam kakvih.
Jebo te, ne može se ni drolja ovdje biti. :crying:
Znači, ti si wannabe-drolja, nešto kao ja. :rofl:
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:18

nodens » wrote:
To sam mu i ja htio napisati, ali em što bi bilo glupo iz moje tipkovnice :rofl: em što mi bio bed. :o

JPK trola, al daj mi ti onda opiši kako to žene vole da ih se tretira? Kako se tretira drolja?
Happy Easter!
JPK

Post 11 Jan 2012, 22:20

aisling » wrote: Kako se to tretiraju drolje?
Opali im se šamar i nabije glavu na kurac.

Nego, ja imam bolju definiciju drolje.
Drolja je žena koja se voli jebati i koja se puno jebe s mnogo različitih ljudi, ali ne svaka koja to čini, nego ona koja u bitnoj mjeri pretpostavlja kurac nekim društvenim konvencijama i i drugim međuljudskim odnosima.
Dakle, ako se ide jebati s nekim tko joj je netom zapeo za oko, a inače ima dobar odnos s dečkom ili mužem, ili joj zbog zbog jebačine s istim pati dijete koje mora jesti paštetu umjesto sarme, tada je drolja.
Biti i mniti svemiropolisno
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:20

nevjerna » wrote:Ja bih se složila s onim/onom koji ti je još na početku rekao da je politika najveća kurva, te da su najveće drolje i droljani u politici.

A stoji i ovo od anais - zašto otvaraš teme o kojima ne znaš ništa (ili vrlo malo)?

Cijelo tvoje znanje o kurvama i droljama temelji se na nekoj (meni nepoznatoj) TV seriji. :misli:
Aj ti meni objasni što točno tebe boli u mojim postovima, ako 'poznaš' (u biblijskom smislu :zubo:) jedino svog muža. :ne zna:

Zašto otvaram teme o kojima ne znam ništa? Pa zato da saznam, jbt. Je l' da kako nevjerojatan koncept, pitati ljude ono što ti samom nije jasno. :zubo:

I nije na temelju TV serije, nego s foruma, iz literature, introspekcije i općenito razmišljanja o ljudskoj psihologiji. A na čemu se temelji tvoje znanje o tome? Vidjela nekoliko jeftinih prostitutki u policijskoj stanici, i misliš da zato nešto znaš o njima? :ne zna:
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:24

aisling » wrote: JPK trola, al daj mi ti onda opiši kako to žene vole da ih se tretira? Kako se tretira drolja?
Nemam pojma kako žene vole da ih se tretira. :ne zna: Nisam na to ciljao, nego ovo s Potjehom. Čim netko tako pomirljivo govori o ženama, onako, snishodljivo... to mi ne zvuči na dobro. Znam jednog lika koji je tako godinama za jednom curom... eh, i nikad mu nije bilo jasno zašto ga ova ne gotivi.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 22:24

nodens » wrote:
Aj ti meni objasni što točno tebe boli u mojim postovima, ako 'poznaš' (u biblijskom smislu :zubo:) jedino svog muža. :ne zna:

Zašto otvaram teme o kojima ne znam ništa? Pa zato da saznam, jbt. Je l' da kako nevjerojatan koncept, pitati ljude ono što ti samom nije jasno. :zubo:

I nije na temelju TV serije, nego s foruma, iz literature, introspekcije i općenito razmišljanja o ljudskoj psihologiji. A na čemu se temelji tvoje znanje o tome? Vidjela nekoliko jeftinih prostitutki u policijskoj stanici, i misliš da zato nešto znaš o njima? :ne zna:
Ma nikog ništa ovdje ne boli, nodens.

A ti nisi postavio temu da bi pitao, ti se vladaš poput suca.

Ja barem poznajem realnu situaciju, a ti fantaziraš o skupim kurvama koje biraju mušterije. Dakle, ne samo da ne znaš procijenit aktualnu situaciju, nego umjesto postojećeg stanja nudiš nekakvu izmišljenu alternativu što-bi-bilo-kad-bi-bilo.
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:26

JPK » wrote: Opali im se šamar i nabije glavu na kurac.
I to žene vole?

Koliko žena je onda voljelo tvoje tretmane? Ne znam da li da te žalim ili što. Ili ih ipak ne šamaraš? Samo si se šalio, jel.
Happy Easter!
Beau

Post 11 Jan 2012, 22:26

Jel za ovaj topić bitno saznati što točniju definiciju drolje, ili pričati i raspravljati o onim ženama koje ti, nodense, nazivaš droljama?
Ispricavam se, temu sam preletila sam ovlaš, nisam imala vremena čitati...

Droljama nazivam sve žene koje ne mogu smislit . Plus one što daju svima, al njih bez namjere da vrijeđam, već zbog boljeg razumijevanja... :o
Potjeh

Post 11 Jan 2012, 22:28

JPK » wrote: Žene vole da ih se smatra i naziva droljama, te tretira kao drolje.
Ako se ovako ponašaš, onda vjerojatno vrlo malo jebeš. :ne zna:
Znam. Ne jebem već dugo. :rofl:
JPK

Post 11 Jan 2012, 22:31

aisling » wrote: I to žene vole?

Koliko žena je onda voljelo tvoje tretmane? Ne znam da li da te žalim ili što. Ili ih ipak ne šamaraš? Samo si se šalio, jel.
Dobro, je li tebi stvarno potrebno crtati da ovu rečenicu nisam mislio doslovno? :confused:
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:34

JPK » wrote: Dobro, je li tebi stvarno potrebno crtati da ovu rečenicu nisam mislio doslovno? :confused:
Nije. Al mi je potrebno crtati svrhu takve rečenice. Glupa je.
Happy Easter!
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:37

nevjerna » wrote: Ma nikog ništa ovdje ne boli, nodens.
Ako laže koza, ne laže rog.

nevjerna » wrote:A ti nisi postavio temu da bi pitao, ti se vladaš poput suca.
To mi je karakterna mana, taj 'stav'. Enivej, to što JA nešto ne znam, ne znači da prihvaćam bilo kakve nebuloze koje govore drugi. Primjerice, ne znam skoro ništa o astrologiji, pa svejedno ne vjerujem nijednom astrologu baš ništa. Je l' da kako čudno?

Isto tako i ovdje. To što ja ne znam prirodu odnosa nekih konkretnih ljudi, ne znači da mi možeš prodati bilo kakve spike o tome. Nego te spike moraju bar zvučati suvislo.

Osim toga, ti nisi čitala onu temu Virgo intacta; da jesi - znala bi da nisam u poziciji da se postavljam za nekakvog 'suca'.

nevjerna » wrote:Ja barem poznajem realnu situaciju, a ti fantaziraš o skupim kurvama koje biraju mušterije. Dakle, ne samo da ne znaš procijenit aktualnu situaciju, nego umjesto postojećeg stanja nudiš nekakvu izmišljenu alternativu što-bi-bilo-kad-bi-bilo.
:confused: Gdje ja fantaziram o kurvama koje biraju mušterije? Pa tri puta sam napisao da mi je poznato da to DANAS, u ovoj kulturi kakva jest - nije slučaj. Nego samo da ne vidim razloga zašto ne bi bio, jednom u budućnosti, npr.
JPK

Post 11 Jan 2012, 22:38

aisling » wrote: Nije. Al mi je potrebno crtati svrhu takve rečenice. Glupa je.
To je stilsko sredstvo, hiperbola. Znači da se nisam šalio, ali sam malo pretjerao u izričaju, da bude efektnije.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 22:42

nodens » wrote:
Ako laže koza, ne laže rog.

To mi je karakterna mana, taj 'stav'. Enivej, to što JA nešto ne znam, ne znači da prihvaćam bilo kakve nebuloze koje govore drugi. Primjerice, ne znam skoro ništa o astrologiji, pa svejedno ne vjerujem nijednom astrologu baš ništa. Je l' da kako čudno?

Isto tako i ovdje. To što ja ne znam prirodu odnosa nekih konkretnih ljudi, ne znači da mi možeš prodati bilo kakve spike o tome. Nego te spike moraju bar zvučati suvislo.

Osim toga, ti nisi čitala onu temu Virgo intacta; da jesi - znala bi da nisam u poziciji da se postavljam za nekakvog 'suca'.

:confused: Gdje ja fantaziram o kurvama koje biraju mušterije? Pa tri puta sam napisao da mi je poznato da to DANAS, u ovoj kulturi kakva jest - nije slučaj. Nego samo da ne vidim razloga zašto ne bi bio, jednom u budućnosti, npr.
Nisam čitala temu Virgo Intacta, oprosti, ne stignem, moram zarađivati za život (ne kao kurva). :zubo:

Priznaješ da ništa ne znaš, ali točno znaš stupanj droljine ravnodušnosti. Ma daj...
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:43

JPK » wrote: To je stilsko sredstvo, hiperbola. Znači da se nisam šalio, ali sam malo pretjerao u izričaju, da bude efektnije.
Koliko malo? Žene to ne vole jako, ali malo ipak vole?
Happy Easter!
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:48

nevjerna » wrote:Nisam čitala temu Virgo Intacta, oprosti, ne stignem, moram zarađivati za život (ne kao kurva). :zubo:

Priznaješ da ništa ne znaš, ali točno znaš stupanj droljine ravnodušnosti. Ma daj...
Nigdje nisam napisao da znam 'točan stupanj' ravnodušnosti neke konkretne 'drolje'. Dapače, izrijekom sam napisao suprotno - da ne znam. Nego samo da na taj način definiram sam pojam 'drolje' - a ne da ja mogu nepogrešivo procijeniti tko jest, a tko nije drolja.
Potjeh

Post 11 Jan 2012, 22:53

aisling » wrote: Koliko malo? Žene to ne vole jako, ali malo ipak vole?
Većina žena voli da frajer lagano dominira u seksu. Slavno pribijanje uza zid i sl. stvari. Mislim da je to cilj JPK-ove hiperbole.
nevjerna

Post 11 Jan 2012, 22:53

nodens » wrote:
Nigdje nisam napisao da znam 'točan stupanj' ravnodušnosti neke konkretne 'drolje'. Dapače, izrijekom sam napisao suprotno - da ne znam. Nego samo da na taj način definiram sam pojam 'drolje' - a ne da ja mogu nepogrešivo procijeniti tko jest, a tko nije drolja.
Pa ajmo se maknut s mrtve točke.

U inicijalnom postu postavio si nekakve definicije jednog i drugog za koje se pokazalo da se klimaju ili uopće ne stoje.
Jesi li nakon tolikih naših odgovora skužio nešto, te možeš li izvesti nekakav zaključak i eventualno korigirati svoje početne stavove?
Jesi li napokon saznao tko su kurve, a tko drolje i što ih dijeli?
nodens

Post 11 Jan 2012, 22:56

Potjeh » wrote: Većina žena voli da frajer lagano dominira u seksu. Slavno pribijanje uza zid i sl. stvari. Mislim da je to cilj JPK-ove hiperbole.
Nije to. Kad dođeš do pribijanja uza zid, to znači da si već 'prošao'. :zubo:

Nego on cilja na nešto mnogo prije toga. :cerek:
  • Information