Cure, kolki vam je kuki dovoljan?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 781 times
- Been thanked: 1489 times
Nejasno se sjećam toga, a izjavu nisam mogao naći, no čini mi se kako nije rekla da žene moraju ustati, jesti za posebnim stolom itd. nego kako je ona tako odgojena. Govorila je o običajima. No možda se varam.Pješčana » wrote: ja ću dat jedan, IRL
Ljilja Vokić, žena(mk)
na mjestu ministrice obrazovanja, čega već
izjavljuje kako ona ustaje svaki put kad muškarac ulazi u prostoriju, kako se to nu tako radi
više štete čini ženama nego jedno muško
Ako se referiraš na onu temu s IMF-a o sestri i rađanju djece, čini mi se da promašuješ bit.aisling wrote:br. 2 - češće će žena ženu koja nije rodila proglasiti neženom nego muškarac.
Potpisi su za budale.
ja se sjećam te teme, ali ne mislim da je aisling ciljala na to.Hekatonhir » wrote:
Nejasno se sjećam toga, a izjavu nisam mogao naći, no čini mi se kako nije rekla da žene moraju ustati, jesti za posebnim stolom itd. nego kako je ona tako odgojena. Govorila je o običajima. No možda se varam.
Ako se referiraš na onu temu s IMF-a o sestri i rađanju djece, čini mi se da promašuješ bit.
žena majka će ženu nemajku vrlo često provući kroz filter neženskosti, s time da će majčinstvo naravno biti nešto dobro, poželjno i teško dostižno, životna žrtva-i-blagoslov
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Beta ženka
Men' je ovo zakon:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
To je prava buduća majka
Ginić ti zabrani seks, ali nis' ti neka informatički nepismena seljanka da se ne b' malo propitala.
Zakon, opet se
- Lord Byron
Strah me pomisliti što zapravo znači "sex s pola penisa". 
- Beta ženka
Još ako je po dužini... Banana splitLord Byron » wrote:Strah me pomisliti što zapravo znači "sex s pola penisa".
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
- Stitch
- Head Honcho
A što će drugo, sve je time rečeno. Mogu zaključati temu. 
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
Pih, tema je krenula u potpuno pogrešnom smjeru.Hekatonhir » wrote:A što će drugo, sve je time rečeno. Mogu zaključati temu.
Očekivala sam forumske (=astronomske) mjere, a kad ono...
- Stitch
- Head Honcho
Na IMF-u imam 25. Ovo je manji forum, otud proporcionalnost. 
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Tko bi rekao da će devet centimetara razočarati i u virtuali.Beta ženka » wrote: Pih, tema je krenula u potpuno pogrešnom smjeru.
Očekivala sam forumske (=astronomske) mjere, a kad ono...
- Beta ženka
Dobra, dobra.Hekatonhir » wrote:Na IMF-u imam 25. Ovo je manji forum, otud proporcionalnost.
Ma ni nosač penisa ti ne treba, postoje vibratori.Margarita wrote:Sad je fora ko ima manjeg. Meni ne treba ni 9 cm.
I on bi onda lovio ženske po forumu. NeJde to tako.ElliQuinn wrote:
Tko bi rekao da će devet centimetara razočarati i u virtuali.
Zapravo, imam dobru koncentraciju i imaginaciju, ne moram stimulirati fizički taj međunožni dio tijela. Iako je daleko lakše s tim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Beta ženka
Ti si onda uznapredovali evolucijsko-kopulacijski oblik.Margarita » wrote: Zapravo, imam dobru koncentraciju i imaginaciju, ne moram stimulirati fizički taj međunožni dio tijela. Iako je daleko lakše s tim.
To ti je lijenost. Ne volim fizičke napore.Beta ženka » wrote: Ti si onda uznapredovali evolucijsko-kopulacijski oblik.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
Imam dugačak jezik, zato. Čudesa izvodim.Beta ženka » wrote: I on bi onda lovio ženske po forumu. NeJde to tako.
Potpisi su za budale.
Vidiš, vidišMargarita » wrote: Od prevelikog opsega se bolno ukoči vilica, a dušnik se zatvori od razjapljenosti pa ne možeš disati čak i ako nije duboko. Napaljujuće ko da ti neko uvali čizmu u usta. Sirota guza peče a jadna vagina se napumpava zrakom zbog prijanjanja.
Znala sam da loše procjenjujem 'od oka', no nisam znala gdje sve fulavam
Ovo s ukočenom vilicom, osim zbog duljine trajanja tretmana
-
- Information
-