Stariji muskarci

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Morticia

Post 12 Jun 2012, 10:51

Zaklela bih se da je ovdje do prije sekunde stajao još jedan post. :misli:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 12 Jun 2012, 10:53

Stariji da, stari ne :D

Meni su stariji do 45., ajmo reć.

Inače, uvijek sam bila sa frajerima u 30-ima. I kad sam imala 20 i kad sam imala 30. Zapravo, nemam pojma kakvi su frajeri u 20-ima, 40-ima i nadalje :ne zna: :o
karambol

Post 12 Jun 2012, 11:09

BoDerek » wrote:Stariji da, stari ne :D

Meni su stariji do 45., ajmo reć.

:o

:mama: ...zamalo ....
ombia

Post 12 Jun 2012, 12:01

Morticia » wrote:Lijepo mi je i prirodno otkrivati i zaobilaziti te zamke zajednički i ravnopravno, te sazrijevati paralelno.

Upravo iz tog razloga mi nisu pretjerano jasni ljudi koji traže puno starije ili puno mlađe osobe.
Mozes to i sa starijim. Velika je zabluda da su svi 40 i 50-godisnjaci zreli. Ma dajte. :rofl:
karambol » wrote:
Ofkors da jesam. No, moram priznati da postoje razlike u nijansama. Utoliko što mi je sad manje važno uočavati tzv. mane i nedostatke na samom sebi i na partnerici, dapač)
Pa, sad si vise ne mozes dozvoliti te kriterije prema drugima, jer i sam imas vise mana nego prije 15 godina. :zubo: Tih mana o kojima pises jel.

Iako ne razumijem to ometanje djece u seksu. Mislim ne vase njih :zubo: , nego njihovo vas. Pa sta ako vas nocu cuju? Ili popodne iz sobe? Sto je sramota voditi ljubav sa muzem?
To je ruzno?
Nije ruzno gledati s njima sve one filmove pune oruzja, agresije i krvi?
Svako skolsko dijete se zna neko vrijeme zabaviti samo.
A pubertetlije? Zar su one prepreka seksualnom zivotu svojih roditelja? :ne zna: Pa oni su vec u svom svijetu ionako...bas tad im roditelji pocinju smetati i zele vise slobode.
I sami vec barem misaono eksperimentiraju s time i sigurno nece zavrsiti na psihijatriji ako cuju da se roditelji druze.
Gdje ima volje ima i nacina, cini mi se.
Jer obaveza imas cijeli zivot. Ako cu cekati da prestanu stresovi, problemi, frke, necu se nikad ni seksati.
Mozda je rjesenje bas tome usprkos naci ventil za par lijepih trenutaka.

Dobro ne mora tri put na noc, moze i tri put na dan. :o
Margarita

Post 12 Jun 2012, 12:20

ombia » wrote: Iako ne razumijem to ometanje djece u seksu.
Klincima je seks ljudi (bilo kojih, ne samo rodbine) iznad 30 godina fuj. Poljubac roditelja im je bljak. A parenje vlastitih roditelja im je fuj i bljak na stotu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 12 Jun 2012, 12:21

ombia » wrote:
Mozes to i sa starijim. Velika je zabluda da su svi 40 i 50-godisnjaci zreli. Ma dajte. :rofl:
Ma jasno...nisu nam ukinuli erocko druženje, ali sama pomisao da su tu u blizini mi je kvarila erocki ugođaj..Pobogu, pa ne vjerujem da iko čeka da svi problemi nestaju, ali ako čekam pola sata, a nekad , velim nekad mi je tih pola sata čekanja previše a dovoljno da pokvarim gušt...
Moguće je da su nas djeca čula i znam da zbog toga neće na psihoterapiju, ali da nije idealno i nije... Sad mi se čini sve punop lakše i bolje...ĐŠto naravno ne znači , da je uistinu bolje ili gore , nego kako Emer veli drugačije..Sve uima svoje draži...
Enivej, seks kod starijih" starih ljudi je vezan isključivo za osobnu volju i gušte, a najmanje za godine... Mislim da je to autorica htjela čuti ili znati...
kurvanjski avatar, a
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:40

Aristocat » wrote:
Ovo si izmislio, priznaj. :cerek:

Zar ne ide nekako ovako: Mlada kurva stara prosjakinja? :D
Nicam.
Emericzy » wrote: Ja se nikad nisam ništa bunio protiv iskustva. Jedno od najljepših životnih iskustava uopće bilo mi je u studentskim danima sa ženom duplo starijom od mene. Moram ti reći da je taj "šalabahter" bio puno bolji nego Rat i mir i Ana Karenjina zajedno. Jedna od važnih životnih prekretnica.

Nije bila riječ ni o nekom posebnom prenosu 'znanja' niti o bilo kakvom patronatu. Ne; stvar je bila u otvaranju jednog drukčijeg svijeta. Recimo, kad sam Sacher tortu jeo na terasi bečkog hotela Sacher, u sunčano popodne, kapuciner i sve na svome bečkom mjestu, bilo je to sasvim drukčije od prve (prhke, slatke i mirisne) pite od jabuka koju mi je kod sebe doma romantično ispekla buduća cura.

Ne treba to dvoje rangirati, nije nužno jedno bitno bolje od drugoga. Samo su to različite stvari.
Pih, lako tebi, ti si student bio dok su milfače imale za zaherice, i to još u Beču. U moje vrijeme milfače nisu imale ni za tramvaj, a kamoli za mladi pimpek. :tuzni: A buduće cure su prestale peći pite... time sada dečki zavađaju. Sve se izokrenilo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:47

ombia » wrote: Iako ne razumijem to ometanje djece u seksu. Mislim ne vase njih :zubo: , nego njihovo vas. Pa sta ako vas nocu cuju? Ili popodne iz sobe? Sto je sramota voditi ljubav sa muzem?
To je ruzno?
Nije ruzno gledati s njima sve one filmove pune oruzja, agresije i krvi?
Svako skolsko dijete se zna neko vrijeme zabaviti samo.
A pubertetlije? Zar su one prepreka seksualnom zivotu svojih roditelja? :ne zna: Pa oni su vec u svom svijetu ionako...bas tad im roditelji pocinju smetati i zele vise slobode.
I sami vec barem misaono eksperimentiraju s time i sigurno nece zavrsiti na psihijatriji ako cuju da se roditelji druze.
Gdje ima volje ima i nacina, cini mi se.
Jer obaveza imas cijeli zivot. Ako cu cekati da prestanu stresovi, problemi, frke, necu se nikad ni seksati.
Mozda je rjesenje bas tome usprkos naci ventil za par lijepih trenutaka.

Dobro ne mora tri put na noc, moze i tri put na dan. :o
Iako sve ovo stoji, postoji i način sitog vuka i cijele koze. Roditelji mogu iznajmiti ili posjedovati tajni stančić, ili se mogu igrati ljubavnika i jebati se po hotelčićima uokolo, ili uzeti ključeve stana od frendova koji su na odmoru, ili uplatiti djeci paraglajd vikend, sagraditi tajnu sobicu u podrumu, sagraditi tajnu kolibu na Sljemenu, a uvijek postoji šator i livada za sirotinju.
ali

Post 12 Jun 2012, 13:00

Morticia » wrote:
A ti si baš sto posto sigurna da se Dikanu diže k'o od šale, tri puta na noć? :zubo:

Mislim, to što on kraj sebe ima mladu ženu stvarno nije neki čvrst dokaz da je bog seksa.
Ili misliš da je ona s njim zbog njegovih seksualnih performansi? :D
Iskreno, ja jedva vjerujem da mu se diže. A vjerujem i da ako mu se ne diže tri x/noć, da ta seksualna performansa usrećuje partnericu i više nego da mu se diže :zubo:

Tko je uopće rekao da su on ili Flavio bogovi seksa :ne zna:
Samo kažem da postoji seksualni život zapuštenih tijela, ma što bile naše tu preferencije. A za seksualni život ne mora on apsolutno ništa fizički ni raditi u čemu će ga, eventualno, ometati ta trbušina :ne zna:

Plus, možda je za njega seksualni život i sama činjenica da mu se na sekundu digao :rofl: , šta znaš..
Govor tijela sa fotki iz kojega se da iščitati da stvarno postoji određena intimnost između njih i tih žena je, po meni, dovoljno "seksualan" da bi svjedočio "seksualni život" :ne zna: , a sad... da li to izgleda kao uobičajeni seks tridesetgodišnjaka ili se prije toga obilno našmrče i naguta tableta da bi imao kakve takve performanse.. ili svršava čak i bez erekcije - ne znam :ne zna:
Potjeh

Post 12 Jun 2012, 13:01

ombia » wrote: Iako ne razumijem to ometanje djece u seksu.
Oh, itekako nađu vremena, volje i prilike ometati. Coitus interruptus u svoj svojoj slavi. :lol:
Beau

Post 12 Jun 2012, 13:05

ombia » wrote:

Iako ne razumijem to ometanje djece u seksu. Mislim ne vase njih :zubo: , nego njihovo vas. Pa sta ako vas nocu cuju? Ili popodne iz sobe? Sto je sramota voditi ljubav sa muzem?
To je ruzno?
Možda sa mnom nešto nije u redu, ali meni je i danas mrsko čuti bilo koje poznate ljude da se ševe u mojoj blizini.
Nije mi najmilije ni nepoznate, ali to već ovisi o vrsti buke :o
A o djeci i roditeljima da ne pričam :Pop:
ali

Post 12 Jun 2012, 13:15

BoDerek » wrote: Možda sa mnom nešto nije u redu, ali meni je i danas mrsko čuti bilo koje poznate ljude da se ševe u mojoj blizini.
Nije mi najmilije ni nepoznate, ali to već ovisi o vrsti buke :o
A o djeci i roditeljima da ne pričam :Pop:
Meni je to baš super i osjećam se zdravo dok ih iz prikrajka slušam :bliss:

Bring it on bitches :lux:

edit: ponekad i zadrkam :cheer:

edit2: :rofl:
Morticia

Post 12 Jun 2012, 13:17

Meni bi bilo izuzetno nelagodno da znam da mi dijete iz susjedne sobe sve sluša. :eek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Aristocat

Post 12 Jun 2012, 13:48

Primjer: Muskarac u svojim sezdesetima i zena u triedesetima ili ranim cetrdesetima.

Kako da to pitam... moze li on jos uvijek tjelesno izvrsavati naredbe srca? :cerek:
baja

Post 12 Jun 2012, 13:50

Aristocat » wrote:Primjer: Muskarac u svojim sezdesetima i zena u triedesetima ili ranim cetrdesetima.
čuvala sam djecu u ovakvoj obitelji; njemu 63, njoj 31
napravio joj je 5 djece kroz 7-8 godina :ne zna:
Potjeh

Post 12 Jun 2012, 13:59

Aristocat » wrote:Primjer: Muskarac u svojim sezdesetima i zena u triedesetima ili ranim cetrdesetima.

Kako da to pitam... moze li on jos uvijek tjelesno izvrsavati naredbe srca? :cerek:
Dokle god ima volje ima i načina. Bi li smatrala Viagru ili nešto slično svojevrsnom prijevarom ili razočaranjem?
Aristocat

Post 12 Jun 2012, 14:00

baja » wrote: čuvala sam djecu u ovakvoj obitelji; njemu 63, njoj 31
napravio joj je 5 djece kroz 7-8 godina :ne zna:
Zanimljivo. Mozda je zaista sve individualno i ovisi o zdravlju i jacini covjeka?

Mozda jedan Regoc ili jedan gorstak ostaju duze vitalni od nekog sitnog izradjenog muskarca?
Aristocat

Post 12 Jun 2012, 14:02

Potjeh » wrote:
Dokle god ima volje ima i načina. Bi li smatrala Viagru ili nešto slično svojevrsnom prijevarom ili razočaranjem?
Prijevarom ne, razocaranjem mozda da, ali ne u njega vec u okolnosti. Ne znam koliko bi uzimanje tableta bilo romanticno. Ljubavni odnos dolazi spontano -- uzimanje tableta mi izgleda kao narucivanje istog.
karambol

Post 12 Jun 2012, 14:04

Dobro da si pitala...krenulo je od starijih muškaraca prema djeci... :D

Gle, kako bi često u Bosni rekli - a more bit da je,a more bit i da nije... Kako tko, jel? Mislim da je istina ovo o padu potencije i sličnim poteškoćama pa otuda i uspjeh svih mogućih tabletica, gelova i ostalih "podizača" potencije, a sve kako bi se zadovoljio sterotip o maratonskom seksu....
Nisu samo godine u pitanju. Ima tu još dosta čimbenika koji utječu na tjelesno... :misli:
Aristocat

Post 12 Jun 2012, 14:12

karambol » wrote:
Dobro da si pitala...krenulo je od starijih muškaraca prema djeci... :D
, a sve kako bi se zadovoljio sterotip o maratonskom seksu....
Ne, ne, ne govorim o maratonskom seksu i ta pomisao mi je ruzna. Seks nije sport, bar ne bi trebao biti, bez obzira na 'natjecanja' ili 'trofeje' koje preko njega namecu svi oni koji od seksa zive putem medija.

Govorim o ljubavnom cinu uopce, o zelji, o vodjenju ljubavi kao nastavku te zelje i inercije koja ju je izazvala. Vjerujem da on od sezdeset moze voljeti nju od trideset ili vec koliko i da ona moze voljeti njega -- jer je ljubav stanje duha a ne stvar godina. Pitam se moze li on voditi ljubav s njom ikad, a ne maratonski. Pitam radi bioloske, zapravo tjelesne funkcije.

Priznali smo da tijelo stari. Stari li u tim godinama njegov i nagon i uzgon da se tako izrazim?
baja

Post 12 Jun 2012, 14:21

Aristocat » wrote: Stari li u tim godinama njegov i nagon i uzgon da se tako izrazim?
pamtim neku emisiju na temu seksualnosti; u neko doba se voditelj obratio starijem bračnom paru u publici s pitanjem kako to izgleda u njihovim godinama
na odgovor 'nikad bolje' je čitav studio prasnuo u smijeh
potom su objasnili; čitav život smo trčali za egzistencijom, djecom... kad smo otišli u mirovinu napravili smo plan naše svakodnevnice - ustati se u 8 i doručkovati, a potom se vratiti u krevet na maženje, seks... nakon toga, do ručka, šetnja kroz prirodu
kunu se da im seksualni život nikad nije bio intenzivniji i bolji
kako god, bliskost između njih je zračila i preko ekrana
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 14:24

baja » wrote: pamtim neku emisiju na temu seksualnosti; u neko doba se voditelj obratio starijem bračnom paru u publici s pitanjem kako to izgleda u njihovim godinama
na odgovor 'nikad bolje' je čitav studio prasnuo u smijeh
potom su objasnili; čitav život smo trčali za egzistencijom, djecom... kad smo otišli u mirovinu napravili smo plan naše svakodnevnice - ustati se u 8 i doručkovati, a potom se vratiti u krevet na maženje, seks... nakon toga, do ručka, šetnja kroz prirodu
kunu se da im seksualni život nikad nije bio intenzivniji i bolji
kako god, bliskost između njih je zračila i preko ekrana
Tko se zadnji smije, najslađe se smije. A pola ženskog dijela studija vjerojatno nikad nije ni svršilo, dok pola muških mora svršiti u roku pet minuta, inače riskiraju infarkt.
Morticia

Post 12 Jun 2012, 14:25

Primjetite kako to dvoje uredno svaki dan idu u višesatnu šetnju prirodom. :mudri:

:zubo:
Margarita

Post 12 Jun 2012, 14:27

Aristocat » wrote:
Priznali smo da tijelo stari. Stari li u tim godinama njegov i nagon i uzgon da se tako izrazim?
Koliko ispituješ mogla si već i pokus napraviti. Više puta.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Aristocat

Post 12 Jun 2012, 14:41

Margarita » wrote: Koliko ispituješ mogla si već i pokus napraviti. Više puta.

Ovo nije lijepo. Ispitujem, da... Razgovaram, slusam druga misljenja.
  • Information