Al moram pohvaliti moje Becane kako su krasni i solidarni u ovim teskim uvjetima. Jedan dragi gospon jutros mi je ponudio prijevoz da mi se usi ne spetljaju, recimo. Dobar svit oti Becani, ne mogu se pozalit.
Nabijem Zagreb
Pitajte i bit ce vam odgovoreno, dragi sugradjani. 
Al moram pohvaliti moje Becane kako su krasni i solidarni u ovim teskim uvjetima. Jedan dragi gospon jutros mi je ponudio prijevoz da mi se usi ne spetljaju, recimo. Dobar svit oti Becani, ne mogu se pozalit.
Oces rec...njim a ne njom.karambol » wrote:Ili svi popravljaju krovove, ispumpavaju podrume ili se još druže s Martinom. On. Martin. Ne Martina.
Eto, mahne leptir krilima na Filipinima i nastane posast u Zg.
kriste što mi je dosadno.
i da ti se ide zaružiti vani, koji bijedni izbor imaš kad ne slušaš trndle-trndle.
a i sve pušački klubovi. nitko živ se ne pridržava te jebene zabrane.
k tome, dobar dio ekipe se odlučio razmožiti s jedva 20 i nešto sitno.
i da ti se ide zaružiti vani, koji bijedni izbor imaš kad ne slušaš trndle-trndle.
Ja baš isto razmišljam gdje bih išla. Meni pašu klubovi gdje se puši*Splenda* » wrote:kriste što mi je dosadno.![]()
Desire makes slaves out of kings.
uz pokoji promil mogu i ja istolerirarti ako nije baš kao pepeljara.
od dima mi oči suze, a ako se baš jako nagutam, grlo me jebe. nevidljivu štetu neću nabrajati, kumulativno uništavanje kože i zdravlja zbog tuđih ovisničkih guzica.
Ja sam zadnji put bila vani na svadbi. U jednom trenutku sam pijana s tipom od 50 godina razglabala kako današnja mladež nikad nije čula za Yu grupu. Tad sam shvatila da mi je vrijeme za ići spavati*Splenda* » wrote: toliko nisam bila u zadnje dvije godine.
Samo se sramotim kad izađem van, pa sam reducirala izlaske
Gledala sam, ali nema ništa pametno.Zekoslawa » wrote:Ajte lipo u teatar kad nećete na Tompača, Noć kazališta je večeras. Nije da je program neki, al bože moj, ionako ste dokone.
Dokone babe
Imaš pravo, pamet je precijenjenaZekoslawa » wrote:Onda ti budi pametna, pa se neš imat s kim milkit i ić na Tompača. Ae.
-
- Information
-