Veljača je, vrijeme je za rajčice, a tegle su mi na balkonu zatrpane snijegom
jel sadite štogod po balkonima i vru? začinske bilje ili što veće od toga?
ja planiram ove godine krenut sa zelenom salatom, češnjakom i mrkvicom
Čini li mi se, ili ti kuhari režu te začine kao da je u pitanju kupus, a ne začinska biljka?Potjeh » wrote:Tu sam i ja. Koliko znam i šefu ova tema nije nepoznata.
Moj trenutni projekt (za sutra) je posijati u nekoliko lončanica peršin, bosiljak, melisu, vlasac i majčinu dušicu. Nekako mi je dosadilo da za svaki začin moram trčat vani a gledam onog kuhara iz 24kitchen kanala koji uzme lončanicu i odreže onoliko koliko mu treba. Zavidan sam.
Mislim da smo gledali istu emisiju. Mislim da imamo isto mišljenje.Pješčana » wrote: ili će uništiti dva velika ananasa za mali pečeni komad
Ajvi » wrote: Bosiljak trebaš psovat da bi bolje rastao (pročitala sam negdje da su to stari Grci radili).
Ja bih i Kornelijinu knjigu i Korneliju.Pješčana » wrote:planiram si kupiti Kornelijinu knjigu, listala sam ju pred godinu i po, i ima dobrih savjeta, što saditi pored čega
moj je tata bio pretplaćen na gospodarski list. nemam pojma jel to još izlazi, al tamo su sve takve stvari pisalePješčana » wrote:planiram si kupiti Kornelijinu knjigu, listala sam ju pred godinu i po, i ima dobrih savjeta, što saditi pored čega
bosiljka imam najviše jer se najbolje prima. origano mi uvene. lavandu nisam pokušavala saditi na balkonu, brijem da bi mi trebala ogromna teglaAjvi » wrote:Komarce tjeraju bosiljak i lavanda. Bar bolje mirišu od one spirale.
Problem je što lavanda jako privlači pčele.Ajvi » wrote:Komarce tjeraju bosiljak i lavanda.
Nisam to znala. Bude mi samo pokoja zalutala pčelica na balkonu.Nikolajevna » wrote:
Problem je što lavanda jako privlači pčele.
Ima u nekim dućanima.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests