Znači, više voliš biti čvrsta i uspravna ko sintetička lutka, nego opuštena i razrađena ko svaka normalna ženska. dobro, prihvaćam, nekima je i to fetiš. Međutim, meni se ne diže na lutke.Nikolajevna » wrote:
Nema šanse da izvadim štap iz guzice. Onda bih se pogrbila i sise bi mi izgledale manje.
Ne znam zanimljivo pričati tj. dosadna sam
Nastran si, i još se javno hvališ time. Hrabro.faktotum » wrote: Međutim, meni se ne diže na lutke.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Nije mi metafora nastrana, naprotiv, nastrano mi je da ti se više sviđa stvarnost nego ideali. Kada čovjek ostane bez ideala, jebe ružne žene, a kada žena ostane bez ideala, udeblja se.faktotum » wrote:
Ako ti je metafora nastranost onda si ti apsolutni, univerzalni debil.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Moje sise su već na forumu.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Ko ti je rekao da je bez ideala onaj kome se sviđa stvarnost. I ko ti je rekao da čovjek koji voli stvarnost jebe ružne žene. Sinko, vidi se da živiš u idealima.vrrrlet » wrote:
Nije mi metafora nastrana, naprotiv, nastrano mi je da ti se više sviđa stvarnost nego ideali. Kada čovjek ostane bez ideala, jebe ružne žene, a kada žena ostane bez ideala, udeblja se.
by Tofko Dedi - Cigan
Nije faktum, nego faktotum. Inače, ljubice moje ponašanje je red spektakla, red provokacije, red ozbiljnosti, frtalj skeča i još se ogrebem i za koji snošaj. Tako da, pliiiz, tu priču s ogledalima ostavi nekim diletantima.ombia » wrote:Faktum nemoj samo dobiti griznju savjesti. Ti samo nekima drzis ogledalo kako se inace i sami ponasaju.![]()
Upravo je groteskno kad to onda tebi idu spocitavati.
Jesam rekao da ti se rajcam na cipelice?
Ma, nije ni to bed - ako treba, glumit ću ja vama i transija, samo se vas dvije skinite gole.ombia » wrote:To za cipele si mi ponovio preko nekoliko puta.
Al da si rekao da si transi, odmah bi to sredili kad vec kupis grudnjak i cipelice od forumasica.
-
- Information
-