Osjećaj stalnog stajanja na mjestu nasamo sa sobom

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Aaron Burr

Post 08 Nov 2012, 19:27

Posao,kuća,vikend,obitelj.
Novaca nema,zdravlja ima.Čuvaj zdravlje,to je bitno,veli susjed.
Sreća?
Ma sreća dolazi sama vele ljudi.
Posao?
E jbg,čuvaj si poso,to ti je kruh.
San o nečemu kad sam bio klinac?Ili nisam imao snove,ne sječam se više..

Kužim ja to sve,ali osječaj stajanja na mjestu stvara mi bore.Umara mi oči.
Oduvijek je bila želja otići u Quebec.
Ići u šume sa naprtnjačom.Osjetiti onaj vjetar sa atlantika.
A ja se borim da natočim auto,nisam platio dopunsko,murja mi je sjela na plaću putem ovrhe zbog kazne,na posao mi se više ne da ić,tv mi je bezveze,ni knige više manje ne čitam.
Stojim.Stalno stojim,i ćutim.Ćutim sutra.Osječaj stalnog stajanja na mjestu ostavlja me samog sa
sobom,i to nije nimalo lijepo.

Post hoc ergo propter hoc
Pješčana

Post 08 Nov 2012, 21:36

slažem se, nije nimalo lijepo.
jel imaš neki ventil koji ti olakšava stajanje?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
karambol

Post 08 Nov 2012, 22:24

Aarone, sugradjnine, nemoj padat u afan... Ne daj se.
Nece biti bitno bolje jos godinama, ali jednom hoce... Ili ce sve otici u mp3 zauvijek...
Nadji ventil, kao sto pjescana kaze. Iskljuci se i ne budi ON 24/7... Ja sam u OFF poziciji citavo vrijeme, osim s najmilijima... Dobro, mozda sam na stendbaju, ipak...
Samo nemoj pucat'.....
Aaron Burr

Post 09 Nov 2012, 17:29

Hvala na podršci poštovani kolege.No,ne strahujte nema opasnosti da puknem,nisam ja taj tip.Koliko znam jedino me vuče ostaviti kredite i sjesti u avion.Na Aljasku ili Quebec.Baš otići.Samo se jednom živi.
Aristocat

Post 09 Nov 2012, 17:31

Vrijeme ti je da krenes. :)

Iskoristi taj osjecaj. Usmjeri se na zelju za odlaskom tamo gdje te masta zove. :) :)
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 09 Nov 2012, 19:33

Lijepo te je jopet čitati Aristocat :grli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Aristocat

Post 09 Nov 2012, 21:49

Aaron Burr » wrote:Hvala na podršci poštovani kolege.No,ne strahujte nema opasnosti da puknem,nisam ja taj tip.Koliko znam jedino me vuče ostaviti kredite i sjesti u avion.Na Aljasku ili Quebec.Baš otići.Samo se jednom živi.

Otici da. Ali posteno. Ne ostavljati kredite. Ne bjezati. Preuzeti odgovornost.

Biti iskren i odan drug koji drzi datu rijec. :) :cerek:

Pa makar postao i gusar. :mig:

Euklid hvala. Odkud toliki zagrljaj za stranca kojeg si par puta citao? :)
Anyway, lijepo je to. Nemam pojma tko si ali ovaj tren,osjecam se voljenom. :)
Euklid
old school

Post 09 Nov 2012, 22:15

Astajaznam, svakim danom sve nas je manje.
Lijepo je vidjeti da pise netko ko vec dugo nije.

Pogotovo netko kome se svidja moja pesekica. :)
Donna Sole

Post 09 Nov 2012, 23:03

Inicijalni post ovog topika kao da je iz moje tipkovnice izašao i to misim doslovno jer sam maloprije istovjetni ( jako im je slična poruka ) tekst napisala doduše na nekim intimnijim medijima, rećemo , svojoj bilješci tj pismu frendu kojem se jadam a od jada ne postajem ni bolja ni pametnija...
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 10 Nov 2012, 08:51

Ni tebe nije dugo bilo Chili.

Mozda zbog toga takvi osjecaji.

Nas primarni zadatak na Trkeljanju je obodriti duh...
Donna Sole

Post 10 Nov 2012, 15:37

Ne bi vjerovao, Euklide, svaki sam dan ovdje u više navrata ali se osjeććam tako loše da imam strah da ću nekako poslati loše vibre iako mi nije namjera, kao da oko sebe širim nešto loše...
da idem analizirati što e valja- sve valja, a u stvari nije to to..ma...
bit će dobro, ajd neka
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 10 Nov 2012, 15:59

Slobodno ti napisi bilo sta a vec ce se neko nadovezzat i poslat dobru vibru.
Najgore je ostat zakopan sam u sebe.
karambol

Post 10 Nov 2012, 16:04

Ovo je depresivni topic?
Pisati cemo nas troje ovdje kad svi isele, kaj se tu moze...
Ja sam oko 15 godina proveo u inozemstvu i uvijek sam se zelio vratiti doma... Nisam dozivio bolji i ugodniji svijet od ovoga ovdje. Ali to je sve point of view , ne?
Aaron Burr

Post 11 Nov 2012, 18:10

karambol » wrote:Ovo je depresivni topic?
Pisati cemo nas troje ovdje kad svi isele, kaj se tu moze...
Ja sam oko 15 godina proveo u inozemstvu i uvijek sam se zelio vratiti doma... Nisam dozivio bolji i ugodniji svijet od ovoga ovdje. Ali to je sve point of view , ne?
Nemoj bedirat naslov..Ovo je samo ljudski rečeno kada čovjek sam sebe pita što i kako.Ništa više..Ne moramo odmha zvati žute telefone ili bijele,il koje već,nije važno.

Ma vjerujem ja da je Skandinavija sumorna,i da je Australija daleko,i da je Kanada dobila ime od starosjedilačke riječi"canata"(čista zemlja)nakon što su gotovo starosjedioci istrebljeni.
Ali ovo što pokušavam reći je taj manjak scojalne kategorije.
Ne moram imati par milijuna,nego samo onaj račun ko Nijemci koji putuju svijetom.Od Afrike,Azije,Amerike.
Da vidim svijet,da čujem jezik,da shvatim kada dođem doma kako je moj političar bio lažljivac na vjeronauku,da uspostavim mrežu prijatelja iz čitavog svijeta.
Da shvatim sebe na ovoj planeti koju je Felix gledao iz kuta svemirske ptice.
Ništa više.Nema tu beda ljudi.Nema loš vibre.Samo čovjek..
Ah,na reklami za whiskey piše;Keep walking..Što ćeš više.
Euklid
old school

Post 11 Nov 2012, 23:36

Previse je to pitanja, dilema, nedoumica...

Sve sto trebas znati u zivotu su odgovori na ova 3 pitanja.

1. Gdje je nestao covjek?

2. Ima li zivota prije smrti?

3. Gdje je Drziceva?
Emericzy

Post 12 Nov 2012, 08:33

Chilimama » wrote:Ne bi vjerovao, Euklide, svaki sam dan ovdje u više navrata ali se osjeććam tako loše da imam strah da ću nekako poslati loše vibre iako mi nije namjera, kao da oko sebe širim nešto loše...
da idem analizirati što e valja- sve valja, a u stvari nije to to...
Pa nisi ti tu da nas zabavljaš. Čemu forum ako nekad među 'svojima' ne možeš istresti i lošu vibru? Izbaci to iz sebe. Možda ne pomogne, ali neće ni škoditi. Malo ćemo se sprdati s tobom, malo te podržati... Netko možda baš pogodi pravu notu. Ako ne, uvijek nam možeš reći, 'idite vi lijepo ukurac'.
Donna Sole

Post 12 Nov 2012, 10:13

Hvala, Emer, lijepo od tebe. Osjećam ko da sam naslonila glavu na nečije rame i sad me taj mazi po glavi i čeka da sve iscuri iz mene pa tako i ova muka koja me već dugo tlači. I , gle čuda, odma sam bolje :cerek: jer se onaj slavni tračak svjetla nazire, ali ne u tunelu nego negdje na udaljenom rubu šume i hitam njemu...ne bojim se ja prepreka, ni opasnosti, više se bojim sebe i silne energije koju imama ali me baš to i dovelo do ovog jer se svi , baš svi oslanjaju na mene, a ja bi rado tako jednom mirno zaspala i nešto lijepo sanjala u vjeri da će me jutro dočekati sunčano , s mirisom skuhane kave...ak me bereš :kava:
Čeka me jedan put, ne jako daleko a ne ni blizi, preko granice. U slijedećih desetak dana vjerujem da će se neki momenti popraviti ili pogoršati ali da će to biti ono čišćenje situacije i da će mi to ukazati na novi smjer koji me u isto vrijeme plaši a jedva ga čekam. Nije lako kad prevališ pedesetu i dobiješ ponudu koja ti život mijenja stubokom, a jedini temelj novim promjenama je ljubav... :cerek: zastrašuje, plaši , a grije i napaja...što sad?
kurvanjski avatar, a
ali

Post 12 Nov 2012, 10:15

Čili, a čega se bojiš, da ćeš ovdje proširiti "loše vibre"?
Ovdje?

Pa ovo je stari rasadnik, ma šta rasadnik - pramajka loših vibri.

Evo ti, npr. zaželim se malo komunikacije s nevidljivim ljudima, dođem tu, nešto kažem, nitko ne jebe 2% jer nikoga ni nema, onda me to izdeprimira i nakon kratkog potonuća se probudi nagon za samoodržanjem i počnu mi navirati stare narodne poslovice i uzrečice tipa sama sam se rodila, sama ću i umrijeti i tome slično. Iiiii ..... :raspa: ....nije da se hvalim, ali

ko nova!

:D

:grli:

edit: eto, dok ja pišem tebi je već bolje :rolleyes:
blue
Asgard

Post 12 Nov 2012, 10:22

Krasno pogođena tema :o
Chilimama » wrote:Ne bi vjerovao, Euklide, svaki sam dan ovdje u više navrata ali se osjeććam tako loše da imam strah da ću nekako poslati loše vibre iako mi nije namjera, kao da oko sebe širim nešto loše...
da idem analizirati što e valja- sve valja, a u stvari nije to to..ma...
bit će dobro, ajd neka
Ne znam što bi ti rekla, pa... :grli:
Chilimama wrote: Nije lako kad prevališ pedesetu i dobiješ ponudu koja ti život mijenja stubokom, a jedini temelj novim promjenama je ljubav... :cerek: zastrašuje, plaši , a grije i napaja...što sad?
Lijepo mi je ovo pročitat - hrabra si i ti barem imaš dobar razlog :)
ali

Post 12 Nov 2012, 10:31

Chilimama » wrote:Nije lako kad prevališ pedesetu i dobiješ ponudu koja ti život mijenja stubokom, a jedini temelj novim promjenama je ljubav... :cerek: zastrašuje, plaši , a grije i napaja...što sad?

Odi za smjerom, pusti/opusti/prepusti se, ovi koji "ovise o tebi" će, sigurna sam, nekako preživjeti i sami.
I možda da pokušaš u novoj situaciji (kao preokret, promjena, novi list... "Vanjske" promjene podebljaj i "unutarnjima", za što bolji efekt ) biti malo manje lokomotiva a malo više samo običan vagončić.

I bez obzira na ljubav (zapravo baš zato!) nemoj ulazit u sumnjive financijske investicije :mudri:
Emericzy

Post 12 Nov 2012, 11:49

Chilimama » wrote:Nije lako kad prevališ pedesetu
Tell me about it...
i dobiješ ponudu koja ti život mijenja stubokom, a jedini temelj novim promjenama je ljubav... :cerek: zastrašuje, plaši , a grije i napaja...što sad?
Pa, to je dobar temelj. Gle, jedino ti je to pravi izazov. S drugim stvarima u životu već se znaš nositi. Idi, zgrabi s obje ruke; manje od ovog što sad imaš nećeš imati.
Donna Sole

Post 12 Nov 2012, 14:33

Ajme, divni ste...
Kiša pada sve u16, a meni se sve nešto svijetli..hihi...a nisam popila ni rakiju..
Nego, znate ono: Idu dani, rastu sise, udaću se , jebe mi se..
e, pa to ali drugačije je sad meni...
sve je dobro kad se dobro svrši haha.. mislim :misli: i svrši jelte...

Kako se ono kaže? -Nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu...Ajmo , dalje...

Jesmo li još uvijek on topični?
Ako nismo, dajmo se pregrupirajmo...Oću reć, idem u Sanremo..i pjevat ću, pa kako god to bilo, a možda vam i pošaljem snimke na jubito..bar ćemo se smijat, smijuljit, cerekat i to... :top

(Ovaaj, ne idem na festival, al ću pjevat pa orilo-gorilo; bar ću reć da sam u sanremu pjevala;) )
kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 12 Nov 2012, 14:41

Chilimama » wrote:Ajme, divni ste...
Kiša pada sve u16, a meni se sve nešto svijetli..hihi...a nisam popila ni rakiju..
Nego, znate ono: Idu dani, rastu sise, udaću se , jebe mi se..
e, pa to ali drugačije je sad meni...
sve je dobro kad se dobro svrši haha.. mislim :misli: i svrši jelte...

Kako se ono kaže? -Nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu...Ajmo , dalje...

Jesmo li još uvijek on topični?
Ako nismo, dajmo se pregrupirajmo...Oću reć, idem u Sanremo..i pjevat ću, pa kako god to bilo, a možda vam i pošaljem snimke na jubito..bar ćemo se smijat, smijuljit, cerekat i to... :top

(Ovaaj, ne idem na festival, al ću pjevat pa orilo-gorilo; bar ću reć da sam u sanremu pjevala;) )
Samo se nadam da ćeš imati razloga da pjevaš nešto inspirativnije od ovoga:

Donna Sole

Post 12 Nov 2012, 15:39

Emericzy » wrote: Samo se nadam da ćeš imati razloga da pjevaš nešto inspirativnije od ovoga:

Sreća da mi zvučnici ne rade. Znam opus ovog umjetnika :zubo:

A ja? Ništa lošije od ovog: ili bolje :)
Ja sam fan talijanske glazbe. Sanrema, ofkors. Prohujala vremena, a? :tuzni:
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 12 Nov 2012, 16:15

Ja sam fan talijanske klope...
  • Information