Fali miiiiiiiiiiii....
- Nikolajevna
Sa mnom, u parkiću iza foruma snifamo karbofix pa se sjetile tebe...vrrrlet » wrote:
Tu sam. A di si ti?
E, a ja sad skoro idem tražit' Lego kocke. Gdje ima kocaka u centru? Nema Više Tintilinića, Turbo limač je u rasulu...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- robot jura
Jesi u Zagrebu? Ako jesi, u Arena centru su otvorili Lego dućan.vrrrlet » wrote:E, a ja sad skoro idem tražit' Lego kocke. Gdje ima kocaka u centru? Nema Više Tintilinića, Turbo limač je u rasulu...
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Jesam. Hvala, dobro je znati, ponuda u centru je manjkava. Ali pošto sam u cajtnotu, a Arena je dijametralno suprotna od mog dijela grada, kupiti ću ribarski brod ili brvnaru ili vatrogasni auto. Ma i bolje da ne idem tamo, pokušao bih kupiti djetinjstvo izkeširavši se za najveći dvorac, znam se.robot jura » wrote: Jesi u Zagrebu? Ako jesi, u Arena centru su otvorili Lego dućan.
U Mulleru je lani bio veliki izbor legića, možda je tak i ove godine. Jedva sam se othrvala lani da ne kupim taj dvorac za nekih skoro pa tisuću kuna. Umjesto toga kupila sam garažu za 500-600
, kuću za skoro 300 kn i božićnu radionicu za valjda isto tak neku sumu oko 300, možda koju kunu više. Sad kad idem zbrajat, trebala sam kupiti dvorac.
Bio bi to poklon za svih troje.
Čak sam do te mjere išla jer nisam iz zgb-a da sam zvala sve žive Mullere da mi rezerviraju tu radionicu jer sam morala naći tko će mi to podići.
Kuću sam uvalila šefu da mi donese. Platila sam ja, naravno.
Zaboravila sam drugu kuću za skoro 500 kn, morala sam ju kupiti, al sam ju čuvala skoro pola godine, od Božića, bio mi je to poklon u pripremi za rođendan, prvu pričest, tako nešto....
P.S.
Ima ih i u Superkonzumu.
Sigurna sam da sam ih još negdje vidla. Emmezetta?
Profil?
Ja sam kupila dva kamiJona. Jedan Policijski, drugi drugačiji.
Mi želimo još veliku vatrogasnu i policijsku postaju, onu brvnaru gdje se peku bataci vani na rašljama...zatim onu beach house, mislim da ima žuti krov, ili je ona žuta.
A i dvorac bi bio krasan.
Bio bi to poklon za svih troje.
Čak sam do te mjere išla jer nisam iz zgb-a da sam zvala sve žive Mullere da mi rezerviraju tu radionicu jer sam morala naći tko će mi to podići.
Kuću sam uvalila šefu da mi donese. Platila sam ja, naravno.
Zaboravila sam drugu kuću za skoro 500 kn, morala sam ju kupiti, al sam ju čuvala skoro pola godine, od Božića, bio mi je to poklon u pripremi za rođendan, prvu pričest, tako nešto....
P.S.
Ima ih i u Superkonzumu.
Sigurna sam da sam ih još negdje vidla. Emmezetta?
Ja sam kupila dva kamiJona. Jedan Policijski, drugi drugačiji.
Mi želimo još veliku vatrogasnu i policijsku postaju, onu brvnaru gdje se peku bataci vani na rašljama...zatim onu beach house, mislim da ima žuti krov, ili je ona žuta.
Idem leći, zlo mi je, imam ovisnost o legićima.
Tako mi je žao što nema onog srednjevjekovnog sela za kupiti. Kuće, krave, štale i sve. Čak i plac.
nu ovo je

http://www.thebricklife.com/wp-content/ ... -10223.jpg
I ovo mi super.

Tako mi je žao što nema onog srednjevjekovnog sela za kupiti. Kuće, krave, štale i sve. Čak i plac.
nu ovo je

http://www.thebricklife.com/wp-content/ ... -10223.jpg
I ovo mi super.
mislim da bi mi ovakvoj, pomracenog uma, jako jako jako godio put u francusku. ne bih previse trosila na muzeje, samo bih jela. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Jedan policijski, drugi drugačiji.Vodena » wrote: Ja sam kupila dva kamiJona. Jedan Policijski, drugi drugačiji.
Ja sam kao mali isto imao policijsku postaju. Šta sam ja jadan onda znao da ću pušit' drogu.Vodena » wrote: Mi želimo još veliku vatrogasnu i policijsku postaju, onu brvnaru gdje se peku bataci vani na rašljama...zatim onu beach house, mislim da ima žuti krov, ili je ona žuta.![]()
A ta brvnara s batacima je i meni zapela za oko. Ima i kamin unutra. Ima i kućnu pomoćnicu.
Zašto joj nisi dala to sutra? Ovako moraš i sutra kupovati nešto.baja » wrote: bajica je dobila nekidan
noćas ju je, sastavljeenu, mačka srušila s ormara
možete ti i vrrrle doći na ponovno sastavljanje
Objasni joj da je to normalno, da Djedo isto tako mora rije poklanjana kupiti darove, ili ih ukrasti.baja » wrote: posjećuje nas nekoliko djeda mrazova
prema ovom s legićima se napokon probudila sumnja
naime, ostala mu je cijena na kutiji
Što?Tristana » wrote:I moja će dobit Legiće![]()
kukuriku wrote:Moji od nas neće dobit ništa. Imaju babe, djedove, tetke, stričeve, ujake i ujne, pa nek oni kupuju. Puf, pa dosta mi je što ih hranim, školujem i oblačim.
Nekvočko.
Pa ni ne trebaju dobiti od tebe. Valjda darove donosi mali Isusek. Ili Sveti Nikola, tko već. (Ne kužim se baš najbolje u tu hijerarhiju.) Ili Djed Mraz, ako smo naprednom kapitalizmu.kukuriku » wrote:Moji od nas neće dobit ništa. Imaju babe, djedove, tetke, stričeve, ujake i ujne, pa nek oni kupuju. Puf, pa dosta mi je što ih hranim, školujem i oblačim.
Koješta. Pa veliki su, ne vjeruju u donošenje materijalnih darova od strane likova iz bajki (pa makar iz kokakolinih), svetaca sa zamjenom identiteta ili Boga.Emericzy » wrote: Pa ni ne trebaju dobiti od tebe. Valjda darove donosi mali Isusek. Ili Sveti Nikola, tko već. (Ne kužim se baš najbolje u tu hijerarhiju.) Ili Djed Mraz, ako smo naprednom kapitalizmu.
Nek(v)arljiva.
Jebeš odrastanje.kukuriku » wrote:
Koješta. Pa veliki su, ne vjeruju u donošenje materijalnih darova od strane likova iz bajki (pa makar iz kokakolinih), svetaca sa zamjenom identiteta ili Boga.
Mali Isus nosi katolicima koji su to bili prije devedesetih. Djed Mraz nosi komunistima, a Djed Božičnjak novohrvatima.Emericzy » wrote: Pa ni ne trebaju dobiti od tebe. Valjda darove donosi mali Isusek. Ili Sveti Nikola, tko već. (Ne kužim se baš najbolje u tu hijerarhiju.) Ili Djed Mraz, ako smo naprednom kapitalizmu.
kukuriku wrote:
Koješta. Pa veliki su, ne vjeruju u donošenje materijalnih darova od strane likova iz bajki (pa makar iz kokakolinih), svetaca sa zamjenom identiteta ili Boga.
Ako je Isus u svima nama, onda svi možemo biti likovi iz bajke. Ti si škrta. Mogla si im kupiti bar malo alkohola i marihuane da im jelo bolje sjedne.
U gus'cu.Emericzy » wrote: Jebeš odrastanje.
- Polina Belilowsky
vrrrlet » wrote:
Mali Isus nosi katolicima koji su to bili prije devedesetih. Djed Mraz nosi komunistima, a Djed Božičnjak novohrvatima.
Želim darove od malog Isuseka, a prije devedesetih me nije ni bilo.
Može?
-
- Information
-