ZET

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
baja

Post 02 Mar 2012, 14:31

A.P. » wrote: Plaćate li kartu i općenito koji kurac napravit sad?
samo ako se vozim duže od dvije stanice :o
a što napraviti? sačekuše na kontrolore? :ne zna: :D

dejzi

Post 02 Mar 2012, 14:35

Zimi se švercam na dnevnoj bazi, imam četiri stanice busom (10min vožnje) do faksa, ne da mi se za to plaćat kartu. Kad je vrijeme lijepo, onda pješačim.
Kad idem na dulju relaciju, onda platim.

Ove godine nisam napravila pokaznu, sljedeće hoću. :o

Inače, na fejsu kruži ovo:
Evo ovako... neki dan sam se vozila u tramvaju oko 5 popodne kad je ona guzvica nakon posla i skuzila sam da po stanicama stoje pizdice od kontrolora i kupila sam kratu... Naime bila sam na Ciboni i do do svoje stanice sam imala tocno 3 stanice a kartu sam platila fakin 10 kn u tramvaju (sad ce bit 15 navodno) jer naravno teta na kiosku nije vise imala!! Znaci moja karta vrijedna 10 kn i sat i pol voznje za cca 1 km je mogla izgubit smisao za 10 min... Eh sad... sjedim ja tako ( nema boga da se dizem naprlitanim bakicama i inim gospojama) i slucajno cujem zenu koja mi iznad glave komentira da joj je bed jer se sverca a da joj se ne da stancat kartu... Dode moja stanica, pogledam svoju kartu koja vrijedi jos sat vremena i sta... USTANEM SE I KAZEM ZENI "OPROSTITE PRECULA SAM RAZGOVOR, IZVOLITE, KARTA VRIJEDI JOS SAT VREMENA" . Jadna je bila malo zbunjena ali joj je brzo postalo jasno da zapravo nema smisla da stanca kartu a da ja svoju bacim!! I tako sam vam ja ljudi moji dosla na ideju!! 1. svaka cast svima koji su do ovdje procitali, 2. idemo probati nesto!! Ja ne kanim ovim supcima davati novce ali ako mi bude potrebno da kupim kartu kanim svaki put kartu koja jos vrijedi ostaviti na prvim ili zadnjim vratima zataknutu u aparat za stancanje tako da ljudi kad krenu ponistit kartu vide i mogu si uzet kartu!! I sad kad bi svi krenuli tako radit bilo bi jebeno jer bi se realno na jednu kartu moglo voziti za redom vise osoba!!! Samo je potrebno u voznji ostat blizu aparata i sjetit se ostavit tamo kartu! Sto ce se to cesce dogadjati to ce vise ljudi skuzit foru i mozda se prosiri!! Rijetko tko se zapravo vozi sat i pol u jednom smjeru a svaki put postoji osoba u tramvaju koja se sverca ili koja bi ponistila kartu! Pa zato iduci put kad stancate kartu KAD IZLAZITE OSTAVITE JU ZATAKNUTU DA JU NETKO DRUGI MOZE UZETI!!

I naravno kome se svidja ideja neka shera pa da vidimo hoce li to profunkcionirati!!

Jebimo ZET!!!
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
baja

Post 02 Mar 2012, 14:39

dejzi » wrote:

Inače, na fejsu kruži ovo:
ja ovo radim s kartama za parkiranje; uvijek kad sam na placu, trešnjevci, gdje sam sve obavila za 10-15 minuta
stoga, podržavam pristup - družimo se, surađivajmo i urušavajmo banditja :cerek:
karambol

Post 02 Mar 2012, 14:44

blue » wrote: Je :hekla:

Da, ako imaš mišiće, ako nemaš možeš se smješkat, treptat i pravit da ne razumiješ hrvatski :D I nadati se da nisu u pratnji policije.
Ne, ne...oni pokazuju mišiće kao i murja. Znaš ono, evo, mi provodimo zakone i vjerujemo u poštivanje pravila i nekršenje zakona...Tko se usudi ovako prolazi, i to...
Ajde tko će im plaćati 200 kontrola u tri smjene svaki dan?? I koji će to kontrolori biti kad nalete na, npr. BBB koji idu na tekmu jebat Mamiću mater ili ekipi bildera s Ferenščice i slično... :D
*jezebel*

Post 02 Mar 2012, 15:09

afriko, zasto smijesna izjava? pa sverca se pola zagreba (a mozda i vise od pola), mnogi prakticki nikad ne kupe kartu. nije nitko propao zbog jednog svercera, ali ima ih previse i bit ce ih jos vise. a postene budale placaju precijenjenu kartu. ja sam za to da karte budu puno jefinije i da placaju svi. svi svi svi. a ne da neki klinjo ide besplatno, ali zauzme stolicu ili maltretira druge s walkmanom. nemali sam broj puta samo po forumima naisla na izjave tipa ''necu im placat' iz principa''. onak', ljudi se hvale jer nisu platili kartu. jbg, pa i ako su svi odlucili imat' te principe, zet se opet mora odnekud namirit', pa ce izmedju ostalog i iz tog razloga podici cijene, lupati kazne i ne znam sta sve ne. u zetu jesu gamad, a bandic nije cvijece, ali i dalje ne vjerujem da je cinjenica da su gamad jedini problem u cijeloj prici. iako, ponavljam, vjerujem da bi te svoje gubitke lakse namirili bez tog bezobraznog poskupljenja. zasto, recimo, ne otpuste par stotina ljudi? :rofl:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 02 Mar 2012, 15:13

baja » wrote: ja ovo radim s kartama za parkiranje; uvijek kad sam na placu, trešnjevci, gdje sam sve obavila za 10-15 minuta
stoga, podržavam pristup - družimo se, surađivajmo i urušavajmo banditja :cerek:
meni ovo nikad nije palo na pamet. :brukica: a fakat je dobra ideja, iskoristiti kartu do maksimuma. necu je prakticirati, buduci da tramvaj placam ili karticom ili sms-om :o, ali cu onom mom porucit' nek' bude pametan kad parkira auto.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 15:43

slažem se s đez.
izvolite platit prijevoz.
bando švercerska.
Nek(v)arljiva.
baja

Post 02 Mar 2012, 15:46

kukuriku » wrote: izvolite platit prijevoz.
pod bilo kojim uvjetima?
zašto? da banditj može dati još 12 milja kakvom ortaku?
A.P.
Cactus

Post 02 Mar 2012, 15:49

kukuriku » wrote:slažem se s đez.
izvolite platit prijevoz.
bando švercerska.
Nije da bih izvoljevala uvjete sama, ali postoji, onako, zdrav razum i slične stvari koje se trebaju uzeti u obzir prije neg se krene vikat da svi uvijek trebaju plaćat pokaz/kartu.
Da digne cijene karata na 20kn, i dalje bi bilo ok?
Ma da ne bih. 150kn je maksimalna gornja granica koju javni prijevoz u zagrebu zaslužuje za mjesečni pokaz. O pojedinačnim kartama neću ni počet.
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 15:54

baja » wrote: pod bilo kojim uvjetima?
zašto? da banditj može dati još 12 milja kakvom ortaku?
ne mora se karta kupovat u trajvanu di je naskuplja. ne kupuješ ni kruv i mliko tamo di je najskuplje.
je, čak i 12 kuna je puno, slažem se.
a koliko je radnički godišnji pokaz?

našla: 3480 kuna, odnosno 290 mjesečno.
to je ok cijena.
Nek(v)arljiva.
baja

Post 02 Mar 2012, 16:03

kukuriku » wrote:
ne mora se karta kupovat u trajvanu di je naskuplja. ne kupuješ ni kruv i mliko tamo di je najskuplje.
o čem ti, sestro? :D
skupa, skuplja, najskuplja... nebitno
poskupljenje je došlo kako bi se popunile rupe, dugovi, nastali velikodušnim dijeljenjem gradske imovine s ortacima
zašto bi se to pokrivalo iz našeg džepa? :ne zna:
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 16:04

baja » wrote: o čem ti, sestro? :D
skupa, skuplja, najskuplja... nebitno
poskupljenje je došlo kako bi se popunile rupe, dugovi, nastali velikodušnim dijeljenjem gradske imovine s ortacima
zašto bi se to pokrivalo iz našeg džepa? :ne zna:
ma jeli. a nego otkud će?
ponavljam, 290 kuna za vozat se kolko oćeš misec dana. koliko nofca mi potrošimo mjesečno na lokanje il na mobitel ili na benzin? to nam nije puno.
ali 290 kuna je užas. ma hajte, ljudi, nemojte me jebat.
Nek(v)arljiva.
baja

Post 02 Mar 2012, 16:07

kukuriku » wrote:
nek napravi s horvatinčićem new deal :ne zna:
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 16:08

baja » wrote: nek napravi s horvatinčićem new deal :ne zna:
ja bi radije platila da se više ne rade nju dilovi.
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 02 Mar 2012, 16:08

kukuriku » wrote:
Trebalo bi sa Srbima zaratit', neka oni to plate. :o Da nam nisu ukrali tenkove, mogli smo se voziti na tenkovima i ne bismo trebali skupe nove tramvaje.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 16:10

vrrrlet » wrote:
Trebalo bi sa Srbima zaratit', neka oni to plate. :o Da nam nisu ukrali tenkove, mogli smo se voziti na tenkovima i ne bismo trebali skupe nove tramvaje.
novi trajvani su super. osim stolica na kojima mogu sjedit oni do 155 visine.
Nek(v)arljiva.
A.P.
Cactus

Post 02 Mar 2012, 16:14

Ma sljedeće godine kad skuže šta su napravili ovako debilnim poskupljenjem će dić mjesečni pokaz na 500kn, to će isto totalno bit opravdano.
Puca mi kurac odakle će se namirit, nek sebi sijeku plaće, nek otpuštaju iz državnog birokratskog aparata i da vidiš uštede. Svinje.
vrrrlet

Post 02 Mar 2012, 16:15

kukuriku » wrote:
novi trajvani su super. osim stolica na kojima mogu sjedit oni do 155 visine.
Imam zamjerku na trajnost unutrašnjeg dizajna, ali ni ergonomija nije jača strana, kao što kažeš.

Nego, zašto mi pričamo o trajvanima, a ne o seksu? Oftopićni smo.
A.P. » wrote:Ma sljedeće godine kad skuže šta su napravili ovako debilnim poskupljenjem će dić mjesečni pokaz na 500kn, to će isto totalno bit opravdano.
Puca mi kurac odakle će se namirit, nek sebi sijeku plaće, nek otpuštaju iz državnog birokratskog aparata i da vidiš uštede. Svinje.
Na kraju će se tramvajem voziti samo oni koji imaju Mercedese, a oni se ionako ne voze tramvajem. Kako više neće biti putnika, možemo ih prenamijeniti u pokretne birtije, vinarije i pušionice opijuma, da lakše zaboravimo gdje živimo.
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 16:18

vrrrlet » wrote:
Imam zamjerku na trajnost unutrašnjeg dizajna, ali ni ergonomija nije jača strana, kao što kažeš.

Nego, zašto mi pričamo o trajvanima, a ne o seksu? Oftopićni smo.
MIsliš, zgriješili smo bludno ontopičnošću?
Nije ti to više tak, znaš. Sad ti je ovo ozbiljan forun. :raspa:

Nego, da, seks :cerek: šta s njin?
Nek(v)arljiva.
A.P.
Cactus

Post 02 Mar 2012, 16:19

Jebo vas seks.
kukuriku

Post 02 Mar 2012, 16:21

A.P. » wrote:Jebo vas seks.
fala. :cerek:
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 02 Mar 2012, 16:28

kukuriku » wrote:
MIsliš, zgriješili smo bludno ontopičnošću?
Nije to to više tak, znaš. Sad ti je ovo ozbiljan forun. :raspa:

Nego, da, seks :cerek: šta s njin?
Jesi se kad seksala u tramvaju? jesi platila kartu? Jeste platili kartu i za spermiće?

Kad smo kod toga, svojedobno sam imao curu s medicine, pa su oni tamo za vježbu uzimali bris s tramvajske šipke. Za 1o kuna koliko košta karta možete potpuno besplatno zaraditi sifilis, gonoreju, ili neku drugu bolest po izboru, a jedni od najčešćih sokova na šipci su sokovi naših genitalija. Tako da se djevojčice ne bi trebale trljati o tramvajsku šipku jer će dobiti bebu, uz sifilis gratis.
A.P. » wrote:Jebo vas seks.
I tebe sinko.
*jezebel*

Post 02 Mar 2012, 16:41

vrrrlet » wrote:...Za 1o kuna koliko košta karta možete potpuno besplatno zaraditi sifilis, gonoreju, ili neku drugu bolest po izboru, a jedni od najčešćih sokova na šipci su sokovi naših genitalija. Tako da se djevojčice ne bi trebale trljati o tramvajsku šipku jer će dobiti bebu, uz sifilis gratis.
takvima treba zabranit' pobacaj! za svih sedam trudnoca! jer sedmo ce mozda biti hrvatski beethoven! ili novi gradonacelnik koji ce nas izbaviti od zla! :mudri:

ne znam zasto sam sad ovo rekla, al' dobro, nek' mi bude... :o
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Mar 2012, 16:49

Iđite pješke. Uopće ne traje toliko puno duže (u Zagrebu) kad se prehodaju neke relacije, neg kad se provozaš tramvajem. A još ćete nešto dobro i za zdravlje napravit.

More i biciklić, s njime ste i brži neg s tramvajem.
karambol

Post 02 Mar 2012, 16:58

nina williams » wrote:Iđite pješke. Uopće ne traje toliko puno duže (u Zagrebu) kad se prehodaju neke relacije, neg kad se provozaš tramvajem. A još ćete nešto dobro i za zdravlje napravit.

More i biciklić, s njime ste i brži neg s tramvajem.
Da, sudeci po zdravstvenim rizicima gore navedenim, bolje da te ugrize neka zvijer zarazena bjesnocom ili te toljagama skase neki klinci... Mozda zavrsi snimka na jubitu ili feksbuku...
  • Information