JPK » wrote:
Čekaj malo, a šta ako je nosila minicu do pikice i izbačene sisurine?

Pogotovo ne onda. Kada bi se ljudi gospodskije ponašali prema minicama, istih bi bilo više. Silovatelji minica su oni koji ih ne mogu imati na normalan način: šteta je da zbog nekoliko posto patoloških slučajeva i nekoliko desetaka postotaka šabana većina biva uskraćena u uvid ljepote.
Iskreno, ne bih niti ja nosio minice po tramvajima na njihovom mjestu. Zamišljam si da nemam bicke na bicu, nego u tramvaju, i da me može šlatati prosjek žena u nas. Onak, radije jedem pržene skakavce.
Pješčana wrote:: ozbiljna pješčana mode on:
dakle, ako ne govorimo o zdravstvenim razlozima i spontanim pobačajima;
ab je nažalost, po informacijama koje sam čitala, najčešći način ajmo reći kontracepcije, pazite sad, u udanih žena koje već imaju djecu.
ne želim ulaziti u to jel im se "desi" ili je nešto drugo u pitanju, ali ne kužim nekog tko ima već postavljene okvire nekog života, ima već dijete, i drugo, treće, ili peto odluči ne roditi.
ne govorim o parama, svjesna sam situacije u državi. koliko znam, kondomi su jeftiniji od ab
Koliko znam, ovaj narod je glasao i za Habsburgovce, i za Aleksandra, i za komunjare, i za HDZ. Što je tebi dakle točno čudno gledajući povijest kao učiteljicu života? Čudna si samo ti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.