Abortus

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
JPK

Post 24 Sep 2011, 00:02

Ignorirajte prvi post. Tema je očito otišla u drugom smjeru. Klonka

Pozdrav, djevojke, ovo je topic za vaše najskrivenije želje. :cerek:

Dakle, jeste li ikad imale abić? Jeste li mu ikad prisustvovale? Jeste li ikad nagovorile prijateljicu da ode na isti? Je li osjećaj bio dobar nakon?

Jeste li osjetile olakšanje nakon abića? :)

Biti i mniti svemiropolisno
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 00:10

JPK » wrote:Pozdrav, djevojke, ovo je topic za vaše najskrivenije želje. :cerek:

Dakle, jeste li ikad imale abić? Jeste li mu ikad prisustvovale? Jeste li ikad nagovorile prijateljicu da ode na isti? Je li osjećaj bio dobar nakon?

Bože glupe li teme. :rolleyes: Pa naravno da su osjetile olakšanje, fetus je otprilike iste težine kao govno.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Megalodona

Post 24 Sep 2011, 00:20

čak i kao najbrutalniji crni humor, postovi su bolesni. vjerojatno je to bio cilj.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 24 Sep 2011, 00:20

Eto ga! Razotkrili su se!! Ubačeni provokatori!!!
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Pješčana

Post 24 Sep 2011, 00:27

JPK » wrote:Pozdrav, djevojke, ovo je topic za vaše najskrivenije želje. :cerek:

kako to misliš, jesmo li prisustvovali?
kao, platiš pa gledaš?
jel ovo tema za razbijanje monotonije ovdje? :D
on topik- ne na sva pitanja, i ne znam kakav je osjećaj. jesi ti koju curu nagovorio na ab?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
JPK

Post 24 Sep 2011, 00:28

vrrrlet » wrote: Bože glupe li teme. :rolleyes: Pa naravno da su osjetile olakšanje, fetus je otprilike iste težine kao govno.
Preporučujem ti da se konzultiraš s Ginekologijom od Dekarisa, čak i tada se koristila anestezija.
Megalodona » wrote:čak i kao najbrutalniji crni humor, postovi su bolesni. vjerojatno je to bio cilj.
Ne razumijem odakle ovakva količina negativnosti prema jednom nevinom topiku.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 24 Sep 2011, 00:30

JPK » wrote: Preporučujem ti da se konzultiraš s Ginekologijom od Dekarisa, čak i tada se koristila anestezija.

Samo ako se razlog za abić dogodio po nekom duhu.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
JPK

Post 24 Sep 2011, 00:30

Pješčana » wrote: kako to misliš, jesmo li prisustvovali?
kao, platiš pa gledaš?
jel ovo tema za razbijanje monotonije ovdje? :D
on topik- ne na sva pitanja, i ne znam kakav je osjećaj. jesi ti koju curu nagovorio na ab?
Ma ne, nego nagovoriš prijateljicu na isti, pa onda osjećaš dužnost da je držiš za ruku.

Nisam. Da jesam, vjerojatno ne bih postavljao ovako elementarna pitanja.
Pješčana

Post 24 Sep 2011, 00:33

zašto ne? možda želiš vidjeti jesu li tvoji osjećaji uobičajeni :ne zna:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 00:33

ElliQuinn » wrote:Eto ga! Razotkrili su se!! Ubačeni provokatori!!!
Tko, Megalodona? :eek:
Megalodona wrote:čak i kao najbrutalniji crni humor, postovi su bolesni. vjerojatno je to bio cilj.
Baš, postovi su bolesni. Abić je bolestan, a ne postovi. Kako ja nikada nisam imala abić, a, a?
JPK wrote: Preporučujem ti da se konzultiraš s Ginekologijom od Dekarisa, čak i tada se koristila anestezija.
Nema potrebe, anestezija je za pičkice, a na abortus ionako ne mislim. Pravi muškarci ne idu na abortuse. :dijete se uvijek može prodati nekome kome treba:
Megalodona

Post 24 Sep 2011, 00:34

JPK » wrote:
a nemam ja želudac za to, zajebala sam se što sam otvorila topik i pročitala postove :ne zna:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
JPK

Post 24 Sep 2011, 00:37

Megalodona » wrote: a nemam ja želudac za to, zajebala sam se što sam otvorila topik i pročitala postove :ne zna:
A jesi li i protiv prava na abić, ili si samo protiv postova o njemu? :D
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 00:39

Megalodona » wrote: a nemam ja želudac za to, zajebala sam se što sam otvorila topik i pročitala postove :ne zna:
Gle, imaš ti želudac za to, moraš imati. Da si normalno čeljade, postoji šansa za malopostotnu neopreznost koja rezultira relativno prihvatljivim ubojstvom. A postoji i šansa da krivica ne bude uopće tvoja, recimo da te siluju.

Dogodile su se i meni gore stvari od abortusa, pa se sprdam s njima. Abortirao bih sto puta prije nego imao jednog Tuđmana, a bilo je puno većih idiota od njega koji su mi krojili sudbinu.

Na kraju krajeva, mislim da u fetusima postoje neke supstance neophodne visokoj industriji kozmetike, kao i u kitovoj jetri.
Pješčana

Post 24 Sep 2011, 00:41

ne volim kad je vrrlet ozbiljan :rolleyes:
Megalodona

Post 24 Sep 2011, 00:41

a ne, ne ulazim u diskusiju.
vi se zajebavajte a ja neću čitat i stvar riješena.
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 00:45

Pješčana » wrote:ne volim kad je vrrlet ozbiljan :rolleyes:
Molit ću lijepo, poluozbiljan, kao i uvijek.
Megalodona wrote:a ne, ne ulazim u diskusiju.
vi se zajebavajte a ja neću čitat i stvar riješena.
Ne, nije. Probleme koje sam prilično jasno implicitno naveo ne rješava ne pričanje o njima, naprotiv.

A za degutantnost ne možeš okriviti oukvirdžiju, nego sliku.
JPK

Post 24 Sep 2011, 00:49

vrrrlet » wrote:A postoji i šansa da krivica ne bude uopće tvoja, recimo da te siluju.
Čekaj malo, a šta ako je nosila minicu do pikice i izbačene sisurine? :misli:
Pješčana

Post 24 Sep 2011, 00:49

: ozbiljna pješčana mode on:
dakle, ako ne govorimo o zdravstvenim razlozima i spontanim pobačajima;
ab je nažalost, po informacijama koje sam čitala, najčešći način ajmo reći kontracepcije, pazite sad, u udanih žena koje već imaju djecu.
ne želim ulaziti u to jel im se "desi" ili je nešto drugo u pitanju, ali ne kužim nekog tko ima već postavljene okvire nekog života, ima već dijete, i drugo, treće, ili peto odluči ne roditi.
ne govorim o parama, svjesna sam situacije u državi. koliko znam, kondomi su jeftiniji od ab
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 01:02

JPK » wrote: Čekaj malo, a šta ako je nosila minicu do pikice i izbačene sisurine? :misli:
Pogotovo ne onda. Kada bi se ljudi gospodskije ponašali prema minicama, istih bi bilo više. Silovatelji minica su oni koji ih ne mogu imati na normalan način: šteta je da zbog nekoliko posto patoloških slučajeva i nekoliko desetaka postotaka šabana većina biva uskraćena u uvid ljepote.

Iskreno, ne bih niti ja nosio minice po tramvajima na njihovom mjestu. Zamišljam si da nemam bicke na bicu, nego u tramvaju, i da me može šlatati prosjek žena u nas. Onak, radije jedem pržene skakavce.
Pješčana wrote:: ozbiljna pješčana mode on:
dakle, ako ne govorimo o zdravstvenim razlozima i spontanim pobačajima;
ab je nažalost, po informacijama koje sam čitala, najčešći način ajmo reći kontracepcije, pazite sad, u udanih žena koje već imaju djecu.
ne želim ulaziti u to jel im se "desi" ili je nešto drugo u pitanju, ali ne kužim nekog tko ima već postavljene okvire nekog života, ima već dijete, i drugo, treće, ili peto odluči ne roditi.
ne govorim o parama, svjesna sam situacije u državi. koliko znam, kondomi su jeftiniji od ab
Koliko znam, ovaj narod je glasao i za Habsburgovce, i za Aleksandra, i za komunjare, i za HDZ. Što je tebi dakle točno čudno gledajući povijest kao učiteljicu života? Čudna si samo ti.
Megalodona

Post 24 Sep 2011, 01:05

vrrrlet » wrote:
Molit ću lijepo, poluozbiljan, kao i uvijek.

k
k
Ne, nije. Probleme koje sam prilično jasno implicitno naveo ne rješava ne pričanje o njima, naprotiv.

A za degutantnost ne možeš okriviti oukvirdžiju, nego sliku.
gle, možemo mi ispisat 300 postovva, nemam ništa protiv. sa slikama, situacijama, što god hoćeš, vidjela sam i znam sve o embrijima i načinima ubijanja. položila embriologiju čak :zubo:
ali mene stilta kad se ubijeni embrij usporedi s govnom, šta da radim :ne zna:
čisto iz poštovanja prema tom mrtvom djetetu. i znam da gomila ljudi to ne vidi na taj način, ali ja si ne mogu pomoć, nemam želudac za davanje još degutantnijeg okvira degutantnoj slici. jebi ga, meni način razgovora o nečemu nešto znači, ma koliko to možda zvuči glupo.
i ne znam zašto sad uopće to objašnjavam klikajući mišem 15 minuta jedan post :zubo:
vrrrlet

Post 24 Sep 2011, 01:23

Megalodona » wrote: gle, možemo mi ispisat 300 postovva, nemam ništa protiv. sa slikama, situacijama, što god hoćeš, vidjela sam i znam sve o embrijima i načinima ubijanja. položila embriologiju čak :zubo:
ali mene stilta kad se ubijeni embrij usporedi s govnom, šta da radim :ne zna:
čisto iz poštovanja prema tom mrtvom djetetu. i znam da gomila ljudi to ne vidi na taj način, ali ja si ne mogu pomoć, nemam želudac za davanje još degutantnijeg okvira degutantnoj slici. jebi ga, meni način razgovora o nečemu nešto znači, ma koliko to možda zvuči glupo.
i ne znam zašto sad uopće to objašnjavam klikajući mišem 15 minuta jedan post :zubo:
Žalosti me što ne shvaćaš moje misli. Ja ne mislim da je fetus govno, naprotiv. On je meni buduće ljusko biće, a u najmanju ruku budući sapun. Ja ga nikada ne bih samo tako bacao iz sebe, kao govno. Ovo društvo obilja ubija elementarnu ljudskost i razum.
Morticia

Post 24 Sep 2011, 09:18

Poznajem nekoliko žena koje su bile na abortusu i sve su mi rekle da nisu požalile, jbga.
Doduše, bile su klinke kad su im se dogodile trudnoće, tako da nije ni čudo.

Uglavnom, ni jedna od njih nema traume i doživotnu grižnju savijesti. :ne zna:

Osobno nisam nikad imala AB.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
kukuriku

Post 11 Oct 2011, 17:21

na pitanja iz uvodnog postića: nisam, nisam, nisam i nisam.
neke prijateljice su ga imale i ne kaju se, niti imaju traume i grižnju savjesti, bar ne koliko ja znam.

inače, protivim se nazivu teme.
abortusu tepanje ne pristaje.

pravo na abortus da, drugima, ali ne i meni.
i da, znam da to govori osoba koja je imala sreće iz pozicije osobe koja je imala sreće.
hvala i doviđenja.

:cheer:
Nek(v)arljiva.
dimnjak

Post 11 Oct 2011, 19:17

evo, ja znam jednu koja je pozalila i jos i dan danas pati i tesko joj je. i ja ju puno volim.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
LazyFox

Post 13 Oct 2011, 21:15

dimnjak » wrote:evo, ja znam jednu koja je pozalila i jos i dan danas pati i tesko joj je. i ja ju puno volim.
I ja znam jednu takvu, ne bih joj bila u kozi. :tuzni:

Ja nisam i nadam se da necu.

Nego cula sam pricu o nekoj tamo doticnoj koja ne koristi zastitu, vec samo ode na pobacaj ako ostane trudna i imala ih je vec pun kurac i osamsto. Molim vas neka mi netko kaze da je to urbani mit i da toliko glupa stovrenja ne postoje. Ono, ako nista drugo ab je skuplji od jebenog kondoma.
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
  • Information