Ja bih nekako radije da su Emer ili Karambol. Bojim se da tu nema nikakve ženske iz Švicarske, kamera ni dokumentaraca...
Čitanje i čitanost Trkelja
nije to ništa. nekidan zakačim jednu pjesmu na trkelj i sljedeći je dan čujem na radijumiky0 » wrote:Pa i Hamed je kopirao moje ideje citajuci ih s ovih mreznih prostora
mislim, mogli su bar pričekat nekoliko dana da ne bude tolko očito
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Beau » wrote: nije to ništa. nekidan zakačim jednu pjesmu na trkelj i sljedeći je dan čujem na radiju![]()
mislim, mogli su bar pričekat nekoliko dana da ne bude tolko očito
Ja sam primjetila da su ljudi počeli mećat čili u jelo
kurvanjski avatar, a
-
Whereabout
Dobro, ako bude nekih novosti od strane onih koji imaju te informacije, o čitanosti Trkelja i razlozima skokova broja čitanja nekih tema, javite.
.
ne znam ko bi ti mogao dati te informcije ko cita trkeljanje uopste i ko bi mogao imati takve informacije. vecina je mogla da sazna za ovo preko onog foruma. sto znaci da citaoci mogu biti stalkeri ,lurkeri i clanovi sa forum.hr, ljudi koji su nekada pisali ovde i mozda poneko ko je slucajno naletio na trkeljnje.
citanost pojedinih tema zavisi upravo od teme, ako je tema interesantna naravno da ce biti vise citana.
citanost pojedinih tema zavisi upravo od teme, ako je tema interesantna naravno da ce biti vise citana.
Ja se nadam da Karambol moze imati trazene informacije. Ipak je on sefmoeee » wrote:ne znam ko bi ti mogao dati te informcije ko cita trkeljanje uopste i ko bi mogao imati takve informacije. vecina je mogla da sazna za ovo preko onog foruma. sto znaci da citaoci mogu biti stalkeri ,lurkeri i clanovi sa forum.hr, ljudi koji su nekada pisali ovde i mozda poneko ko je slucajno naletio na trkeljnje.
mislim da, osim naš koji pišemo, vrlo malo ljudi redovno čita trkelj 
-
visekratni klon
Moja šmanija še širi.
-
Whereabout
Pa neka se javi, ako ih je voljan dati i ako ih ima na način da se nešto može zaključiti. Neka se javi i ako ih nije voljan dati - nakon bilo koje od tih opcija može i zaključati ovu temu, da se ne razvija dalje to što se razvija. Mene zaista zanima točno to što piše u uvodnom postu.
.
Karlito wrote:I tebi otišlo slovo s?
:nemoj brisati post, nemoj brisati post:
Haha necu, volim hodat po rubuvisekratni klon wrote:Bo, obriši pošt.
(Ako sam te dobro ubrala
Ne baratam takvim podatcima. Iskreno, ne zamaram se tim stvarima. No, ako netko to može na neki način vidjeti onda su to Majti i Pješčana. Meni je drago , ako netko ovdje nađe inspiraciju za nešto dobro. Dobar potez, dobar tekst, dobru ideju...neka.miky0 » wrote:Karambole, navrati s informacijama.
Men nije jasno kakve informacije se traže. Malo mi je zbunjujuć prvi post. 
Prvo, guglo nije čouk. Niko ga ne zove, sam provjeri ima li šta novo.
Ne znam jel misliš na provjere IP ova jer teško da se nešto detaljnije može saznat samo iz IP-a o konkretnom gostu.
Iako, postoje statistike koje bilježe još raznorazne podatke kao što su refereri i slično.
Ne znam jel misliš na provjere IP ova jer teško da se nešto detaljnije može saznat samo iz IP-a o konkretnom gostu.
Iako, postoje statistike koje bilježe još raznorazne podatke kao što su refereri i slično.
-
Whereabout
Hvala na infografikama, stvarno djeluju ozbiljne - u pravu ti je koljegica.MightyMe » wrote:Men nije jasno kakve informacije se traže. Malo mi je zbunjujuć prvi post.
Prvo, znam da je guglo i ostalo slično bot. Ali ja volim kad vidim da dođu, imam dojam da me prate.
Ovo je bila šala za praćenje, za slučaj da je opet zbunjujuće.
Dalje, refereri bi bili taman ono što me zanima, dakle odakle su došle posjete, s kojih stranica, gdje je linkano. Ne znam je li ok da to otkrijete na razini cijelog foruma, ali mislim da bi moglo biti zanimljivo, a mene dodatno zanima tema o kartonima. E sad, koliko se sjećam statistika za stranice, to nije tako jednostavno utvrditi za svaku pojedinu temu, osim "ručnim" pregledavanjem. Pa ako ti se da i ako utvrdiš nešto zanimljivo tipa da je glavnina posjeta na tu temu u mjesecima, recimo, aprilu i maju došla s nekih konkretnih stranica ili pretraživača, a ne individualno, molim te javi. Može i na pm ako nije za javnu objavu.
.
-
visekratni klon
MightyMe » wrote:Ma na moderatorskom tamo samo eksača linka smajliće odavde, ništa pametnije, barem ne u zadnje vrijeme. Prije je znalo bit toga.
-
- Information
-