o samoci..o usamljenosti.....you name it...
..ne histeriziraj. ti isto preko schmokljana zelkis doc do heka, nakon sto rasturis schmokljana u paramparcad..
Koga si sad uvrijedio?..a unda » wrote: ..ma je. a ti si stanliova?
edit: Pomiješala sam stanlia i olia. Dešava se.
A ti si ljubomoran...a unda » wrote: ..ne histeriziraj. ti isto preko schmokljana zelkis doc do heka, nakon sto rasturis schmokljana u paramparcad..
aisling » wrote:
Ček da prebrojim, JPK, Oliver, schmokljan....da sam se još malo nastavila smješkat uh
Dakle, poučak. Samo nabacite osmjeh.
I unda će vas sparit i nema šanse da budete usamljeni.

eto, jel ok?
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
..nista ne razumijes. nes nikad ni razumjet. ukratko, na kraju cete ti i djepika svrsit zajedno.aisling » wrote:
Ček da prebrojim, JPK, Oliver, schmokljan....da sam se još malo nastavila smješkat uh
Dakle, poučak. Samo nabacite osmjeh.
I unda će vas sparit i nema šanse da budete usamljeni.
..ti isto nista ne razumijes. ma ti ni sebe ne razumijes, a tu bi kao nesto..
right. bit ce da je to u pitanju..a unda » wrote: ..kako?![]()
..sekretame samo jos nije naucila cijenit samocu. treba se malo izivit, onda ce trcat natrag..ali, zazeljet ce se drumovi turaka..
a zasto ti svaki post editiras?
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Spava mi se, ne mogu gledat, ali se ne mogu sjetiti odakle su ovi drumovi i turci, poznato mi za popizdit, a nemam snage guglat...a unda » wrote: ..kako?![]()
..sekretame samo jos nije naucila cijenit samocu. treba se malo izivit, onda ce trcat natrag..ali, zazeljet ce se drumovi turaka..
Pa i ne smijem se dat. Moram čuvat djevičanstvo.
Happy Easter!
ex_anais » wrote:
Demencija.
aisling wrote: Pa i ne smijem se dat. Moram čuvat djevičanstvo.![]()
niste normalni majkemimojemile....koliko vi mozete natrkeljat dok radim issssssssssssssssssusek
..ti bas sve oces znat? sta te briga zasto svaki post editiram. brze pisem nego sto mislim, a mislim sporo i nisko za popizdit. osim toga modovi i admini mi ulecu u postove i mijenjaju mi i brisu slova..to je kao neka njihova zajebancija.
..a zasto ti ne radis probleme, a? covjek koji radi probleme nikada nije usamljen. osim toga, smisao zivota je stvarat probleme, razmisli malo. najlakse se opustit..
Nisu to problemi nego izazovi. : sanader:..a unda » wrote: smisao zivota je stvarat probleme
Editov edit: čim tebe počnem kvotat, moram i ja editirat. Do tebe je.
-
- Information
-