Mračna strana?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Morticia

Post 27 Mar 2012, 13:38

Vrlete, misliš da se samo ružne žene nađu prevarene?

Mislim da se varaš.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 27 Mar 2012, 13:39

karambol » wrote:
Logika je pjesnička. I kad bi nastavio tako onda ljubav ne postavlja uvjete...
sve pokriva, sve vjeruje,
svemu se nada, sve podnosi,
ljubav nikad ne prestaje.

E, ali to, uglavnom nije tako. Jer mi ne vjerujemo. I slažem se s tobom - zaboravljamo živjeti sada.
Bezuvjetna ljubav je direktan put u Supendarstvo. Osim ako se ne govori o roditeljskoj ljubavi.

I slazem se s Gazdom. Usuditi ce se mnogi. Samo ce lagati.
Koliko tih varaju za koje bi na guzicu pali da se izjasne, jer ne djeluju tipicno svalerski neki cak djeluju malo papucarski. :zubo:
Tiha voda...
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 13:40

Gazda » wrote:
A bude se usudio, samo će ti lagat. :grli:
Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...

I ako se rastajemo, nije mi neprijatelj, ne mrzim ga. Samo ću mu uzeti sve što ima, ostaviti ga kao Japanca nakon zemljotresa pa nek gradi sve iznova :raspa:
ombia

vrrrlet » wrote:
Čuj, ak' si ono stvarno ti na fotkama, većina drugih ženetina nije vrijedna grijeha, kako bi to rekla moja mudra majka.

A ako si i dosadite, možete švrljati skupa. Laganje je tek treća opcija.
Koja logika.
Vecina prevarenih je nemali broj puta ljepsa od ljubavnice. Sto puta.
nodens

blackcoffee » wrote:Nodens, zaobiđi me.
Ne da mi nisi simpatičan, ali skoro svi diskutanti na temi poznaju ono o čemu pišu, samo se ti gubiš u moru pretpostavki i ne znaš kud bi pre. Ukratko, smaraš.
Tko ne zna, pita. :ne zna:

Ne bih se ja gubio u moru pretpostavki da to što pišete vi koji 'znate' - ima 2 grama logike. Samo što jebiga, nema, nego mi se čini da se radi o moru izgovora i izmotavanja.

Shvaćaš, koliko god ja bio neiskusan - definitivno mogu registrirati činjenicu da između 'iskusnih' diskutanata, postoje značajne razlike. Primjerice, za neiskustvo mi može prigovoriti i Emericzy; no njegovo mišljenje o prevari nije isto kao i tvoje. I što onda logika nalaže? Pa da nije jedini problem u neiskustvu, jer da jest, onda bi svi vi 'iskusni' imali slično mišljenje. A ne da nemate slično mišljenje, nego se međusobno drastično razlikujete.

Znači, ne podcjenjujem iskustvo, ali ne nauštrb logike. :raspa: Ne možeš mi prodati neku glupost zamotanu u celofan, samo na konto nekakvog famoznog iskustva.

blackcoffee » wrote:Na temu tzv. "otvorenog" braka: otvoren brak se dogovara u startu. Ne može, odnosno ne sme neko ko je sa mnom stupio u solidno zatvoren brak odjednom tek tako reći, ajmo da otvorimo naš brak pa da se svako jebe gde mu je volja, a ti ćeš me uvek verno čekati kod kuće.
Tko kaže da ne može. :ne zna: Evo Emericzy misli da može, i argumentira da može. A ja nekako ne vidim da na nebesima piše da dogovor 'mora vrijediti'. Eto možda čovjek u trenutku sklapanja 'zatvorene' veze misli jedno, no nakon 5 godina eto promijeni mišljenje, i zaključi da veza može biti i otvorena, ali da je ipak zgodno da se o tome šuti. Odakle tebi ideja da se to 'ne smije'? Tko te ovlastio da donosiš sudove o tome što se smije, što se ne smije? I što ti uopće vrijedi tvrditi da se to 'ne smije', ako ti netko napravi točno to, bez obzira na to što se ne smije?
ombia

Post 27 Mar 2012, 13:42

blackcoffee » wrote: Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...

I ako se rastajemo, nije mi neprijatelj, ne mrzim ga. Samo ću mu uzeti sve što ima, ostaviti ga kao Japanca nakon zemljotresa pa nek gradi sve iznova :raspa:
A da ti prevaris (znam znam ne bi ti nikada) onda ti on smije uzeti sve i psa i djecu i kucu i cipele i lonce i zadnji cent s racuna?
Gazda

Post 27 Mar 2012, 13:43

nodens » wrote: Tko kaže da ne može. :ne zna: Evo Emericzy misli da može, i argumentira da može. A ja nekako ne vidim da na nebesima piše da dogovor 'mora vrijediti'. Eto možda čovjek u trenutku sklapanja 'zatvorene' veze misli jedno, no nakon 5 godina eto promijeni mišljenje, i zaključi da veza može biti i otvorena, ali da je ipak zgodno da se o tome šuti. Odakle tebi ideja da se to 'ne smije'? Tko te ovlastio da donosiš sudove o tome što se smije, što se ne smije? I što ti uopće vrijedi tvrditi da se to 'ne smije', ako ti netko napravi točno to, bez obzira na to što se ne smije?
Ovaj upis sam razumio! :lux:

I slažem se, zašto se ljudi ne bi imali pravo promijeniti i reći da su se promijenili.

Inače, izgled je nebitan; bitno je da ga žena ne razumije. :rofl:
karambol

Post 27 Mar 2012, 13:44

ombia » wrote:
Bezuvjetna ljubav je direktan put u Supendarstvo. Osim ako se ne govori o roditeljskoj ljubavi.

I slazem se s Gazdom. Usuditi ce se mnogi. Samo ce lagati.
Koliko tih varaju za koje bi na guzicu pali da se izjasne, jer ne djeluju tipicno svalerski neki cak djeluju malo papucarski. :zubo:
Tiha voda...
Ma, naravno...I znam da će se mnogi usuditi. Iz osvete jer ovaj tupan doma ne primjećuje nikoga, čak niti sebe, samo pivo i daljinac. I nije preljub rezerviran za ibermacho fakine niti za ultraseksi fakinke. Sve je to igra. Samo mi nije bilo jasno, kad se već igraš i pobjeđuješ i još ti je dobro, zašto to netko nazove mračnim?
Morticia

Post 27 Mar 2012, 13:45

ombia » wrote:
A da ti prevaris (znam znam ne bi ti nikada) onda ti on smije uzeti sve i psa i djecu i kucu i cipele i lonce i zadnji cent s racuna?
Kad sam ja prevarila (doduše ne muža) ostavila sam u stanu u kojem sam živjela 5 godina apsolutno SVE, osim svoje odjeće i obuće.
Bilo mi je bitno samo da što prije odem.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 13:47

ombia » wrote:
Ja sam jednostavna osoba, ako mi bude dosta njega to ću mu reći u lice.

Vrrrlete, jako se varaš u pogledu lepote ili rugobe prevarenih. Moj profa na faksu, vrlo zgodan, s jako lepom ženom, trpao je čistačicu koja je izgledala kao dupe od slona. I to ne jednom, dvaput, nego je bila burna veza... Nisam varala pa ne znam, ali mislim da lepota druge žene/mušarca nije presudna.
Morticia

Post 27 Mar 2012, 13:48

blackcoffee » wrote: koja je izgledala kao dupe od slona.
Isuspok. :lol: :lol: :lol: :lol:
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 13:48

Morticia » wrote:Vrlete, misliš da se samo ružne žene nađu prevarene?

Mislim da se varaš.
Naravno da to ne mislim. Znam da je moguće da te objektivno sedam puta manje lijepa žena od tvoje napali, ali iz poštovanja prema dragoj nećeš kopulirati sve i da se ova nudi. Neki ljudi nemaju previše poštovanja, pa se i lijepe žene nađu prevarenima.

A lijepe mogu biti kladaste, dosadne i glupe jednako kao i ružne.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nodens

Post 27 Mar 2012, 13:49

Gazda » wrote:A bude se usudio, samo će ti lagat. :grli:
Točno tako. :cerek:

Zatvorenim vezama je odzvonilo, jebiga. :raspa: Deal with it.

Opcije su ti otvorene veze, ili laganje. Pa si biraj.

blackcoffee » wrote:Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...

Stvaran život je čak i ovo moje, što se skoro i ne može nazvati životom. No čujem da sve više Japanaca ima koji žive kao ja, ergo, ja sam avangarda u ovoj zaostaloj Hrvatskoj. :raspa: :rofl:

A ovo drugo ti je simpatično samozavaravanje. Đe bi ti nekoga mrzila. :cerek:
Gazda

Post 27 Mar 2012, 13:53

Morticia » wrote:Kad sam ja prevarila (doduše ne muža) ostavila sam u stanu u kojem sam živjela 5 godina apsolutno SVE, osim svoje odjeće i obuće.
Bilo mi je bitno samo da što prije odem.
:facepalm: pa ti si stvarno f.n. do granice mogućeg :D
blackcoffee » wrote:Ja sam jednostavna osoba, ako mi bude dosta njega to ću mu reći u lice..
E, da mi je 10 kuna za svaki put kad sam na forumu pročitao.."ja sam uvijek mislila da neću prevariti nego da ću prekinuti, ali moj šef/susjed/forumaš XX je tak super, i slušao me dok mi je bilo teško, a muž i ja imamo kredit.."
karambol

Post 27 Mar 2012, 13:55

blackcoffee » wrote: ..., ali mislim da lepota druge žene/mušarca nije presudna.
Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu... :zubo:
Morticia

Gazda » wrote:
:facepalm: pa ti si stvarno f.n. do granice mogućeg :D
:rofl: :rofl: :o
vrrrlet

ombia » wrote:
Koja logika.
Vecina prevarenih je nemali broj puta ljepsa od ljubavnice. Sto puta.
Neke osobne traume?
karambol » wrote:
Ma, naravno...I znam da će se mnogi usuditi. Iz osvete jer ovaj tupan doma ne primjećuje nikoga, čak niti sebe, samo pivo i daljinac. I nije preljub rezerviran za ibermacho fakine niti za ultraseksi fakinke. Sve je to igra. Samo mi nije bilo jasno, kad se već igraš i pobjeđuješ i još ti je dobro, zašto to netko nazove mračnim?
Zato što ti pobjeđuješ dok netko gubi. To nije poštena igra. Treba to promijeniti, krenuti od malih, sporednih, banalnih stvari, poput nogometa. Treba promijeniti pravila tako da i dalje 22 igrača trče, ali na kraju oba tima pobjeđuju. To će dići gledanost.
baja

Post 27 Mar 2012, 13:58

karambol » wrote:
Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, ...
čini mi se da je najčešće dovoljno samo da sluša
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 13:58

nodens » wrote:
A ovo drugo ti je simpatično samozavaravanje. Đe bi ti nekoga mrzila. :cerek:
Evo opet nodensa.
Ne znam kako bih ti to objasnila... Sigurno da ima graničnih situacija u kojima bi se javilo nešto slično mržnji (da mi neki od Karl Jozefovih štićenika zlostavlja dete, recimo), ali generalno, mržnja loše utiče na osobu koja mrzi, degradira je na neki način... Mržnja nije zdrava.
Morticia

Post 27 Mar 2012, 13:59

baja » wrote: čini mi se da je najčešće dovoljno samo da sluša
I vidi.
nodens

Post 27 Mar 2012, 13:59

karambol » wrote:Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu... :zubo:
Mislim, a tebi je jasno da je to zamantavanje samog sebe, da nema tu nekakvog 'razumijevanja' nego čisto divljanje zaboravljenih hormona? :rofl:

Jebote, pa ja se doslovno divim kako ljudi to mogu. :ne zna: Meni to doslovno zvuči kao da ti liječnik da vodu umjesto lijeka i kaže - evo, ovo je zapravo obična voda, ali je zapravo tzv. 'placebo', pa ako budeš vjerovao da je to lijek, zbilja će te izliječiti. Ergo, samo nastoj zaboraviti da je to voda, i vjeruj u lju... errr, vjeruj da je to zbilja lijek - i zbilja ćeš se izliječiti. Zar nije jednostavno. :raspa: :rofl: The power of imagination... :zubo:
Gazda

Post 27 Mar 2012, 14:00

karambol » wrote: Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu... :zubo:
Svaka prevarena koja je vidjela ljubavnicu muža si, uvijek bi se iznenadila koliko je ljubavnica ružnija od nje. I neukusna seljača, k tome. Zapravo, ja si zamišljam te sve ljubavnice kao neke sirote puce iz Donje Zeline, koje obučene u trenirku i sandale jedva bauljaju do dvorišta, koliko su debele, a dalje od toga ni ne kroče, da ih netko ne skuži tak sirote neugledne..a muž ih je eto, čist slučajno pokupio kad mu se probušila guma, pa je baš u njihovu kuću išao kucat na vrata da posudi dizalicu..
nodens

Post 27 Mar 2012, 14:02

blackcoffee » wrote:Evo opet nodensa.
Ne znam kako bih ti to objasnila... Sigurno da ima graničnih situacija u kojima bi se javilo nešto slično mržnji (da mi neki od Karl Jozefovih štićenika zlostavlja dete, recimo), ali generalno, mržnja loše utiče na osobu koja mrzi, degradira je na neki način... Mržnja nije zdrava.
Da, dosadan sam k'o prdež u guzici. :rofl:

To si ti negdje pročitala da mržnja nije zdrava (ja bih rekao, prvo testiraj stvar u praksi, a ne vjeruj kojekakvim glupostima u žutoj štampi LOL) i zato nastojiš sebe uvjeriti da ne mrziš - iako ćeš mu pokupiti sve što ima itd itd itd. Jesi li kad čula za onu basnu koja završava s '... ako laže koza, ne laže rog'?

Actions speak louder than words...
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 14:04

nodens » wrote:
Točno tako. :cerek:

Zatvorenim vezama je odzvonilo, jebiga. :raspa: Deal with it.

Opcije su ti otvorene veze, ili laganje. Pa si biraj.
Nije odzvonilo, nema pravila, postoji sasvim veliki broj ljudi koji vjeruje u to, koji želi vjerovati u to ili koji su primorani vjerovati u to.

Vidim odlične monogamne veze oko sebe, koje traju desecima godina, a vidim i nesretne dosadne monogamne veze koje traju godinu.

baja » wrote: čini mi se da je najčešće dovoljno samo da sluša
U jebemti. Moj pas odlično sluša. Želiš reći da ga svi ti depresivni mužjaci žele pojebati?
karambol

Post 27 Mar 2012, 14:04

nodens » wrote:
Mislim, a tebi je jasno da je to zamantavanje samog sebe, da nema tu nekakvog 'razumijevanja' nego čisto divljanje zaboravljenih hormona? :rofl:

:rofl: The power of imagination... :zubo:
Naravno da su hormoni (kod žena) i midlife crisis (kod muškaraca, jer mi nemamo hormone, nigdje se ne spominju :D ) glavni pokretači takvog zamantavanja, a iskrica koja pali zapaljivu smjesu je indiferentnost onoga koji doma glumi sjenu i jedva zamjećuje život oko sebe...
  • Information