Bljak, ako je to ono na što mislim. Ja sam priču dobila na mail.Morticia » wrote:Nisam nikad otvarala klonove niti trolala laži.
Ne vidim svrhu toga.
Al' se sjećam lignje...![]()
Trolanje
Isuse smajlić -
Nisam nikad trolala pričama, nit imam kreativnosti, niti vidim smisao, a iskreno, i poprilično sam lijena za tako nešto
Trolala sam samo bezveznim glupostima jednom, na ljesu, prije 4 godine s frendicom, kad smo popile dosta
Dobile smo trodnevni ban 
Nisam nikad trolala pričama, nit imam kreativnosti, niti vidim smisao, a iskreno, i poprilično sam lijena za tako nešto
Trolala sam samo bezveznim glupostima jednom, na ljesu, prije 4 godine s frendicom, kad smo popile dosta
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Lord Byron
Ja ne trolam jer nemam mašte pa ne znam trolati. 
Stanovitim moderatoricama sam "tamo" morao dati čvrsto obećanje da ću prestati s trol-detekcijom, i poprilično sam ga se držao (uz tu i tamo poneku nedokazivu iznimku
). To obećanje bilo je jako teško održati: nečije trolanje smatram elementarnom uvredom mom zdravom razumu - uz eventualnu iznimku tema koje se, unatoč trolerskom starteru, lijepo razviju.
Mislim da na PDF-ovima gdje sam pisao obitavaju dvije do najviše tri osobe koje sveudilj otvaraju trolerske topice. Kružila je i teorija zavjere ljudi sklonih teorijama zavjere, po kojoj su ljudi paćeni za izmišljanje tema ne bi li se povećao promet. Kada bi barem djelić mašte koju ulažu u sadržaj svojih postova uložile i u njihovu formu, bilo bi ih teže dijagnosticirati - a opet, za to treba i pameti: nije li se i naš tfiti, inače sasvim pametan curetak, zajebao na izričajnom detalju koji mu (ups, koji joj) se omaknuo?
Zašto to ljudi rade? Šta ja znam, nekako mi je pretjerano vjerovati da se radi o teškim poremećajima - prije će biti da se radi o kombinaciji uvjerenosti u vlastiti literarni talent, poprilične količine dosade i želje za pozornošću (onako, John Lennon - pozornošću).
Posebna su kategorija Poki-topici (ahhhh, Poki
), koji, pretpostavljam, nastaju i zbog "ajmo napisat' totalnu pizdariju pa vidjet' tko će popušit'" efekta.
Stanovitim moderatoricama sam "tamo" morao dati čvrsto obećanje da ću prestati s trol-detekcijom, i poprilično sam ga se držao (uz tu i tamo poneku nedokazivu iznimku
Mislim da na PDF-ovima gdje sam pisao obitavaju dvije do najviše tri osobe koje sveudilj otvaraju trolerske topice. Kružila je i teorija zavjere ljudi sklonih teorijama zavjere, po kojoj su ljudi paćeni za izmišljanje tema ne bi li se povećao promet. Kada bi barem djelić mašte koju ulažu u sadržaj svojih postova uložile i u njihovu formu, bilo bi ih teže dijagnosticirati - a opet, za to treba i pameti: nije li se i naš tfiti, inače sasvim pametan curetak, zajebao na izričajnom detalju koji mu (ups, koji joj) se omaknuo?
Zašto to ljudi rade? Šta ja znam, nekako mi je pretjerano vjerovati da se radi o teškim poremećajima - prije će biti da se radi o kombinaciji uvjerenosti u vlastiti literarni talent, poprilične količine dosade i želje za pozornošću (onako, John Lennon - pozornošću).
Posebna su kategorija Poki-topici (ahhhh, Poki
Tko je Poki?
I šta je odalo tfitija?

I šta je odalo tfitija?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Zekoslawa » wrote: Sve sam se nekako suzdržavala...dok nisam došla do undine sućuti.Tada je cedevita umalo završila na monitoru.
..cuj, situacija je bila zajebana. visilo se onda na forumu 25/8.
i, da, jest bilo sumnjivo do kraja, ali..s tom sorajom su neki bili kuhani i peceni, ono..ne da se znaju u zivo, nego je bilo cudo kako nisu prisustvovali tom porodu.
mislim, tesko je bilo u tom trenutku rec..cek malo, jel to sve tako? ono, bolje ispast glup, nego mozda stavit jos jednu suhu slamcicu na goruce gnijezdo.
pazi, nije tu problem sto se vjerovalo soraji, nego sto se vjerovalo drugim forumasima. ono, skoro(?) pa kolektivna histerija.
i ko onda to moze provalit, ko je to onda mogao provalit nego..pbe, mislim.
da, da, iz aviona se vidjelo i ti si nadletao i smijao se. sta nisi uletio prsimice i banao ili barem joj dokazao da laze ili nas postrojio, nego si cucao u prikrajku.slafko wrote: Iz aviona se vidjelo da trola koliko je duga - i još malo. Prolazilo joj je toliko dugo zbog dežurnih moralista i škvadre koja se mora priključiti javnim deklaracijama sućuti i brige. Stvorili su kritičnu masu koja je daljnje postove i trolanje samo potpirivala svojom tobožnjom brigom.
..
Aktivno sam trolao samo jednom. I pritom nisam bio nešto jako suptilan, već sam naletio na tolike budale da su same natrčale na grablje. Koje su ležale u travi ispod natpisa “pazi na grablje”.
Naime, jedan se moj prijatelj, tada također dobro znan forumaš, u to vrijeme zabavljao trolajući po Politici glumeći ultradesničara. Što je najgore, bio je vrlo dobar u tome – recimo, Hroboatos, kao primjer obrazovana desničara, s njim bi imao o čemu razgovarati.
Štoviše, bio je toliko dobar da su ga forumski desničari, uglavnom pripadnici Frankfurtske bojne, prihvatili kao svoga i poslali mu pozivnicu na chat s Markom Perkovićem Tupsonom na stranici drnis.net. Na što meni zvoni telefon: on nije mogao otići trolati, pa neka odem ja.
I otišao sam.
Dugo sam sjedio pred login ekranom, smišljajući koji bih nick uzeo da djelujem dovoljno domoljubno. I zujim, bezidejan; pogled mi padne na uputu da stavim zvjezdicu na početak imena kako bih došao na početak liste. I otipkam zvjezdicu, zujim još malo, i nazovem se *zvjezdica. Ili možda *zvijezdica; sjećam se da sam razmišljao o skrivanju vlastite pismenosti ne bih li se bolje uklopio, no stvarno se ne sjećam što sam odlučio.
Forumske sam genije lako prepoznao; imali su iste nadimke, osim što je jedan još bio nadodao 007 na kraj.
Naravno, odmah su pretpostavili da sam žensko i počeli se kurčiti preda mnom. Pa sam ovoga s 007 na kraju nadimka pitao što mu znači taj broj; odgovorio je da mu je to dozvola za ubijanje četnika. Pitao sam ga koliko ih je to pobio, a on odvratio da mu se counter zaglavio na 10000.
Ja sam i dalje glumio tupavo žensko impresionirano takvim kočoperenjem, a onda otišao na pripadajuću temu na Politici i prepričao zgodu.
Reakcije rečenih forumaša bile su neprocjenjive – bijes, uvrede… na kraju je moderator obrisao moj post, a ostavio jedan odgovor u kojemu je citiran, uz komentare tipa “komunjaro, crveno smeće” i bla truć kenj ser.
Nikad od mene pravoga trola, doduše; taj sam put imao glinene golubove koje mi je frend posložio.
Naime, jedan se moj prijatelj, tada također dobro znan forumaš, u to vrijeme zabavljao trolajući po Politici glumeći ultradesničara. Što je najgore, bio je vrlo dobar u tome – recimo, Hroboatos, kao primjer obrazovana desničara, s njim bi imao o čemu razgovarati.
Štoviše, bio je toliko dobar da su ga forumski desničari, uglavnom pripadnici Frankfurtske bojne, prihvatili kao svoga i poslali mu pozivnicu na chat s Markom Perkovićem Tupsonom na stranici drnis.net. Na što meni zvoni telefon: on nije mogao otići trolati, pa neka odem ja.
I otišao sam.
Dugo sam sjedio pred login ekranom, smišljajući koji bih nick uzeo da djelujem dovoljno domoljubno. I zujim, bezidejan; pogled mi padne na uputu da stavim zvjezdicu na početak imena kako bih došao na početak liste. I otipkam zvjezdicu, zujim još malo, i nazovem se *zvjezdica. Ili možda *zvijezdica; sjećam se da sam razmišljao o skrivanju vlastite pismenosti ne bih li se bolje uklopio, no stvarno se ne sjećam što sam odlučio.
Forumske sam genije lako prepoznao; imali su iste nadimke, osim što je jedan još bio nadodao 007 na kraj.
Naravno, odmah su pretpostavili da sam žensko i počeli se kurčiti preda mnom. Pa sam ovoga s 007 na kraju nadimka pitao što mu znači taj broj; odgovorio je da mu je to dozvola za ubijanje četnika. Pitao sam ga koliko ih je to pobio, a on odvratio da mu se counter zaglavio na 10000.
Ja sam i dalje glumio tupavo žensko impresionirano takvim kočoperenjem, a onda otišao na pripadajuću temu na Politici i prepričao zgodu.
Reakcije rečenih forumaša bile su neprocjenjive – bijes, uvrede… na kraju je moderator obrisao moj post, a ostavio jedan odgovor u kojemu je citiran, uz komentare tipa “komunjaro, crveno smeće” i bla truć kenj ser.
Nikad od mene pravoga trola, doduše; taj sam put imao glinene golubove koje mi je frend posložio.
- schmokljan
Lastane i JPK - čestitam. Jebeš, naime, trolanje koje nije duhovito.
Oni koji se nisu javili zapravo trolaju da jesu trolovi.ElliQuinn » wrote: Provokatoru trolski, sad se moram javiti na temu da ne bih bila automatski kriva.
Happy Easter!
Htjela sam reći da nisam nikad trolala, a onda mi sinulo da je cijelo moje bivstvovanje na jednom forumu bilo trolersko. 
Inače ne trolam, prelijena sam. A i nekako mi bude žao ljudi s druge strane.
Ne znam zašto ljudi trolaju, možda im je zanimljivo vidjet tko će se navuć.
Inače ne trolam, prelijena sam. A i nekako mi bude žao ljudi s druge strane.
Ne znam zašto ljudi trolaju, možda im je zanimljivo vidjet tko će se navuć.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- schmokljan
Tko nikada nije trolao nije kompletan forumaš. 
Mislim da bi bilo dobro definirati što je trolanje.
Mislim, po vlastitim kriterijima ja već godinama ne činim ništa osim što trolam.
Al' nažalost nisam dovoljno kreativna i maštovita kao jedna ljupka i slični pa se to uglavnom svodi na oftopičarnje i četanje gdje stignem.
Mislim, po vlastitim kriterijima ja već godinama ne činim ništa osim što trolam.
Al' nažalost nisam dovoljno kreativna i maštovita kao jedna ljupka i slični pa se to uglavnom svodi na oftopičarnje i četanje gdje stignem.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Ti? Nikada? Nisi? Trolao?
..ma trolanje je obicno zajebavanje onih koji se ne znaju zajebavat i uzimaju sami sebe preozbiljno.Morticia » wrote:Mislim da bi bilo dobro definirati što je trolanje.
Al' nažalost nisam dovoljno krativna i maštovita kao jedna ljupka i slični pa se to uglavnom svodi na oftopičarnje i četanje gdje stignem.
Ako je tako ti si pobijedio na natjecanju...a unda » wrote: ..ma trolanje je obicno zajebavanje onih koji se ne znaju zajebavat i uzimaju sami sebe preozbiljno.
Kralj je mrtav!
Živio Kralj!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Lord Byron
Aukurac, sad si me sjetila nečeg.dejzi » wrote:a onda mi sinulo da je cijelo moje bivstvovanje na jednom forumu bilo trolersko.
..ali, ali, ja..nisam trolao.
sori, moram ic ca, a ne da mi se mijenjat topik
ljudi moji, amo se svi uhvatit u kolo, pod ruku i kolektivno i veselo otic u tri piske materine..ovo vise nema smisla.
..aj bog..
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Mislim ono pa nije sad da je kad ideš radit nešto u svrhu zabave raje-trolanje?
Šta nisu trolovi samo zli lažovi navlačljivci?
Šta nisu trolovi samo zli lažovi navlačljivci?
- Lord Byron
Psujem ja i inače. Ne čitaš ti mene, vidim.
Ma ništa, tvrdim da nikad nisam trolao, a na jednom (jako jako malom) forumu sam izmislio cijeli lik i mjesecima pisao kao "on". Doduše, uz znanje šefice forume.
Najzgodniji detalj: ljudi na tom forumu su znali "pravog" internetskog mene, i niko nije skužio
Samo na Interijerima, sa svojim dobrim drugom. Toliko smo to dobro izveli da je kasnije cijeli Kokošinjac dobio pljusku 
sve ostalo što govorim po internetsima je istina. ako mi ne vjerujete, pitajte mulicu
sve ostalo što govorim po internetsima je istina. ako mi ne vjerujete, pitajte mulicu
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-