NE MOGU VIŠE NI SLUŠAT NI GLEDAT RIJEČ "KONSTRUKTIVNO"!!!!!!!!
AAAAAAAAAAArgh!!!!
A i riječ "degutantno" mi je odvratna.
Konstruktivna alergija je započela s jednim Kxxxx, koji je uvijek htio bit konstruktivan, i prekidao rasprave na sastanku sa "dajte da budemo malo konstruktivni" ter ih nastavljao gomilom nesuvislog naklapanja koje je završavao kad bi devedeset posto sudionika već zaspalo, uz riječi "razmišljao sam da o tom napišem jednu ekspres knjigu".
Degutantna alergija je započela s jednom Mxxx, koja je na sve što joj se nije sviđalo, sve što je bilo ružne boje, sve što je imalo nalikovalo na njoj nesimpatično, vikala kako "je to degutantno!!!!" a ja sam je zamišljala kako pritom maše ručicom i diže mali prst u zrak u afektiranoj pozi za onog jednog jedinog debila u svemiru koji uopće obraća pažnju na nju.
eto.
Ovo je post koji je uzrokvan jednim postom tu. Taj post uopće nije konstruktivan, i da sam samo maaaaaaaaaalo lošije volje, čak bih ga nazvala degutantnim
Jel imate vi riječi koje vas izbacuju iz takta ili čak zbog njih krivo gledate izricatelje premda ih uopće ne poznajete i sva je prilika da nisu ni krivi ni dužni za sve za što ste ih u stanju optužiti nakon što ih šesti put čujete da to izgovaraju?