O praznovjerju

Blago onom tko rano poludi
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 11 Nov 2011, 11:08

JPK » wrote: Imaginarno. :D
:o

Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
karambol

Post 18 Jan 2012, 09:29

Vidim da dugo nema nikoga ovdje, ali... Ja si dozvoljavam vrstu "praznovjerja" kakvu je opisao Byron. Iz nekakvog unutrašnjeg poriva kako su neke stvari jednostavno dobre u svom trajanju i znakovitosti. Ponekad se dam navući na neku vrstu zrcalnog prznovjerja. Činim obrnuto od društva. Npr, vidimo crnu mačku kako nam prelazi preko ceste, a moja ekipa počije pljuckati tjerajući "zlu kob" dok ja "telepatski" pokušavam u dobroj namjeri razgovarati s mačkom i uspostaviti neku astralnu komunikaciju. Znam da je to idiotski, ali ne mogu si to objasniti. :bicedobro:
Ili kad mi jutro započne tako da mi ispadnu naočale na pod, prolijem mlijeko po stolu i podu, skoro razbijem umivaonik piksom gela za brijanje, jednostavno znam da će taj dan biti "strašan" i nikako dobar iako su se takve stvari pokazale kao potpuno bezvezne ja sam ih i dalje sklon sebi tumačiti kao "loše znakovlje"...Otprilike kao Byronov opis plamička u svijeći i želje da se ne ugasi jer "osjećaš" da to je ili nije dobro... :giggle:
  • Information