Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:20

elma » wrote:Ne znam, ja sam danas zaključila da bih da imam puno para, bila ko Lindsay Lohan :crying: :rofl:
I gledam neke ljude, tu naših godina, kako se bore, muče, grizu i pitam se otkud im tolika volja, snaga, motivacija :ne zna:
Oh, pa to je barem lako - nemaju koga da radi umjesto njih.

Da viš kako imaš motivacije za faks kad znaš da ga nećeš imati odakle platiti i da ti je jedina mogućnost da ga završiš u roku i ideš šta prije raditi, jerbo u protivnom nekome otkidaš od usta u doslovnom smislu, pa ti bude neugodno. I kako bih i ja valjda radila kakav pošteni posao, a ne volontirala, da me malo ostaviti gladnijom nego šta jesam. :zubo:

Mislim, ima ljudi koji rade zbog sebe i blatrućkenj, ali znam po sebi da naprosto nemaš istu motivaciju kad imaš koga iza sebe i kad nemaš ništa nego u se i svoje kljuse.

Eks

Post 19 Mar 2013, 01:22

Jesi sigurna? A šta je s pijancima i socijalnim slučajevima? :ne zna:
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:31

ex anais » wrote:Jesi sigurna? A šta je s pijancima i socijalnim slučajevima? :ne zna:
Nu tebe sad, a šta je s vako, a šta je s nako. Govorimo o relativno odgovornim i savjesnim, nezlim ljudima, jelte. Koji se ne pokreću jer ne moraju. To su slučajevi vječnih studenata, vječnih biroaša i ekipe kojoj može biti. Da im ne može biti, drugačije bi funkcionirali. Samo to kažem. Ne i da nema ljudi koji neće tražiti uvijek nove načine da negdje parazitiraju ko šta su ti gore navedeni.

Ne možeš se natjerati u jednakoj mjeri kad znaš da ništa posebno ne gubiš svojom lijenošću. I sama sam takva. Jesam ja bila uzoran student i ovo-ono, ali ako me išta motiviralo, to je bila pomisao na to da mi je ćaća bolestan i da kao takav ne može do sudnjeg dana uzdržavati mene mladu i radno sposobnu. Da nije bilo toga, možda bih i ja to malo otegla. I evo sad opet - da nemam tu sreću u nesreći da me sestra može uzdržavati dok ja tu volontiram i mislim se di ću i šta ću, išla bih raditi bilo šta, sigurno ne bih pitala ćaću da mi daje za duvan od ono mižerije od penzije. I tako dalje, uglavnom, ne možeš se jednako natjerati dok ne zagusti, jebiga.
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:34

To znači da elmu starci pritisnu ergo izbace iz kuće, da bi konobarila i dala sve ispite? Ja nekako ne vjerujem u to, al stvarno. Ok, možda bi konobarila, al sumnjam da bi se uhvatila faksa.
Sjećam se ja godina kad bih radije čistila zahode nego išla na faks i iskreno, da su mi dali ultimatum, bili bi to zahodi. Al najiskrenije.
Kako tko. Recimo, za Karla čak vjerujem da bi prije prihvatio se faksa, ima veću odgovornost prema starcima.
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:37

E pa čistila bi zahode, ne bi se metiljala. :zubo: Pa kad bi dopizdilo čistiti zahode, onda bi se uvatila ispita. Je to sve lipo i krasno čistiti zahode, ali isto je meni drag kakav čisti fini poslić, jebeš sve. :D
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:38

Zekoslawa » wrote:E pa čistila bi zahode, ne bi se metiljala. :zubo: Pa kad bi dopizdilo čistiti zahode, onda bi se uvatila ispita. Je to sve lipo i krasno čistiti zahode, ali isto je meni drag kakav čisti fini poslić, jebeš sve. :D
Ekšli, ne bi išlo tako jer si ne bih mogla platiti školarinu, tj. sve zaostatke. :zubo:

Čitam sad tamo temu di se ženska poseksala s odvratnim joj tipom i razmišlja dal da se uda za njega zbog financija. E, to je nešto za što ne bih imala želuca. :facepalm:
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:42

ex anais » wrote:
Ekšli, ne bi išlo tako jer si ne bih mogla platiti školarinu, tj. sve zaostatke. :zubo:

Čitam sad tamo temu di se ženska poseksala s odvratnim joj tipom i razmišlja dal da se uda za njega zbog financija. E, to je nešto za što ne bih imala želuca. :facepalm:
E, i sad zamisli koliko ti je neugodno kad ti netko od neke tu osrednje plaćice daje tolike pare za školarinu + smještaj, hrana, ovo, ono, ako studiraš u drugom gradu? Mora te to malo motivirati. Ili će te natjerati da završiš ili ćeš prije prekinuti tu agoniju i ići čistiti zahode ili šta već.

A šta to naglašavaš, zna se da za takvo što želuca imaju samo odabrani. Sretni ljudi. :zecoD:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:45

Zekoslawa » wrote: E, i sad zamisli koliko ti je neugodno kad ti netko od neke tu osrednje plaćice daje tolike pare za školarinu + smještaj, hrana, ovo, ono, ako studiraš u drugom gradu? Mora te to malo motivirati. Ili će te natjerati da završiš ili ćeš prije prekinuti tu agoniju i ići čistiti zahode ili šta već.

A šta to naglašavaš, zna se da za takvo što želuca imaju samo odabrani. Sretni ljudi. :zecoD:
Kod mene je bio štos da ja nisam plaćala školarinu sve do pred godinu dana il dvije. A i studiram u svom gradu, tako da sam osjećala manju krivicu.
Vjerojatno bih odustala da je bio u pitanju drugi grad il školarina.
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:48

ex anais » wrote:
Kod mene je bio štos da ja nisam plaćala školarinu sve do pred godinu dana il dvije. A i studiram u svom gradu, tako da sam osjećala manju krivicu.
Vjerojatno bih odustala da je bio u pitanju drugi grad il školarina.
I eto, jesmo sad došli na moje? :zecoD:
Dok ti može biti i dok te ne opali po džepu (ili savjesti), sve je dobro. Kad osjetiš nešto od toga, onda dejstvuješ, na ovaj ili onaj način.

Iđen leć, postala sam radni svit, života mi. Spava mi se. :zecorolleyes:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:49

Zekoslawa » wrote: I eto, jesmo sad došli na moje? :zecoD:
Dok ti može biti i dok te ne opali po džepu (ili savjesti), sve je dobro. Kad osjetiš nešto od toga, onda dejstvuješ, na ovaj ili onaj način.

Iđen leć, postala sam radni svit, života mi. Spava mi se. :zecorolleyes:
Jesmo. :rofl:
I rastjerali smo sav uman svit, recimo undu :giggle:

Meni se nenormalno spava ovih dana. Idem i ja, gledat seriju pa kad zaspim...
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:52

ex anais » wrote:
Jesmo. :rofl:
I rastjerali smo sav uman svit, recimo undu :giggle:

Meni se nenormalno spava ovih dana. Idem i ja, gledat seriju pa kad zaspim...
Ma ostao bi unda, ali kasna je njemu ura. Triba ić na pazar ujutro u 7, pokati. Da ga poukaju i mlate kesom s blitvom, a on se hihoće. :giggle:

Amo, aj, još malo pa ćemo i mi kao on. :zecoD:

Noć! :zecow:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:55

Zekoslawa » wrote: Ma ostao bi unda, ali kasna je njemu ura. Triba ić na pazar ujutro u 7, pokati. Da ga poukaju i mlate kesom s blitvom, a on se hihoće. :giggle:

Amo, aj, još malo pa ćemo i mi kao on. :zecoD:

Noć! :zecow:
Ae, to mu je bidnom jedini društveni život. :zecosad:

Noć :zecow:
elma

Post 21 Mar 2013, 20:16

Danas kukam nad svojom neambicioznošću :crying: Želim biti ko oni ljudi koji su su super studenti i učlanjeni u sto udruga, volontiraju, uče strane jezike, bave se sportom i jos stignu babama pomagati prijeći preko ceste :crying:
elma

Post 21 Mar 2013, 20:17

I 21. 3. je, a ja sam još tu :gaah: Ali morala sam Zeku pohvaliti :o
Idem sad :crying: :rofl:
Zekoslawa

Post 21 Mar 2013, 20:34

Je, ali ti nemaju pojma kako ne raditi. A to isto vako dobro dođe kad počneš raditi. A ti ćeš im moći biti profesor. :zecoD:
Eks

Post 21 Mar 2013, 20:37

elma » wrote:Danas kukam nad svojom neambicioznošću :crying: Želim biti ko oni ljudi koji su su super studenti i učlanjeni u sto udruga, volontiraju, uče strane jezike, bave se sportom i jos stignu babama pomagati prijeći preko ceste :crying:
Ti ljudi dobiju moždani. Eventually.

I prođe dan.. štas radija, dis bija, ništa. :undazec:
Užasno mi se spava, al ovo mi je prerano za leć.
Zekoslawa

Post 21 Mar 2013, 20:47

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 21 Mar 2013, 20:56

Zekoslawa » wrote:
Image
Zekoslawa

Post 21 Mar 2013, 21:11

Svaki put kad bi ova pjesma bila na radiju ili televiziji, moj ćaća bi ispričao jednu anegdotu s jednim od likova iz ovog benda. Sad čim je čujem, sama krenem pričati to isto. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 21 Mar 2013, 21:13

Zekoslawa » wrote: Svaki put kad bi ova pjesma bila na radiju ili televiziji, moj ćaća bi ispričao jednu anegdotu s jednim od likova iz ovog benda. Sad čim je čujem, sama krenem pričati to isto. :zubo:
U uvo sam se pretvorio. :zubo:
Zekoslawa

Post 21 Mar 2013, 21:19

Karl Jozef » wrote: U uvo sam se pretvorio. :zubo:
Nemam pojma, zaboravila sam više. Samo znam da je svaki put bilo "E kad smo onaj i ja jednom išli u nešto (valjda SC ili koji vrag)..." Onda bih se dalje isključila. :zubo:
Morat ću ga priupitati. :zecoD:
elma

Post 22 Mar 2013, 02:19

ex anais wrote:
Ti ljudi dobiju moždani. Eventually.

I prođe dan.. štas radija, dis bija, ništa. :undazec:
Užasno mi se spava, al ovo mi je prerano za leć.
Oni moždani, a ja ću zaradit neko sranje na želudac od pižđenja :zubo: :crying:

Zekoslawa » wrote:Je, ali ti nemaju pojma kako ne raditi. A to isto vako dobro dođe kad počneš raditi. A ti ćeš im moći biti profesor. :zecoD:
Ma, takvi će mi preotet posao sa svojim fensi sivijevima :zubo: , neću imati prilike biti im profesor :zubo: :crying:

Pospremila sam sobu, idem učiti pa se petati, popiti kavu pa opet uciti :crying:
Zekoslawa

Post 22 Mar 2013, 12:37

:gaah:
karambol

Post 22 Mar 2013, 12:40

Što je? Nemaš karte za tekmu? :zubo:
Zekoslawa

Post 22 Mar 2013, 12:41

Šta ću reć, šta ću reć, šta ću reć? :gaah: Zaboravih da je danas petak, mislim da ipak moram danas zvati. :gaah:
  • Information