Pisma pisana mašinom nisu bila pisma.
Digitalne fotografije nisu bile fotografije.
Strah od starosti
mogu li ovaj post posuditi za drugu temu; o podatkovlju i smislu?ex_anais » wrote:Danas sam pročitala da su prestaje proizvodnja cd-a, osim posebnih izdanja za kolekcionare. I ne znam, nekako sam bila tužna.
Kad sam ja bila dijete, još su kazete bile u điru, ploče su već odumirale, a i toga mi je žao. Onda ti cd-ovi. Sad više nema ni toga. Nasilna je ta tehnologija, i to je problem.
Ne sjećam se kad sam zadnji put se nečem posvetila koncentrirano. Jebeš net.Ali to je za neku drugu, zasebnu temu.
Kad smo kod toga, ja bih najviše doma volio imati onaj veliki bager s kojim čovjek pleše...a unda » wrote:
Kako ono ide, prvi korak je spoznaja...
Tko to mi?ex_anais » wrote:Uostalom, da, tko još ima prave, papirnate fotke? Samo ih slažemo po kompovima i uopće nemaju više onu dragocjenost kao nekad. Samo gledamo kako smo ispali pa brišemo, pa ponovno slikamo i skupljamo ih kao orden narcisoidnosti, a ne uspomene. Jebeni fejs.
dimnjak » wrote:meni je mona lisa totalno bezveze. nije mi cak niti lijepa.
Ti si u jednoj lijepoj zabludi. Al dok god ti je tamo lijepo, tko sam ja da ti to kvarim..a unda » wrote:![]()
fer inaf.
ali zamisli ti, rukom ono stvorit..iz nicega. a nista nemas skoro. nema frihenda, nema fotosopa, nema ti ko pomoc, nema tehnicke podrske, nemas koga pitat..
..isto kao oni bizoni u onim pecinama. cudo. ostanes bez daha jer ne znas sta bi pitao. ma uopce ne znas zasto bi nesto i trebao pitat.
Kako nije bitno? To je današnjica u kojoj stvaramo i koja ima neke svoje vrijednosti. Ja zapravo nisam neka kompjutorska generacija iako bih godinama mogla biti, ali kasno sam otkrila sve to i nisam se do kraja priviknula. Nije mi mila pomisao da će sutra prave (da, prave, neću namjerno reći papirnate) knjige biti e knjige.aisling » wrote: Tko to mi?
I zašto je taj mi bitan za pitanje umjetnosti u fotografiji? Ili fotografije u umjetnosti?
Pa mi i trkeljamo jako puno, pišemo, al nisu zbog toga neka književna djela manje vrijedna. Ili jesu?
Ajde neka. Da se jednom potegne i argument starosti. Da argument mladosti malo odmori.Lord Byron » wrote:
Zapravo, neću. Jebi ga, to sa strahom od starosti je "lose-lose situation". Ako si nostalgičan za starim tehnikama i tehnologijama, sarkastičan prema mladima i tako to - bojiš se starosti. Ja sam itekako prepun divljenja i poštovanja prema lijepom dijelu (ne, to ne znači "prema ženskom dijelu") tih mladih, poštujem tehnologije i sve - i opet mi se može nabiti da se isfuravam na to jer se bojim starosti.
..mi se s puno toga sluzimo, a da ne razumijemo.ex_anais » wrote:Novo je. To je problem. Još nismo prihvatili svu tehnologiju kako spada, brzo nam je.
Iskustva, jezik pregrizla, iskustva!!!ex_anais » wrote:
Ajde neka. Da se jednom potegne i argument starosti.
Je, a kad sam to rekla onda si se isto uvrijedio.Lord Byron » wrote: Iskustva, jezik pregrizla, iskustva!!!
Slikama sisa ne možeš pogriješiti.ex_anais » wrote:
Kako da se ja obraćam vama, ljudima iznad mladosti?
Ajme, ženske suze, neeeeee.
ne kazem da nisam, ali se trudim biti iskren prema sebi,ne kazem da sam uspjesan u tome, ali nekog izbora bas i nemam.aisling » wrote:
Ti si u jednoj lijepoj zabludi. Al dok god ti je tamo lijepo, tko sam ja da ti to kvarim
Users browsing this forum: ClaudeBot and 19 guests