Za neupućene: za koji dan ću se dotepsti u metropolu, da prostite.
Pitanje prvo glasi:
A jel ja moram prebaciti prebivalište ili boravište ili nešto u Zagreb zbog pokaza za tramvaj?
Tako nekako sam razumio čitajući ovuda.Zekoslawa » wrote:Neću živjeti na Trešnjevci.
A jedno dva tjedna mislim da je bilo. Ne sjećam se sad točno, ali ima na obrascu adresa dostave i nakon nekog vremena ti dođe da dođeš podignuti karticu.Dobro, za koliko to bude gotovo? Jerbo neću imati baš puno vremena do prvog radnog dana.
Nije ukinuto.I jel igraju još oni SMS-ovi, jel to ukinuto, šta je s tim?
A ono tako nekako. Prije dok su bile obične plastificirane karte bilo je odmah, sad je ova kao nekakva kreditna kartica, pa treba neko vrijeme, al' onda vrijede više godina.Zekoslawa » wrote:Da dva tjedna.
Pa ja ti to i preporučam. Stojiš malo na vratima i to je to. Kazna ti je jedno 200kn, to ti je dva tjedna vožnje. Ako te u tom vremenu ne uhvate, isplati ti se platiti kaznu jer karta košta 10kn. Tom logikom sam se ja jednu cijelu godinu vozio s 200kn u novčaniku za godišnju kartu.Jepemise, švercat ću se dok mi to ne naprave.![]()
A jel' adresa posla ko što na internetu piše? Nije to daleko od bilo gdje.Ne znam di ću živit, popoku. Prvo ću ići na posao, pa onda tražiti stan. Na privremenom sam smještaju tamo u onom tvom krasnom kvartu.![]()
A dobro, čim bliže to bolje, možda čak toliko da ti tramvaj ni ne treba.Zekoslawa » wrote:Da, ona je adresa koja stoji tamo. Znam da mi je to relativno povoljna lokacija, ali ne znamo još oću li na Knežiju ili di već.
Uhh, zavisi koji tramvaj, koji kvart. Bliže i brže je busom iz Novog Zagreba nego tramvajem iz Dupca ili Prečkog.Karl Jozef » wrote: A dobro, čim bliže to bolje, možda čak toliko da ti tramvaj ni ne treba.Uglavnom mislim da je važno da tramvaj bude blizu, autobusi su, ...
A da, eto i mene. Hvala, pješčo!
Meni je striko rekao da u Prečkom žive samo seljaci, neću tamo.Tea Tree wrote: Uhh, zavisi koji tramvaj, koji kvart. Bliže i brže je busom iz Novog Zagreba nego tramvajem iz Dupca ili Prečkog.![]()
Ne vozim vise ralicuZekoslawa wrote:
I da, zimi mogu s Euklidom kad bude vozio ralicu.
Voziš se dvanaesticom do kraja. Remiza. A onda pozoveš mene na kavu, tamo idem na trening, kad idem. Tamo idem i na tramvaj, ako idem. A nije baš da idem.Zekoslawa » wrote:Di je ta vražja Ozaljska 105 i koliko mi treba od tamo nazad do centra? Do trga recimo. Jerbo rade od 7.30 do 15. A ja sam radna žena i nemam kad tamo otići.
http://www.zet.hr/cijene-i-vrste-karata ... arata.aspxZekoslawa » wrote:Di je ta vražja Ozaljska 105 i koliko mi treba od tamo nazad do centra? Do trga recimo. Jerbo rade od 7.30 do 15. A ja sam radna žena i nemam kad tamo otići.
Čekaj sud, pa njima reci.Zekoslawa » wrote:Ne, ne mogu subotom. Jerbo rade isključivo radnim danom. A usput je i sutra zadnji dan za prigovor. Kako se šefa pita da te pusti da ideš prigovarati ZET-u na svoj deseti radni dan?Nikako. Eto kako. U pizdu materinu i ZET i kontrola i ja smotana kojoj se ne da sramotiti pa daje osobnu. I neka idu u sto pizda materinih, platila sam 360 kuna za jebeni pokaz i ne dam još 200, a kako da to sutra izvedem?
Ne kontam baš sad, jel ona imala važeći pokaz kad ju je ćopilo?Karl Jozef » wrote:Što nije da postane pravomoćno ako se ne žali, sud ide ako odbiju uvažiti žalbu, a ona i dalje neće platiti.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 6 guests