Nisu ga dobili oni koji su ga našli. Dobija ga je onaj kome je pala napamet. Za iz svog tog matematičkog formalizma smislit takvo nešto potribna je dobitna kombinacija genijalnosti i kreativnosti, koju nažalost hrpetina jebivjetara nema.Zekoslawa » wrote: Ne, nego triba dobit vas pet šta ste našli jednu pišljivu česticu.
direktor ili diktator??
Daju li uz Nobela kakve pare? Bar paprike?
Ma gle, od nas svih ovdje najprije će tebe Kar nahranit. Neš se ti najist ni od čestica, ni od slova, jedino te inžinjer naš može spasiti.Tea Tree » wrote: Daju li uz Nobela kakve pare? Bar paprike?
Je, uvijek ti ŠBKBB-ovi dođu na red za stolom negdje u ovu uru . Neiscrpno.
Ne bih za početak kupio ništa, samo avionsku kartu do nekog odredišta na kojemu sad ne treba nosit čarape. Tamo bih u hladu palme polako razmišljao šta ću s parama. Onda bih krenuo dalje i pod hladom isto nekog baobaba razmišljao o istom. I usput bih radio ono što radim i sada kad stignem, ali bih radio samo to. I tako jednu godinu dana. Valjda bi se ispililo nešto smisleno.
I da, dijelio bih pare uokolo, to je dobro za umirivanje savjesti.
Slave mi ne treba više, hvala, bošsačuvaj.
Ne bih za početak kupio ništa, samo avionsku kartu do nekog odredišta na kojemu sad ne treba nosit čarape. Tamo bih u hladu palme polako razmišljao šta ću s parama. Onda bih krenuo dalje i pod hladom isto nekog baobaba razmišljao o istom. I usput bih radio ono što radim i sada kad stignem, ali bih radio samo to. I tako jednu godinu dana. Valjda bi se ispililo nešto smisleno.
I da, dijelio bih pare uokolo, to je dobro za umirivanje savjesti.
Slave mi ne treba više, hvala, bošsačuvaj.
Otrov za udavače
8 milijuna kruna. A još usput dobiješ i zlatnu medalju na čika Nobea. To bi se dobro dalo utopit.Tea Tree » wrote: Daju li uz Nobela kakve pare? Bar paprike?
Pa to nije ni milion eura.MightyMe » wrote: 8 milijuna kruna. A još usput dobiješ i zlatnu medalju na čika Nobea. To bi se dobro dalo utopit.
Godinu dana bi usisavao?Dominicus wrote:. I usput bih radio ono što radim i sada kad stignem, ali bih radio samo to. I tako jednu godinu dana.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Prvo bih angazirao cijelu bulumentu trenera da me osposobe da pobjedim na bar jednoj utrci Treking lige.
Zatim bih kupio novu pilu da s medaljom oko vrata krstarim po gradu.
Kao trece bih kupio forum.hr.
I ugasio ga...
Zatim bih kupio novu pilu da s medaljom oko vrata krstarim po gradu.
Kao trece bih kupio forum.hr.
I ugasio ga...
'if you fall, i'll be there' (floor)
+1Dominicus » wrote: Ne bih za početak kupio ništa, samo avionsku kartu do nekog odredišta na kojemu sad ne treba nosit čarape.
što se diktatorstva tiče, tu sam kao djevojčica/djevojka mnogo obećavala
no izrastoh u mlakonju.
sad kad imam kome naređivati, ne koristim to uopće.
novaca bih volila imat toliko da nikad ikad ne berem brigu o istima.
to ne znači da želim imat puste miljone na ručunu ili svoju firmu, to je tek briga, el
Prva dva milijuna, ali KUNA, ću zadržat i raspičkat. što na stančić, kućicu, autić, razno.
kad to spiskam, trebat će mi 15 k kuna mjesečnih primanja do kraja života.
sve što zaradim preko toga, moš dobit
kad to spiskam, trebat će mi 15 k kuna mjesečnih primanja do kraja života.
sve što zaradim preko toga, moš dobit
Tea, a sto bi radila s milijunima da ih imas?Tea Tree » wrote:Beau i Zeko ne žele milijune pa ih ovom prilikom obvezujem da ih proslijede meni, ako ikada do njih dodju.
I da ne moras vise zaradjivat?
Osim sto bi se vozila sa kaicem i pecala.
Ja bih bila nikakav diktator. Ni direktor. Ja sam rodjeni poslusnik.
Lova je bitna da je ima dovoljno za zivot na koji si navikao, problem obicno nastaje sto zelje rastu kvadratno od mogucnosti pa sto se vise love ima, veci su i prohtjevi.Pogotovo ako ti je samokontrola slaba.
Pisao o tome Puskin u bajci o ribaru i ribici.
Priznanje je vrlo vazno, bilo da se radi o priznanju blizih ili daljih ljudi ili o osjecaju samopriznanja kad znas da si ucinio nesto dobro sto te cini zadovoljnim.
Lova koja se zaradi je takodje oblik priznanja. Ona koja se dobije (kao loto) moze privremeno kupiti osjecaj priznanja okoline, ali ako nestane, obicno nestaje i priznanja.
Rijetki su toliko samozatajni ljudi kojima ne treba potvrda okoline da vrijede. Ili su opet toliko bahati i uvjereni u svoju velicinu da im je to dovoljno.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Dala bi ostavku i ko direktor i ko diktator.
Nisam ja za to.
Ja čekam da mi pare padnu u krilo!
Bez zeze, bila bih loš direktor, a samo malo bolji diktator.
Inače vjerujem u diktaturu ko teorecki sjajan oblik vladavine. Prvo što b napravila bilo bi oformljavanje kakog tijela koje bi se sastojalo od jebeno pametnih i trulo bogatih. (U vražju mater, imam neku poruku u inboksu, a taman sam imala planove kako uspješno sve razradit i otić na višegodišnji godišnji diktatorski odmor.) Uglavnom, nametnula bi jim imovinski census i naredla narodu da jih mora slušat dok vode državu.
Ja čekam da mi pare padnu u krilo!
Bez zeze, bila bih loš direktor, a samo malo bolji diktator.
Inače vjerujem u diktaturu ko teorecki sjajan oblik vladavine. Prvo što b napravila bilo bi oformljavanje kakog tijela koje bi se sastojalo od jebeno pametnih i trulo bogatih. (U vražju mater, imam neku poruku u inboksu, a taman sam imala planove kako uspješno sve razradit i otić na višegodišnji godišnji diktatorski odmor.) Uglavnom, nametnula bi jim imovinski census i naredla narodu da jih mora slušat dok vode državu.
nina williams » wrote:?...
Prvo što b napravila bilo bi oformljavanje kakog tijela koje bi se sastojalo od jebeno pametnih
Nesto ko mensa?
Ja nisam u tome a bome ni ni itko od mojih
Cesti problem s velikom pameti je to sto je obicno prati niz drugih tesko probabljivih i drugim pametnima tesko prihvatljivih osobina.
Ukratko...ego ih jebe.
Ocu rec....pelga.
To je opet posebna kategorija.i trulo bogatih
Velika pamet i bogatstvo ne idu uvijek šotobraco.
Super zvuci.Uglavnom, nametnula bi jim imovinski census i naredla narodu da jih mora slušat dok vode državu.
U teoriji.
- nina williams
Joj, ne ko Mensa, njih ne volim, al baš nikako.Bara huda » wrote: Nesto ko mensa?
Ja nisam u tome a bome ni ni itko od mojihali koliko sam cula od onih koji jesu tamo, to su uglavnom medjusobno nedogovorljivi ljudi.
![]()
Cesti problem s velikom pameti je to sto je obicno prati niz drugih tesko probabljivih i drugim pametnima tesko prihvatljivih osobina.
Ukratko...ego ih jebe.
Ocu rec....pelga.![]()
E, a šta je s tim peglanjem, kaka vam je to fora? U zadnje vrijeme, ne samo na Trkeljanju, peglaju se kartice, muški/ženske, odnosi, dugovi...bokte, imal iko više dasku pred sobom i peglu u ruci dok pegla?
To je opet posebna kategorija.
Velika pamet i bogatstvo ne idu uvijek šotobraco.![]()
A našlo bi jih se desetak. Uvezla bi jih ako treba.
Teorija mi je vaik bila jača strana.Super zvuci.
U teoriji.
Ma bas, em pametni, em humani, em altruisti.
Sta jos nece smislit.
Peglanje...ne znam ni ja di je kvaka, ali kad god napises "peglanje", netko ce se vec nekako nadovezat. To je tu sad ko neka carobna rijec.
Opcenito gledajuci, o ovakvim temama mogu raspravljeti samo oni koji u reali nikad ni ne bi dosli u poziciju da realiziraju napisano.
Nekako mi se ne cini da se oni koji imaju ovdje zamisljene sposobnosti i mogucnosti bave trkeljanjem.
Ali sta nama fali?....nista, ako se mene pita.
Toplo nam je, imamo kompjuter, pivo do dva, pljuge i bas nam se zivo.
Ajd sad drugi....sta bi s parama i moci?
- Euklid
- old school
:lektorirano:Bara huda » wrote: Ali sta nama fali?....nista, ako se mene pita.
Toplo nam je, imamo kompjuter, pivo do dva, pljuge i bas nam se zivo pegla.![]()
- nina williams
Vidim ja da ja vama ovdje za zajebanciju služim.
Vićete vi da se ja te diktatuče dočepam, koji mrki Kanaan, tek tad će te vidit šta je med i mlijeko. I ništa vama nevjernim Tomama loše nećem napravit, ko što rekoh, obazriv sam diktator.
Vićete vi da se ja te diktatuče dočepam, koji mrki Kanaan, tek tad će te vidit šta je med i mlijeko. I ništa vama nevjernim Tomama loše nećem napravit, ko što rekoh, obazriv sam diktator.
- Euklid
- old school
To te osjećaj krivice proganja pa peglaš i preko norme?Bara huda » wrote: Jebi se ti, kad me vec tjeras da budem prosta.![]()
Ja se napeglala danas, jos mi i za sutra ostalo nespeglane robe.
Jos sam isla na fitnes pa u saunu.
Dobro da je gospon Hudi na putu, satrlo me sve to.
-
- Information
-