Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 00:13

..a unda » wrote: ma nisi, nisi.. :bicedobro:

aj, nemoj zaboravit ugasit komp.. :D
Doću ti ja, doć. :raspa:

elma

Post 13 Mar 2013, 00:19

Guglam o motivaciji za učenje :facepalm: Muko moja prijeđi na drugoga
jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 00:20

elma » wrote:Guglam o motivaciji za učenje :facepalm: Muko moja prijeđi na drugoga

Guglaj ti, guglaj. Ma nema ti tu nego presjeć. Evo ti posuđujem ekipu koja je meni dahtala za vratom. :lux: Efikasni su sto posto. :top: Vidjela si.
A da, ja moram počet učit. :zubo:
elma

Post 13 Mar 2013, 00:26

Presjeći. To je to. Samo je prokleto teško :mama: Ali moram sad, ovo mi je zadnja šansa za jedan ispit (nije zadnja- zadnja, ali je među zadnjima :zubo: )

[spoiler]Napravi si malu šupu kraj kuce u kojoj ces imat samo stol i svjetlo pa tamo idi ucit..[/spoiler]

Ovo bih mogla :cheer:

Ma, idem :facepalm: Moram. Idem. Moram. Idem.

Booook
jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 00:27

elma » wrote:Presjeći. To je to. Samo je prokleto teško :mama: Ali moram sad, ovo mi je zadnja šansa za jedan ispit (nije zadnja- zadnja, ali je među zadnjima :zubo: )

[spoiler]Napravi si malu šupu kraj kuce u kojoj ces imat samo stol i svjetlo pa tamo idi ucit..[/spoiler]

Ovo bih mogla :cheer:

Ma, idem :facepalm: Moram. Idem. Moram. Idem.

Booook

Čiji je to savjet? :S :rofl:
elma

Post 13 Mar 2013, 01:57

Na temi o motivaciji od "tamo" :D

Otvorila sam knjige, napravila plan i odustala :crying:
Ne mogu. Sad više nije toliko da neću, nego stvarno mislim da nisam sposobna to naučiti.
Idem probati čitati.
jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 02:36

elma » wrote:Na temi o motivaciji od "tamo" :D

Otvorila sam knjige, napravila plan i odustala :crying:
Ne mogu. Sad više nije toliko da neću, nego stvarno mislim da nisam sposobna to naučiti.
Idem probati čitati.
Ma moš, samo trebaš nasilu, al baš nasilu. Dok brljaviš, samo se iznerviraš. Moraš se nekako natjerat, prisilit i kad ti počnu lutat misli stati i makar otić na net na tren i onda opet se prisilit.
Beau

Post 13 Mar 2013, 09:25

elma » wrote:I sad se borim s tim da ne optuzim druge, nego sebe (za promjenu :D) :o
Meni bi sad bilo najlakse reci kako su oni krivi jer, jebiga, imam problem i ne da mi se nikud dok mi govna vise iznad glave, ali to ne znaci da se ne moze na kavu samnom jednom ili dva put mjesecno. Ono ne mogu se pomiriti da sam toliko dosadna, a prethodnih 10 godinama nisam bila :misli:
I ta dogovaranja ispred mene :mad: :mama: Meni je neugodno u takvim trenucima :facepalm:
Pa ovi tvoji stvarno malo jesu :zec:

Kakve veze ima šta ne želiš ić po klubovima i na mjesta di ima puno ljudi?? Svašta.
Pa i ja već godinama odbijam noćne klubove i izlaske kakve voli moje društvo. I sve pet.
Ispijamo kave, družimo se po kućama, odemo na izlet ili putovanje.

Kad me ipak nagovore, pa izađem s njima u kakav 'provod', samo ih izvrijeđam da su ukurcu jer im je ovo zabavno (iako se po njima uopće ne bi reklo da se zabavljaju, ako mene pitaš :giggle: ) , a oni mene da sam baba :ne zna:
Pa onda bolje ne. I ne zovu me više na takve izlaske, ali bez pardona bih se uvalila da kojim slučajem to želim :ne zna:

Tako da su mi ovi tvoji malo bezveze. Ne bih na tvom mjestu krivila sebe. Pa naravno da ćeš prilagoditi sebi koliko se i na koji način želiš družiti. Neš valjda njima :durica:
elma wrote:Guglam o motivaciji za učenje :facepalm: Muko moja prijeđi na drugoga
Pročitala sam na onoj drugoj temi da se želiš obuć, ko fol za na posao, i onda učiti :rofl:
Tako sam ja često učila i u osnovnoj i srednjoj školi. Štoviše, u srednjoj mi je to bio jedini način da se skoncentriram i zapamtim nešto.

Samo što ja nisam radila u knjižnici, nego u školi, kao učiteljica :giggle:
Al sam se znala nakindžurit za na 'posal' :rofl: :S
Bara huda

Post 13 Mar 2013, 12:27

elma » wrote:Možda kad bih počela učit ne bih razmišljala o ovim pizdarijama. Učenje kao bijeg.
A ja bih rekla da je obrnuto. Da bjezis u pizdarije da ne moras ucit.

Ljudima moras nesto dat da bi mogla dobit. Sama kazes da si bezvoljna, nemas nikave interese, ne zelis ono sto oni zele....zasto bi te onda zvali na druzenje?
Nerviraju me one pizdarije...budi zadovoljan sobom pa ce i drugi bit zadovoljni u tvom drustvu jer ako sam zadovoljna sama sa sobom, onda mi drugi i ne trebaju. No stvar je da ako si nezadovoljna sama sa sobom, onda si nezadovoljna i drugima. A jebiga, nitko se ne zeli druzit s onim tko je nezadovoljan njime. Ili nikad ni sa cim.

Kuzim da je tvoja potreba za druzenjem mala, kava, dvije mjesecno, ali i u to malo druzenja trebas imati o cemu pricati. Osim da se zalis kako si u kurcu i kako ti se nista nece. Mislim, u redu je zalit se kad ti se zali, ali ako nemas nista drugo na repertoaru, dopizdi slusat.
Zamisli si da imas jos jednu sebe pa da s njom odes na kavu, kako bi to izgledalo i koliko bi takvih kava mogla popit?
Puno je u doziranju, sve moze bit lijek ali i otrov ako pretjeras.

Poslusaj ex macu :D , natjeraj se ucit, cak i ako ti ne ide, bit ces zadovoljnija nakon toga makar nenaucila nego ovako. Ako nista drugo, neces bit nezadovoljnija. Ovako se Stalno vrits u spirali prema dolje.

A mozes i odustat pa pocet radit nesto. Bilo sto, ali radit. Ne sjedit i plakat.
Ok. Plakat mos, ali dok radis. :D
Probaj, ne kosta te nista. :psihozec:
elma

Post 14 Mar 2013, 00:28

Maca Bojler » wrote:
Ma moš, samo trebaš nasilu, al baš nasilu. Dok brljaviš, samo se iznerviraš. Moraš se nekako natjerat, prisilit i kad ti počnu lutat misli stati i makar otić na net na tren i onda opet se prisilit.
Ovo sam si napisala u teku gdje su mi pitanja za ispit :S

Bo, znala sam da mora postojati još netko kome je ista ideja s oblačenjem pala na pamet! :giggle:

Baro, sve je točno, ali ja na kavam ne kukam kao ovdje :D Slušam njihove priče, komentiram s njima, nešto malo spomenem faks, ali ne u smislu kukanja i to.
Ali moguće da ljudi "osjete" to nezadovoljstvo u meni bez obzira što se trudim ne pokazivati kroz priču pa bježe :ne zna:

Poslušama sam Macu i učila :S Nisam puno i nisam onako lijepo kako mi je prije znalo ići :crying: , ali sam bar počela. Idem sad opet, samo da se skinem s Trkelja :D
A s ovima se više nemam snage zamarati. Što bude, bit će. Ne mogu nikoga prisiliti da se druži samnom, a bome mi se ni ne da trčat za nekim cijelo vrijeme kad neće pa neće :ne zna:
Ja to sad ovako lako napišem, ali meni je to ponekad teško osvijestiti :misli: Kao da stalno imam osjećaj da se ljudima nešto moram opravdavati za postupke, tražiti načina kako da me zavole da nalazimo itd. Manjak samopozdanja valjda :tuzni:
jednokratni klon

Post 14 Mar 2013, 00:39

elma » wrote:
Ovo sam si napisala u teku gdje su mi pitanja za ispit :S
:undazec:
Poslušama sam Macu i učila :S Nisam puno i nisam onako lijepo kako mi je prije znalo ići :crying: , ali sam bar počela. Idem sad opet, samo da se skinem s Trkelja :D
:xlux:
Kao da stalno imam osjećaj da se ljudima nešto moram opravdavati za postupke, tražiti načina kako da me zavole da nalazimo itd. Manjak samopozdanja valjda :tuzni:
Proći će i to... odrast ćemo i mi. :zecohug:
Eks

Post 19 Mar 2013, 00:35

Nisam dugo ovdje pisala, a...

Jel ljudi ikad nauče na svojim greškama? Jel moderna psihologija obična prevara?

I tako... Žalosno je to sve skupa. Kako si jednom krivom odlukom moš sjebat čak i godine. I onda zaboraviš i ajmo nanovo. Samo jednim potezom. Matereti. :facepalm:
elma

Post 19 Mar 2013, 00:58

Ne znam, ja sam danas zaključila da bih da imam puno para, bila ko Lindsay Lohan :crying: :rofl:
I gledam neke ljude, tu naših godina, kako se bore, muče, grizu i pitam se otkud im tolika volja, snaga, motivacija :ne zna:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:02

elma » wrote:Ne znam, ja sam danas zaključila da bih da imam puno para, bila ko Lindsay Lohan :crying: :rofl:
I gledam neke ljude, tu naših godina, kako se bore, muče, grizu i pitam se otkud im tolika volja, snaga, motivacija :ne zna:
:rofl:

Bilo je neko istraživanje o djeci koja su morala uradit neki zadatak i onda dobiju kolač i sad neka fora je bila valjda da mogu odabrat hoće li odmah pojesti kolač npr. samo jedan ili ako se suzdrže i obave to što imaju, na kraju će dobit dva.

Well, mi smo oni koji odmah pojedu kolač. :zubo:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:03

Čitala sam to :D Mislim da je bilo u nekoj knjizi u kojoj sam isto tražila Odgovore :D
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:05

elma » wrote:Čitala sam to :D Mislim da je bilo u nekoj knjizi u kojoj sam isto tražila Odgovore :D
Inače, da ti spojlam Ericu, spetljala se s best frendom, sredila život i sad riješava ove manje tekuće probleme. :zecorolleyes:
Doduše, navalila je da ga ženi, a on nije siguran da je želi oženit.
Mislim, serijica je zanimljiva utoliko što malo da drugi kut gledanja na probleme, ono, nije sve tako crno bijelo... ja bih recimo na njenom mjestu odjurila uvjerena da me on ne voli kao ja njega i napravila dramu. :o
Zekoslawa

Post 19 Mar 2013, 01:06

ex anais » wrote:

Bilo je neko istraživanje o djeci koja su morala uradit neki zadatak i onda dobiju kolač i sad neka fora je bila valjda da mogu odabrat hoće li odmah pojesti kolač npr. samo jedan ili ako se suzdrže i obave to što imaju, na kraju će dobit dva.

Well, mi smo oni koji odmah pojedu kolač. :zubo:
Normalno, pa ko je lud radit kad nisi siguran da te neće zajebat. :zubo:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:08

ex anais » wrote:
Inače, da ti spojlam Ericu, spetljala se s best frendom, sredila život i sad riješava ove manje tekuće probleme. :zecorolleyes:
Doduše, navalila je da ga ženi, a on nije siguran da je želi oženit.
Mislim, serijica je zanimljiva utoliko što malo da drugi kut gledanja na probleme, ono, nije sve tako crno bijelo... ja bih recimo na njenom mjestu odjurila uvjerena da me on ne voli kao ja njega i napravila dramu. :o
Ja bih rekla da nisam sposobna za to sve (zajednicki zivot bla bla), ne mogu (...moram učiti :rofl: ), prekinula i vratila doma mami pokrit se dekom po glavi :gaah:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:10

Zekoslawa » wrote: Normalno, pa ko je lud radit kad nisi siguran da te neće zajebat. :zubo:
elma wrote:
Ja bih rekla da nisam sposobna za to sve (zajednicki zivot bla bla), ne mogu (...moram učiti :rofl: ), prekinula i vratila doma mami pokrit se dekom po glavi :gaah:
Pa i ja, naravno, ako bi ON HTIO zajednički život. Onda bih ga zajebala i utekla. Ali ako on ne bi htio, e onda bih napravila dramu i plakala da me ne voli, pod jastukom, s plišanim šifotinjama.

Nije napeto kad on hoće, kuiš. :rofl:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:12

Vidjeli ste kakve drame radim ako me netko ne zove na kavu, ovako nekakav scenarij ne želim ni zamišljati :rofl:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:14

Kad sam već tu... pomislila sam danas kako bi bilo super da postoji nekakav "radni kamp" za ovakve kao što sam ja, nešto kao komuna. Ali sam se onda sjetila da ne postoji radni kamp koji bi me vodio kroz cijeli život :crying: Ovo, faks, je zapravo dobar pokazatelj kako bi mi cijeli zivot mogao (a vrlo vjerojatno i hoce, ako nešto drastično ne promijenim) izgledati.
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:17

elma » wrote:Kad sam već tu... pomislila sam danas kako bi bilo super da postoji nekakav "radni kamp" za ovakve kao što sam ja, nešto kao komuna. Ali sam se onda sjetila da ne postoji radni kamp koji bi me vodio kroz cijeli život :crying: Ovo, faks, je zapravo dobar pokazatelj kako bi mi cijeli zivot mogao (a vrlo vjerojatno i hoce, ako nešto drastično ne promijenim) izgledati.
Postoji, al mislim da se to zove ludnica. :misli:

:zubo:

Nemam pojma, mene zasad drži ono što je unda rekao da mi nije gore. :rofl:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:18

Ludnica :zecocry:

Nisam vidjela taj njegov post :misli:
Eks

Post 19 Mar 2013, 01:19

elma » wrote:Ludnica :zecocry:

Nisam vidjela taj njegov post :misli:
Na chatu, negdje kod šamanizma, stranicu dvije unazad, biće.

Vi ste moja psihoterapija. :zecohop:
elma

Post 19 Mar 2013, 01:19

Idem, btw. Noktima se držim za ovo malo volje što mi je ostalo za učenjem. Laku noć, ako netko ide spavati uopće :zubo:

edit: Prije idem potražiti taj post :zubo:
  • Information