Trolanje

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
aisling

Post 15 Nov 2011, 23:30

Hekatonhir » wrote:Trolao sam, pokorno javljam. :zubo:
Na tuđim temama ili svojim?

Happy Easter!
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 15 Nov 2011, 23:31

Na tuđim. :cerek:

Jevge će mi izliječiti koljeno, tako je obećala. :D
Potpisi su za budale.
aisling

Post 16 Nov 2011, 00:04

Hekatonhir » wrote:Na tuđim. :cerek:

Jevge će mi izliječiti koljeno, tako je obećala. :D
To je light trolanje. Morat ćeš se bolje potrudit.
Happy Easter!
Stitch
Head Honcho
Post 16 Nov 2011, 00:07

Ma nije to bilo ovdje, govorim o onom mjestu. Gdje mi je Nica obećala karton. Ali suzdržala se, sirota. :D

Ovdje mi ga je zato zalijepila Zekoslava. To je karma, valjda. A napisao sam djelo ravno onom 4'33'' - samo ne glazbeno nego književno. :tuzni:
Potpisi su za budale.
claudine

Post 16 Nov 2011, 12:06

aisling » wrote:
Čitam temu o abortusu i naiđem na ovaj post. Nije mi jasan poriv koji stoji iza takvog trolanja. Provodim jako puno vremena na internetu, ali opet nikad mi nije bilo dosadno da idem izmišljati probleme i situacije, iliti trolati.

Tko to radi? Zašto? Jeste kad trolali s tako nekom ozbiljnijom temom, smislili cijeli scenarij i odglumili priču? Zašto?
aisling

Post 16 Nov 2011, 12:34

Da? :D
Happy Easter!
Polina Belilowsky

Post 10 Dec 2011, 17:15

aisling kaže:
Tko to radi? Zašto? Jeste kad trolali s tako nekom ozbiljnijom temom, smislili cijeli scenarij i odglumili priču? Zašto?
Nikad, nigdje.
Moje situacije su same po sebi dramatske, kad bi mi se dalo dijelit ih po forumima. No ne da mi se... :o
Nica

Post 23 Dec 2011, 01:19

Hekatonhir » wrote:Ma nije to bilo ovdje, govorim o onom mjestu. Gdje mi je Nica obećala karton. Ali suzdržala se, sirota. :D
Kad? Što? Gdje?

Baš i ne trolam, rijetko i malo. Ili ne smijem ili me peče savjest. :tuzni: Povremeno trolam djecu. :o
Groupie :cerek:
Zekoslawa

Post 23 Dec 2011, 01:24

Hekatonhir » wrote:Ma nije to bilo ovdje, govorim o onom mjestu. Gdje mi je Nica obećala karton. Ali suzdržala se, sirota. :D

Ovdje mi ga je zato zalijepila Zekoslava. To je karma, valjda. A napisao sam djelo ravno onom 4'33'' - samo ne glazbeno nego književno. :tuzni:
Dabogda ti tako svi dijelili kartone kao ja. :rolleyes:

Zapravo, najbolje bi bilo da se mene izuzelo iz tog slučaja. Kad vidjeh da nemaš bor, nisam više bila sposobna za rasuđivanje. To što kartonom zoveš imalo je za cilj da ti ukaže da si jedno jako nesretno biće i da ove godine razmisliš o boru. Pravome, ne onom plastičnom iz Konzuma. I lampicama i sve ostalo. Da karton! :facepalm:

:D
Stitch
Head Honcho
Post 23 Dec 2011, 02:53

Nica » wrote:
Kad? Što? Gdje?
Mah, ne pamtim detalje, valjda na PŽK.
Zekoslawa wrote: To što kartonom zoveš imalo je za cilj da ti ukaže da si jedno jako nesretno biće i da ove godine razmisliš o boru. Pravome, ne onom plastičnom iz Konzuma. I lampicama i sve ostalo. Da karton!
E pa, propala ti didaktička svrha tog kartona. Ne samo da ga nisam nabavio nego i neću. Ostavila si mi tragove na psihi. :D
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 23 Dec 2011, 08:18

Zekoslawa, Hekatonhir se nekako nada da mu neće trebati bor jer će ga neka smotati i staviti si pod bor. Mašnica nije nužna, ali je možeš vizualizirati.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Zekoslawa

Post 23 Dec 2011, 11:03

Hekatonhir » wrote:
E pa, propala ti didaktička svrha tog kartona. Ne samo da ga nisam nabavio nego i neću. Ostavila si mi tragove na psihi. :D
Grozan, grozan čovjek... :( Šteta.
ElliQuinn wrote:Zekoslawa, Hekatonhir se nekako nada da mu neće trebati bor jer će ga neka smotati i staviti si pod bor. Mašnica nije nužna, ali je možeš vizualizirati.
Jedino što mogu vizualizirati jest kako mu neka vezuje uši na mašnu. :xd:
ombia

Post 23 Dec 2011, 13:52

jevgenija » wrote: ne :(
nego da mi je komoda raritet. a nehotice sam slagala i da je moja isto :brukica:
:xzubo:
:E komoda je jos bila o.k. mid sencuri, ali ono po njoj :facepalm:

A sta je to lignje metoda?
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 22:43

Meni nije jasno zašto inteligentni i pametni ljudi, koji su relativno pristojno vrijeme, ili čak dugo, na forumu, još uvijek padaju na očigledna i kristalno jasna trolanja JPK-a i vrrrrrrleta.
Za glupane i razne internetske debile kužim.
Ali vas ostale ne razumijem, pogotovo ove koji se s njihovim izričajima druže već neko vrijeme.

Ne razumijem dal netko stvarno misli da prvi šamara žene, a drugi kuha djecu, i slično?
Ne razumijem zapravo kako ih uopće više itko shvaća ozbiljno, a kamoli zašto im se još i na trolanja ljudi ozbiljno nakače :s
aisling

Post 11 Jan 2012, 22:44

A.P. » wrote:Meni nije jasno zašto inteligentni i pametni ljudi, koji su relativno pristojno vrijeme, ili čak dugo, na forumu, još uvijek padaju na očigledna i kristalno jasna trolanja JPK-a i vrrrrrrleta.
Ali vas ostale ne razumijem, pogotovo ove koji se s njihovim izričajima druže već neko vrijeme.

Ne razumijem dal netko stvarno misli da prvi šamara žene, a drugi kuha djecu, i slično?
Ne razumijem zapravo kako ih uopće više itko shvaća ozbiljno, a kamoli zašto im se još i na trolanja ljudi ozbiljno nakače :s
Ne mislim da stvarno šamaraju žene niti da stvarno kuhaju djecu. Svejedno, ne mislim ni da moram na takve postove svršavati. Milijun puta ih izignoriram, milijun i prvi put im kažem da su glupi.

I edit: ako bi ja trebala ignorirati njihove trolerske upise, zašto onda i ja nemam istu takvu privilegiju pa se moji postovi reakcije ne ignoriraju lijepo nego mi svaki put netko krene objašnjavat da oni to eto ne misle ozbiljno i da li mi se treba crtati. Pitam se kome se treba crtati :D
Happy Easter!
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 22:47

Molim lijepo, nigdje nisam spomenula esanje i svršavanje na postove, ta trolanja su najčešće neukusna i pretjerana.
Al baš zato :zubo:
Eks

Post 11 Jan 2012, 22:50

A.P. » wrote:Meni nije jasno zašto inteligentni i pametni ljudi, koji su relativno pristojno vrijeme, ili čak dugo, na forumu, još uvijek padaju na očigledna i kristalno jasna trolanja JPK-a i vrrrrrrleta.

Vrrlet je često i duhovit, ali JPK zbilja glupo trola. Je li glup i u RL ne znam, ali ovdje je većina njegovih upisa takva. Glupost me nervira. :ne zna:
Lord Byron

Post 11 Jan 2012, 22:56

Meni pak, istinski, nije jasno što pokreće nekoga da ispisuje rečenice o tome kako žene treba tući i nabijati im glave na kurac. Naravno da se za svako takvo pitanje navuče na vrat hrpa iberkul likova sa standardnim repertoarom "metla - neozbiljno je biti ozbiljan - svaštanešto" pizdarija - ali, barem jednom bih volio shvatiti poriv za takve postove.

OK, nitko ne tuče žene ni ne nabija im glavu na kurac - ali, smatraju li se takvi postovi duhovitima, zabavnima, zanimljivima? Jesu li možda nekome duhoviti, zabavni, zanimljivi? Je li njihovo ispisivanje zanimljivo i zabavno autorima?

Mislim, najlakše je reći "ma pusti, to je trolanje" - no shit, Sherlock? - ali, istinski mi je misterij u čemu se sastoji zadovoljstvo ispisivanja tog trolanja. Naime, ako se vjeruje da pedeseti put ispisana ista "provokativna" rečenica izaziva nekakvo zgražanje i uzrujavanje "moralizatora", ako se vjeruje da izaziva išta drugo osim zijevanja - onda se loše vjeruje.
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 22:57

aisling » wrote:I edit: ako bi ja trebala ignorirati njihove trolerske upise, zašto onda i ja nemam istu takvu privilegiju pa se moji postovi reakcije ne ignoriraju lijepo nego mi svaki put netko krene objašnjavat da oni to eto ne misle ozbiljno i da li mi se treba crtati. Pitam se kome se treba crtati :D
Ne kažem ja šta bi ili ne bi trebala, nego pitam zašto reagiraš na način da postavljaš ozbiljna pitanja kad znaš da seru :D
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Jan 2012, 22:58

A.P. » wrote: Ne razumijem dal netko stvarno misli da prvi šamara žene, a drugi kuha djecu, i slično?
Gle, šta jes jes, što vrrrle od djetetine napravi, nitko tako ne zna. Ma ni buncek u Zlatnom medvjedu joj nije do koljena.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Jan 2012, 23:01

Lord Byron » wrote: OK, nitko ne tuče žene ni ne nabija im glavu na kurac - ali, smatraju li se takvi postovi duhovitima, zabavnima, zanimljivima? Jesu li možda nekome duhoviti, zabavni, zanimljivi? Je li njihovo ispisivanje zanimljivo i zabavno autorima?
Pa ono. Da.
Doduše, izgleda da jedino mi ostarjeli pankeri to razumijemo.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 23:01

Herp » wrote:
Gle, šta jes jes, što vrrrle od djetetine napravi, nitko tako ne zna. Ma ni buncek u Zlatnom medvjedu joj nije do koljena.

I tebi je to sad kao smiješno, uspoređivati kuhanu djecu s buncekom?! :rolleyes:

:Pop:
Herp
Nikki Gauda

Post 11 Jan 2012, 23:02

A.P. » wrote:

I tebi je to sad kao smiješno, uspoređivati kuhanu djecu s buncekom?! :rolleyes:
Je, imaš pravo, omjer mišićne mase i sala je svakako neusporediv.
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 23:02

Inače, meni ta trolanja češće nisu zabavna, nego što jesu, al nije mi jasno zaš ljudi još uvijek i dalje popizde.

I nije mi jasno zašto nodens otvara teme o seksu, jebanju i muško-ženskim odnosima, a nije nikad bio sa ženskom osobom, da ne kažem jebo.
Lord Byron

Post 11 Jan 2012, 23:06

A.P. » wrote:Inače, meni ta trolanja češće nisu zabavna, nego što jesu, al nije mi jasno zaš ljudi još uvijek i dalje popizde.
Rekao sam: "popizditi" je wishful thinking - meni je to osjećaj, otprilike, kao da sjedim s ljudima i onda dođe lik niotkuda, namjesti se, prdne, i onda sa "svojima" vrišti od smijeha kak je kul i duhovit jer nama, metlastim uštirkanim moralizatorima, smrdi.

Točno toliko truda potrebno je za sipanje takvih postova.
  • Information