Sve što ste htjeli nekome reći u facu - bezmudni topic
A na onaj zd, mislim da sam negdje pročitao da si otamo. A koliko sam bio u zd, oni mi se uklapaju u taj tip kvazi mafijaša.
0 new messages
Nije loše mjesto. Bio par puta, jednom kad su pjevali Bralić i Intrade. Bude samo velika gužva, ali zato sam se smjestio na onaj dio šanka najbliže toaletu i ništa mi nije falilo.ex_anais » wrote:
![]()
Ma nije riječ o mafiji (bar koliko znam).
U Maraschina i ne izlazim, bila sam par puta, glupo mjesto.
0 new messages
-
Almost Rosey
Meh, nemam se namjeru usprotiviti; nit sam upoznata sa situacijom, niti sam autoritet. Moja opaska bio je više rant sebi u bradu zbog sličnih postupaka u neposrednoj mi blizini.Hekatonhir » wrote:...
ot: kako bih zla, i kako djetinjasta mogla biti sad. Kakvu bih pasivno agresivnu ulogu znala odigrati. Onako, za naklon do poda. Stvarno, govorim o tome mjesecima. Zašto me dovodiš u tako blesav položaj?
Puknut ćuex_anais » wrote:Nek' si ti našao sebi nekog.To se meni uvijek desi, ja ljudima donesem sreću, vrlo brzo.
![]()
Samo, riječ "draga" ne želim čuti više u ovom životu.
![]()
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1552 times
Moram priznati da te ne razumijem.Almost Rosey » wrote: Meh, nemam se namjeru usprotiviti; nit sam upoznata sa situacijom, niti sam autoritet. Moja opaska bio je više rant sebi u bradu zbog sličnih postupaka u neposrednoj mi blizini.
ot: kako bih zla, i kako djetinjasta mogla biti sad. Kakvu bih pasivno agresivnu ulogu znala odigrati. Onako, za naklon do poda. Stvarno, govorim o tome mjesecima. Zašto me dovodiš u tako blesav položaj?
Ali ako te dovodim u blesav položaj, onda barem budi poštena pa priznaj da nisam ja posrijedi. Ti bi htjela, čekaš da ti netko to amenuje, a bojiš se pitati.
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Ovaj ontopični dio nije upućen tebi, blentoHekatonhir » wrote:
Moram priznati da te ne razumijem.
Ali ako te dovodim u blesav položaj, onda barem budi poštena pa priznaj da nisam ja posrijedi. Ti bi htjela, čekaš da ti netko to amenuje, a bojiš se pitati.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1552 times
Potpisi su za budale.
Ti ćeš meni, derle neodgojeno, prijetiti sudom i koječim drugim? Jesi možda pravnica, ali nemoj misliti da ja tebe i tvoje ne mogu sjebati daleko jače nego što tvoj pravnički mozak može smisliti čak i ako mu pomognu lopovski mozgovi tvojih roditelja. Uostalom, doveo sam te do bjesnila dvjema kratkim rečenicama, a nisam se ni trudio. Misliš li da imaš posla s amaterom?
+1ex_anais » wrote:Hoću svoje jebene novce.
Godinu i pol – i više – jebeš me ko mladog majmuna za novac koji sam ti u dobroj vjeri posudio. I sad me jebeš s odgodama, obećanjima i sličnim pizdarijama.
Ne ex_anais, jasno.
- Nikolajevna
ex_anais » wrote:Hoću svoje jebene novce.
+1Lastan wrote: +1
...ili, moram li još čekati, barem mi nemojte pričati o ljetovanjima i skijanju na koja idete.
-
Almost Rosey
Želim ono. A ne mogu vratiti jednako. A što je najgore, ne osjećam da trebam. I ne samo da sam sebična, još sam i ljubomorna. Znam da nije istina da su ti svi drugi važniji od mene. Ali zašto onda imam takav osjećaj?
-
Almost Rosey
Daj mi novaca.
Nemoj me pitat treba li mi, jer će mi bit neugodno tražit. amo mi tutni 50kn u džep.
Umrijet ću ako te budem morala tražit pare.
Nemoj me pitat treba li mi, jer će mi bit neugodno tražit. amo mi tutni 50kn u džep.
Umrijet ću ako te budem morala tražit pare.
-
- Information
-