Nabijem Zagreb
ventili za jednu i drugu vodu su posebni, tako da je moguće da je za hladnu odvrnut, za toplu stisnut. treba skinuti kapicu i odvrnuti. kad je pritisak generalno slab, onda nema ni hladneZekoslawa » wrote:Ne znam baš, kod rođaka koji živi koji kvart dalje recimo nema uopće tople vode u kuhinji. Isto toplana. Ne bih rekla da je do ventila, pritisak je odličan kod hladne, ovo je samo za toplu. I treba je šest dana čekati da dođe i tako to. Bit će da je nedjeljom opšti haos.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
A ipak tako? Kar, dođi sutra to riješiti, budi muško jednom, dovraga.
Ništa, uspila sam se ja podaprat ovaj put, sutra ću je odvrnuti, ima da me odere kad krene.
Sad dabome idem leći u svom zečinjaku.
Spavaču... spavaču... do prekosutra, oću života mi. Nema djeteta, nema rođaka koji brusi u garaži, nema ručka u podne... Milina.
Ajte pok!
Ništa, uspila sam se ja podaprat ovaj put, sutra ću je odvrnuti, ima da me odere kad krene.
Sad dabome idem leći u svom zečinjaku.
Ajte pok!
kako je ovo neloso receno!Zekoslawa » wrote: , al uglavnom nam nije loše, ajde.
Milina za procitati nakon onih zalopojki od pred koji mjesec.
Samo tako dalje!
Trebaju ugrađivati posebna mjesta za ljude više od štajaznam 187cm.
Ako mogu ugrađivati one rampe za nepokretne, plastične stazice za slijepe, a onda mogu i u autobusima predvidjeti neko mjesto s više prostora za noge.
Da sam vlast, iz inata bi donio odluka da se podignu one šipke u tramvaju za jedno 30cm pa nek vise po njima i vide kako je to kad vozilo nije prilagođeno.

E da, oni u autobusima što sjede ispred mene i pokušavaju spustit sjedalo, malo bi odmorili kao...
oš se oš ti odmorit uz besplatnu masažu po kičmi. 
Inače sam skroz miran.
EDIT: e da, a ovima koji uspiju spavati treba trubit u uho.
Nema spavanja dok ljudi okolo pate. 
Da sam vlast, iz inata bi donio odluka da se podignu one šipke u tramvaju za jedno 30cm pa nek vise po njima i vide kako je to kad vozilo nije prilagođeno.
E da, oni u autobusima što sjede ispred mene i pokušavaju spustit sjedalo, malo bi odmorili kao...
Inače sam skroz miran.
EDIT: e da, a ovima koji uspiju spavati treba trubit u uho.
Nisam, al se uvijek sjetim traumatičnih iskustava.Zekoslawa » wrote:Jepote, šta je ljut.
Moguće je rješenje da kod izrade projekta autobusa zapošljavaju iskuljučivo inženjere, ekonomiste itd. više od 187.
Stop hobitima, sloboda gargantuima.
Ovo si trebala shvatiti kao kompliment.Kažeš 187? A mene ko jebe?
Karl Jozef wrote:Trebaju ugrađivati posebna mjesta za ljude više od štajaznam 187cm.Ako mogu ugrađivati one rampe za nepokretne, plastične stazice za slijepe, a onda mogu i u autobusima predvidjeti neko mjesto s više prostora za noge.
E da, oni u autobusima što sjede ispred mene i pokušavaju spustit sjedalo, malo bi odmorili kao...oš se oš ti odmorit uz besplatnu masažu po kičmi.
Inače sam skroz miran.
EDIT: e da, a ovima koji uspiju spavati treba trubit u uho.Nema spavanja dok ljudi okolo pate.
Meni je moja visina idealna
Ja isto lupkam nogom sjedala zlih putnika koji spuste sjedalo na moja koljena
Desire makes slaves out of kings.
A sad, da bas mogu birati, onda bih onih 5 na kraju autobusaZekoslawa wrote:Dva sjedala bi dama? E pa to je luksuz ovih dana.
Mogu spavati i na jednom ako treba. Imam onaj ovratnih za babe, a u sjedalo se skroz lijepo zavalim i jos mogu noge prekriziti
Prosli tjedan sam spavala 10 sati na relaciji Zagreb-Dubrovnik.
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn » wrote: Meni.je inace super u busu. Imam srece sto sam hobit pa su mi dva sjedala sasvim dovoljna da zaspim snom pravednika
Zli hobitu.Éowyn » wrote: Prosli tjedan sam spavala 10 sati na relaciji Zagreb-Dubrovnik.
I ti isto.MightyMe wrote:![]()
I meni moja.Éowyn » wrote: Meni je moja visina idealna
Sigurno ste sretni visinom npr.na koncertima ili skupovima potpore nekom zatvoreniku
Istini za volju obično i ne moram lupkati, samo smještanje nogu ispred sebe znači masažu.Ja isto lupkam nogom sjedala zlih putnika koji spuste sjedalo na moja koljena
-
- Information
-