Mračna strana?
Bezuvjetna ljubav je direktan put u Supendarstvo. Osim ako se ne govori o roditeljskoj ljubavi.karambol » wrote:
Logika je pjesnička. I kad bi nastavio tako onda ljubav ne postavlja uvjete...
sve pokriva, sve vjeruje,
svemu se nada, sve podnosi,
ljubav nikad ne prestaje.
E, ali to, uglavnom nije tako. Jer mi ne vjerujemo. I slažem se s tobom - zaboravljamo živjeti sada.
I slazem se s Gazdom. Usuditi ce se mnogi. Samo ce lagati.
Koliko tih varaju za koje bi na guzicu pali da se izjasne, jer ne djeluju tipicno svalerski neki cak djeluju malo papucarski.
Tiha voda...
- blackcoffee
Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...
I ako se rastajemo, nije mi neprijatelj, ne mrzim ga. Samo ću mu uzeti sve što ima, ostaviti ga kao Japanca nakon zemljotresa pa nek gradi sve iznova
Koja logika.vrrrlet » wrote:
Čuj, ak' si ono stvarno ti na fotkama, većina drugih ženetina nije vrijedna grijeha, kako bi to rekla moja mudra majka.
A ako si i dosadite, možete švrljati skupa. Laganje je tek treća opcija.
Vecina prevarenih je nemali broj puta ljepsa od ljubavnice. Sto puta.
Tko ne zna, pita.blackcoffee » wrote:Nodens, zaobiđi me.
Ne da mi nisi simpatičan, ali skoro svi diskutanti na temi poznaju ono o čemu pišu, samo se ti gubiš u moru pretpostavki i ne znaš kud bi pre. Ukratko, smaraš.
Ne bih se ja gubio u moru pretpostavki da to što pišete vi koji 'znate' - ima 2 grama logike. Samo što jebiga, nema, nego mi se čini da se radi o moru izgovora i izmotavanja.
Shvaćaš, koliko god ja bio neiskusan - definitivno mogu registrirati činjenicu da između 'iskusnih' diskutanata, postoje značajne razlike. Primjerice, za neiskustvo mi može prigovoriti i Emericzy; no njegovo mišljenje o prevari nije isto kao i tvoje. I što onda logika nalaže? Pa da nije jedini problem u neiskustvu, jer da jest, onda bi svi vi 'iskusni' imali slično mišljenje. A ne da nemate slično mišljenje, nego se međusobno drastično razlikujete.
Znači, ne podcjenjujem iskustvo, ali ne nauštrb logike.
Tko kaže da ne može.blackcoffee » wrote:Na temu tzv. "otvorenog" braka: otvoren brak se dogovara u startu. Ne može, odnosno ne sme neko ko je sa mnom stupio u solidno zatvoren brak odjednom tek tako reći, ajmo da otvorimo naš brak pa da se svako jebe gde mu je volja, a ti ćeš me uvek verno čekati kod kuće.
A da ti prevaris (znam znam ne bi ti nikada) onda ti on smije uzeti sve i psa i djecu i kucu i cipele i lonce i zadnji cent s racuna?blackcoffee » wrote: Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...
I ako se rastajemo, nije mi neprijatelj, ne mrzim ga. Samo ću mu uzeti sve što ima, ostaviti ga kao Japanca nakon zemljotresa pa nek gradi sve iznova
Ovaj upis sam razumio!nodens » wrote: Tko kaže da ne može.Evo Emericzy misli da može, i argumentira da može. A ja nekako ne vidim da na nebesima piše da dogovor 'mora vrijediti'. Eto možda čovjek u trenutku sklapanja 'zatvorene' veze misli jedno, no nakon 5 godina eto promijeni mišljenje, i zaključi da veza može biti i otvorena, ali da je ipak zgodno da se o tome šuti. Odakle tebi ideja da se to 'ne smije'? Tko te ovlastio da donosiš sudove o tome što se smije, što se ne smije? I što ti uopće vrijedi tvrditi da se to 'ne smije', ako ti netko napravi točno to, bez obzira na to što se ne smije?
I slažem se, zašto se ljudi ne bi imali pravo promijeniti i reći da su se promijenili.
Inače, izgled je nebitan; bitno je da ga žena ne razumije.
Ma, naravno...I znam da će se mnogi usuditi. Iz osvete jer ovaj tupan doma ne primjećuje nikoga, čak niti sebe, samo pivo i daljinac. I nije preljub rezerviran za ibermacho fakine niti za ultraseksi fakinke. Sve je to igra. Samo mi nije bilo jasno, kad se već igraš i pobjeđuješ i još ti je dobro, zašto to netko nazove mračnim?ombia » wrote:
Bezuvjetna ljubav je direktan put u Supendarstvo. Osim ako se ne govori o roditeljskoj ljubavi.
I slazem se s Gazdom. Usuditi ce se mnogi. Samo ce lagati.
Koliko tih varaju za koje bi na guzicu pali da se izjasne, jer ne djeluju tipicno svalerski neki cak djeluju malo papucarski.![]()
Tiha voda...
Kad sam ja prevarila (doduše ne muža) ostavila sam u stanu u kojem sam živjela 5 godina apsolutno SVE, osim svoje odjeće i obuće.ombia » wrote:
A da ti prevaris (znam znam ne bi ti nikada) onda ti on smije uzeti sve i psa i djecu i kucu i cipele i lonce i zadnji cent s racuna?
Bilo mi je bitno samo da što prije odem.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- blackcoffee
Ja sam jednostavna osoba, ako mi bude dosta njega to ću mu reći u lice.ombia » wrote:
A da ti prevaris (znam znam ne bi ti nikada) onda ti on smije uzeti sve i psa i djecu i kucu i cipele i lonce i zadnji cent s racuna?
Vrrrlete, jako se varaš u pogledu lepote ili rugobe prevarenih. Moj profa na faksu, vrlo zgodan, s jako lepom ženom, trpao je čistačicu koja je izgledala kao dupe od slona. I to ne jednom, dvaput, nego je bila burna veza... Nisam varala pa ne znam, ali mislim da lepota druge žene/mušarca nije presudna.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Naravno da to ne mislim. Znam da je moguće da te objektivno sedam puta manje lijepa žena od tvoje napali, ali iz poštovanja prema dragoj nećeš kopulirati sve i da se ova nudi. Neki ljudi nemaju previše poštovanja, pa se i lijepe žene nađu prevarenima.
A lijepe mogu biti kladaste, dosadne i glupe jednako kao i ružne.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Točno tako.Gazda » wrote:A bude se usudio, samo će ti lagat.
Zatvorenim vezama je odzvonilo, jebiga.
Opcije su ti otvorene veze, ili laganje. Pa si biraj.
Stvaran život je čak i ovo moje, što se skoro i ne može nazvati životom. No čujem da sve više Japanaca ima koji žive kao ja, ergo, ja sam avangarda u ovoj zaostaloj Hrvatskoj.blackcoffee » wrote:Pa ili će mi lagati, ili će reći, aj da se rastanemo. To je stvarni život, nema tu nijansi kao kod nodensa...
A ovo drugo ti je simpatično samozavaravanje. Đe bi ti nekoga mrzila.
Morticia » wrote:Kad sam ja prevarila (doduše ne muža) ostavila sam u stanu u kojem sam živjela 5 godina apsolutno SVE, osim svoje odjeće i obuće.
Bilo mi je bitno samo da što prije odem.
E, da mi je 10 kuna za svaki put kad sam na forumu pročitao.."ja sam uvijek mislila da neću prevariti nego da ću prekinuti, ali moj šef/susjed/forumaš XX je tak super, i slušao me dok mi je bilo teško, a muž i ja imamo kredit.."blackcoffee » wrote:Ja sam jednostavna osoba, ako mi bude dosta njega to ću mu reći u lice..
Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu...blackcoffee » wrote: ..., ali mislim da lepota druge žene/mušarca nije presudna.
Neke osobne traume?
Zato što ti pobjeđuješ dok netko gubi. To nije poštena igra. Treba to promijeniti, krenuti od malih, sporednih, banalnih stvari, poput nogometa. Treba promijeniti pravila tako da i dalje 22 igrača trče, ali na kraju oba tima pobjeđuju. To će dići gledanost.karambol » wrote:
Ma, naravno...I znam da će se mnogi usuditi. Iz osvete jer ovaj tupan doma ne primjećuje nikoga, čak niti sebe, samo pivo i daljinac. I nije preljub rezerviran za ibermacho fakine niti za ultraseksi fakinke. Sve je to igra. Samo mi nije bilo jasno, kad se već igraš i pobjeđuješ i još ti je dobro, zašto to netko nazove mračnim?
čini mi se da je najčešće dovoljno samo da slušakarambol » wrote:
Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, ...
- blackcoffee
Evo opet nodensa.
Ne znam kako bih ti to objasnila... Sigurno da ima graničnih situacija u kojima bi se javilo nešto slično mržnji (da mi neki od Karl Jozefovih štićenika zlostavlja dete, recimo), ali generalno, mržnja loše utiče na osobu koja mrzi, degradira je na neki način... Mržnja nije zdrava.
Mislim, a tebi je jasno da je to zamantavanje samog sebe, da nema tu nekakvog 'razumijevanja' nego čisto divljanje zaboravljenih hormona?karambol » wrote:Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu...
Jebote, pa ja se doslovno divim kako ljudi to mogu.
Svaka prevarena koja je vidjela ljubavnicu muža si, uvijek bi se iznenadila koliko je ljubavnica ružnija od nje. I neukusna seljača, k tome. Zapravo, ja si zamišljam te sve ljubavnice kao neke sirote puce iz Donje Zeline, koje obučene u trenirku i sandale jedva bauljaju do dvorišta, koliko su debele, a dalje od toga ni ne kroče, da ih netko ne skuži tak sirote neugledne..a muž ih je eto, čist slučajno pokupio kad mu se probušila guma, pa je baš u njihovu kuću išao kucat na vrata da posudi dizalicu..karambol » wrote: Ofkors da nije. Presudno je da te razumije, čita ti iz očiju, sluša tvoje probleme gledajući te u oči, tu i tamo ubaci kako su krasne, kako ti je vrat satenski, prsti k'o u pijanista, onda te opet razumije, ti kužiš njega, onda se malo brineš oko njegovih problema (u braku, na poslu), onda te pita u koja 4 zida bi mogli otići sad odmah ili neki drugi dan, pa te opet razumije i pravi se kako sluša s pažnjom, tebi se to sviđa, gleda te u oči, ponire u njih do tvoje duše, a u duši ti sve piše...Još, ako imaš lijepe noge, dobar dekolte... Tek onda te razumije kao nitko na ovom svijetu... Tvoja najsavršenija polovica grbavog krumpira je tu...
Da, dosadan sam k'o prdež u guzici.blackcoffee » wrote:Evo opet nodensa.
Ne znam kako bih ti to objasnila... Sigurno da ima graničnih situacija u kojima bi se javilo nešto slično mržnji (da mi neki od Karl Jozefovih štićenika zlostavlja dete, recimo), ali generalno, mržnja loše utiče na osobu koja mrzi, degradira je na neki način... Mržnja nije zdrava.
To si ti negdje pročitala da mržnja nije zdrava (ja bih rekao, prvo testiraj stvar u praksi, a ne vjeruj kojekakvim glupostima u žutoj štampi LOL) i zato nastojiš sebe uvjeriti da ne mrziš - iako ćeš mu pokupiti sve što ima itd itd itd. Jesi li kad čula za onu basnu koja završava s '... ako laže koza, ne laže rog'?
Actions speak louder than words...
Nije odzvonilo, nema pravila, postoji sasvim veliki broj ljudi koji vjeruje u to, koji želi vjerovati u to ili koji su primorani vjerovati u to.nodens » wrote:
Točno tako.![]()
Zatvorenim vezama je odzvonilo, jebiga.Deal with it.
Opcije su ti otvorene veze, ili laganje. Pa si biraj.
Vidim odlične monogamne veze oko sebe, koje traju desecima godina, a vidim i nesretne dosadne monogamne veze koje traju godinu.
U jebemti. Moj pas odlično sluša. Želiš reći da ga svi ti depresivni mužjaci žele pojebati?baja » wrote: čini mi se da je najčešće dovoljno samo da sluša
Naravno da su hormoni (kod žena) i midlife crisis (kod muškaraca, jer mi nemamo hormone, nigdje se ne spominjunodens » wrote:
Mislim, a tebi je jasno da je to zamantavanje samog sebe, da nema tu nekakvog 'razumijevanja' nego čisto divljanje zaboravljenih hormona?![]()
The power of imagination...
-
- Information
-