Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 21 Sep 2011, 19:45

Meni šefica odlazi, uskoro se otvara natječaj. :D

Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 20:04

Ej, šmokljane?
Dođder vamo, imam jedno psikičko pitanje da ti postavim :o :zubo:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Sep 2011, 20:40

.
.
.
.
.
.

................................................................................................ ..mene kao da nema. mene nema.
.............................................................................................................................. :kokice:
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 20:48

Šmokljane, imam pitanje u vezi tvog emocijonalnog podnošenja krize religijskog identiteta, ne pravi se blesav, znam da znaš da te zovem! :mad:
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 21:06

Kako da znam, nisi telepat. Reci.
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:28

Kako ti se odražava na psisi ono glumljenje katolika? gledam te već koji dan dolje, ispočetka si izgledao usiljeno, ali danas ti je baš krenulo. Jesi osjetio isusa ili je to samo prilagodba ulozi, pa se unormališ kad odeš offline? :o
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 21:31

Ma gdje to? Gdje je danas moje katoličanstvo dolazilo do izražaja? Iako, razumije se, Isus je u svakom mom postu...
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:32

pa na crkvi u rvata, kako gdje?
Ili imamo negdje skriveni katolički pdf koji ne vidim?!?! :mad:
vrrrlet

Post 28 Sep 2011, 21:34

jevgenija » wrote:Kako ti se odražava na psisi ono glumljenje katolika? gledam te već koji dan dolje, ispočetka si izgledao usiljeno, ali danas ti je baš krenulo. Jesi osjetio isusa ili je to samo prilagodba ulozi, pa se unormališ kad odeš offline? :o
Katolička kultura utkana je i u hrvatske ateiste, protestante, bogumile i ine. Trajno smo obilježeni. Možemo čak reći da nam je mozak obrezan.

Kako muslimanski ateist, protestant, bogumil ili ini može izvaditi pišicu i mahati s njom u kontekstu slavljenja vjere, tako može i Schmokljan.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:40

No dobro, s tim se slažem, svi su si, u skladu s većinskim stanovništvom i njegovim navadama, našli oltar za lizat i krivnju za nosit.
samo šteta što ližu krive oltare i nose samo onu krivnju za koju su sigurni da će im je netko u razgovoru zanijekati i navesti pet dobrih djela :rolleyes:
Mene zanima jel se isus odrazio šmokljanu na emociju, pinpek u ovom sluĆaju nije emocija nego manifestacija :o
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 21:42

Jevgenijo, duše ti izgubljene, nisam danas tamo ništa napisao. S druge strane, uvijek sam nastojao slijediti Isusov nauk i isto tako kad je vodstvo trkeljanje.com-a stala na virtualni žal tražeć ljude koji će se odreći forum.hr-a, odgovorih: "O trkeljaši, zar ste pozvali mene, vaše usne moje rekoše ime, 4 iljade postova sada ostavljam njima, od sad idem malo više chatati..."

I osjećam se izvrsno, hvala na pitanju, što i tebi od srca preporučujem.
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 21:45

jevgenija » wrote:..
samo šteta što ližu krive oltare ..
:rolleyes: o boze me oslobodi. :facepalm:

..ma jesi li ti to upravo urbi et orbi pozvala da se od neke stvari radi kapelica? :facepalm:

u cemu je problem?

ajde, lezi malo slobodno tu na kauc..pricaj nam. bez brige, hekatonhir je vec neko vrijeme na seansama..:raspa:
vrrrlet

Post 28 Sep 2011, 21:46

Evo vidiš Jevgenijo, čovjek zna "Krist jednom stade na žalu". Siguran sam da je to pjevao na pankerskim tulumima nakon par boca rakije, ali da to nije tamo naučio.
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 21:47

schmokljan » wrote:Jevgenijo, duše ti izgubljene, nisam danas tamo ništa napisao. S druge strane, uvijek sam nastojao slijediti Isusov nauk i isto tako kad je vodstvo trkeljanje.com-a stala na virtualni žal tražeć ljude koji će se odreći forum.hr-a, odgovorih: "O trkeljaši, zar ste pozvali mene, vaše usne moje rekoše ime, 4 iljade postova sada ostavljam njima, od sad idem malo više chatati..."

..ali, ti u biti ne znas sto je isusov nauk, jelda? ti vjerujes da..vjerujes..u nesto vjerovati i onda to slijedis, jel tako. :)
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:48

schmokljan » wrote:Jevgenijo, duše ti izgubljene, nisam danas tamo ništa napisao. S druge strane, uvijek sam nastojao slijediti Isusov nauk i isto tako kad je vodstvo trkeljanje.com-a stala na virtualni žal tražeć ljude koji će se odreći forum.hr-a, odgovorih: "O trkeljaši, zar ste pozvali mene, vaše usne moje rekoše ime, 4 iljade postova sada ostavljam njima, od sad idem malo više chatati..."

onda te je danas valjda netko kvotao.
Što možda dokazuje da si prorok? Riječ proroka zasja tek kad je živalj primi u srce, ili barem u kvot.
sviđa mi se kako vjerske teme utječu na tebe i posljedično na druge.
Hvala na odgovoru, mlogo si bre ljubezan
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 21:48

vrrrlet » wrote:Evo vidiš Jevgenijo, čovjek zna "Krist jednom stade na žalu". Siguran sam da je to pjevao na pankerskim tulumima nakon par boca rakije, ali da to nije tamo naučio.
..molim samo, radi eventualne buduce rasprave, krist nije nuzno isus. ok? :hekla:
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:49

..a unda » wrote:
:rolleyes: o boze me oslobodi. :facepalm:

..ma jesi li ti to upravo urbi et orbi pozvala da se od neke stvari radi kapelica? :facepalm:

u cemu je problem?

ajde, lezi malo slobodno tu na kauc..pricaj nam. bez brige, hekatonhir je vec neko vrijeme na seansama..:raspa:
Nisam, pobogu, doktore!
Upravo sam rekla da previše ljudi liže krive oltare. Da ližu prave, ne bismo imali ni pol problema, a kontam da bismo ostavili svijet i bez sedam osmina svojih postova :zubo:
vrrrlet

Post 28 Sep 2011, 21:51

..a unda » wrote: ..molim samo, radi eventualne buduce rasprave, krist nije nuzno isus. ok? :hekla:
Nego što je? Rakija?
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:51

vrrrlet » wrote:Evo vidiš Jevgenijo, čovjek zna "Krist jednom stade na žalu". Siguran sam da je to pjevao na pankerskim tulumima nakon par boca rakije, ali da to nije tamo naučio.
naučio je u školi na etici :durica:
schmokljan

Post 28 Sep 2011, 21:53

jevgenija » wrote: onda te je danas valjda netko kvotao.
Što možda dokazuje da si prorok? Riječ proroka zasja tek kad je živalj primi u srce, ili barem u kvot.
sviđa mi se kako vjerske teme utječu na tebe i posljedično na druge.
Hvala na odgovoru, mlogo si bre ljubezan
A to.

A zašto ti se sviđa kako utječu na mene i druge, ili se šališ, ili me ismijavaš? Ili sve to troje? :E
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 21:53

jevgenija » wrote: Nisam, pobogu, doktore!
Upravo sam rekla da previše ljudi liže krive oltare. Da ližu prave, ne bismo imali ni pol problema, a kontam da bismo ostavili svijet i bez sedam osmina svojih postova :zubo:
ne znam sta bih ti rekao. sad se moze jos gore shvatit ono sto je mozda bilo ocigledno prije.

i samo jedno pitanje, buduci da znam po sebi da se na forumima radi enorman broj tipfelera. jesi li htjela rec..sedam osmina ili..sedam usmina? :confused:
..a unda
Undaminator

Post 28 Sep 2011, 21:55

vrrrlet » wrote:
Nego što je? Rakija?
pa krist mu dodje nesto kao opis radnog mjesta. zanimanje..tako nesto. :ne zna:
schmokljan

Nisam vrrrlet, to svakog Božića u birtiji pjeva nas par, poslije ponoći, a pankeri nas gledaju kako nismo normalni. Naravno, ovo je samo dokaz da su pankeri pozeri, a mi pankeri.

..a unda, Isusa ti Krista, ne dijeli mi Ga!
jevgenija

schmokljan » wrote:
A to.

A zašto ti se sviđa kako utječu na mene i druge, ili se šališ, ili me ismijavaš? Ili sve to troje? :E
svidžam taj produhovljeni, onozemaljski tač - tako šik, a tako jeftin :D

jeftin kao ne moraš ga platit, svima cjenovno dostupan, mislim*, naravno :o

*?!?!! WTF
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 21:56

..a unda » wrote: ne znam sta bih ti rekao. sad se moze jos gore shvatit ono sto je mozda bilo ocigledno prije.

i samo jedno pitanje, buduci da znam po sebi da se na forumima radi enorman broj tipfelera. jesi li htjela rec..sedam osmina ili..sedam usmina? :confused:
Može! :o
  • Information