Aaargh! U tri p...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 806 times
- Been thanked: 1537 times
Izgovara se zajedno, kao i svaki futur, [jebaću ti sve].
Potpisi su za budale.
auuuuuuu!ElliQuinn » wrote:Riknuo mi bnet. I televizija i internet.
ja sam ih cekala 4 dana.
na kraju su promijenili uticnicu.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Evo ih je dragi već treći put zvao u četiri sata
. Kaže da se za to vrijeme može napraviti generalka na autu. Rekli su nam da je u pitanju kvar kod njih ("na ulazu", što god to značilo) i da će to još danas riješiti.
Uh, oh. Mora da mene opisuješ. Da, ja ih skupljam. Najozbiljnije.
Uglavnom, uzmeš ih hrpu, do pola ih zakopaš vani u zemlju, napuniš zemljom i gnojivom te posiješ biljku po tvojoj želji. Kad biljka nikne i osnaži presadiš je nekud.
Znam, freak sam za recikliranjem stvari.
I kad nađem usrane hlače dovoljno velike da mi stane dupe i dovoljno duboke da mi trbuh ne visi preko njih onda su mi pola metra predugačke. I još nakon cijele te potrage po dućanima ogladnim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
...kad zaspes u 10 i probudis se u dn. boravku u 3 i krenes se presaltati u krevet. na putu se stanes popisati. legnes i shvatis da si se totalno razbudila. pa se ustanes i gledas serije. i jedes mandarine. i vidis da je vec 4. i strahujes od dana koji slijedi.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Lord Byron
Uvijek postoji poseban razlog, samo što nije uvijek jasan : frizeraj-psihologija:.Morticia » wrote:Bez nekog posebnog i jasnog razloga.
po dobrom starom običaju, jutros sam rezala tubu pudera, odnosno tonirane kreme, da iskoristim i zadnji nanolitar... to čudo je bilo tako tvrdo da sam umalo prst odrezala... i na kraju muke - čudo funkcionira tako da se istiskivanjem sadržaja komorica pomiče prema gore
tako, kad sam to napokon rasporila, dočekala me zatvorena komorica
tako, kad sam to napokon rasporila, dočekala me zatvorena komorica
pas mater svim onim prokletim idiotima koji mi disu za vratom i diraju me kosarom u redu za blagajnu. dodje mi da po*izdim nasred ducana. od*ebi!!! fuj!!! 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Mrzim to!*jezebel* » wrote:pas mater svim onim prokletim idiotima koji mi disu za vratom i diraju me kosarom u redu za blagajnu. dodje mi da po*izdim nasred ducana. od*ebi!!! fuj!!!
Jednom sam osim košare pod rebrima osjetila i dah dotične na vratu.
To je prvi i jedini put da sam verbalizirala što osjećam u tom trenutku.
Još kad sam se okrenula sam skužila da mi preko ramena gleda šta kupujem.
The planet is fine. The people are fucked.
ovo je psiho 
dakle,nakon što sam odvezla auto na popravak jer nisu radile kočnice, i popravila cilindar koji košta, a i ruke koštaju, meni je danas auto odlučio ne kočiti, onako filmski. s ručnom sam čekala na semaforima:)
i onda sam zvala svog mehaničara, koji je došao, i pokazao mi trah ulja koji se slijeva(o) niz kotač

pasmater
dakle,nakon što sam odvezla auto na popravak jer nisu radile kočnice, i popravila cilindar koji košta, a i ruke koštaju, meni je danas auto odlučio ne kočiti, onako filmski. s ručnom sam čekala na semaforima:)
i onda sam zvala svog mehaničara, koji je došao, i pokazao mi trah ulja koji se slijeva(o) niz kotač
pasmater
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-