Ja sam Karl Jozef i želio bih reći da sam se jednu godinu švercao.
Da je karta koštala nešto tipa 5kn vožnja, gotovo sam siguran da bih u 80% vožnji kupio, ja sam si tada to nekako ovako izračunao. Karta je koštala 10kn a kazna čini mi se oko 200kn, uglavnom prvih 10 dnevnih putovanja sam se brinuo da me ne uhvate, nakon toga je kazna postala ekonomski isplativa i bilo mi je svejedno hoće li me ili neće uhvatiti. Naravno nikad nisu iako se nisam ni brinuo.
Bilo kako bilo, dobili su ništa umjesto da zarade možda 1500 ili 2000kn. Ne sjećam se da je i jedna akcija ZETa bila u smjeru da se poveća broj onih koji plaćaju pa onda malo po malo povećava cijena, ili se s jedne strane glupiraju s besplatnim kartama ili s druge strane se glupiraju s enormnim povećanjem cijena.
Inače usporedba s drugim gradovima je neralna. Vožnja tramvajem ne može se uspoređivati vožnjom s autobusom i to s ogromnom razlikom u broju vožnji, jer tamo jednostavno mora biti dosta skuplje.
Mislim da bi u Zagrebu trebali uvesti različite cijene za tramvajski i autobusni prijevoz (naravno autobusni bi trebao biti skuplji

).