samo ako se vozim duže od dvije staniceA.P. » wrote: Plaćate li kartu i općenito koji kurac napravit sad?
a što napraviti? sačekuše na kontrolore?
Evo ovako... neki dan sam se vozila u tramvaju oko 5 popodne kad je ona guzvica nakon posla i skuzila sam da po stanicama stoje pizdice od kontrolora i kupila sam kratu... Naime bila sam na Ciboni i do do svoje stanice sam imala tocno 3 stanice a kartu sam platila fakin 10 kn u tramvaju (sad ce bit 15 navodno) jer naravno teta na kiosku nije vise imala!! Znaci moja karta vrijedna 10 kn i sat i pol voznje za cca 1 km je mogla izgubit smisao za 10 min... Eh sad... sjedim ja tako ( nema boga da se dizem naprlitanim bakicama i inim gospojama) i slucajno cujem zenu koja mi iznad glave komentira da joj je bed jer se sverca a da joj se ne da stancat kartu... Dode moja stanica, pogledam svoju kartu koja vrijedi jos sat vremena i sta... USTANEM SE I KAZEM ZENI "OPROSTITE PRECULA SAM RAZGOVOR, IZVOLITE, KARTA VRIJEDI JOS SAT VREMENA" . Jadna je bila malo zbunjena ali joj je brzo postalo jasno da zapravo nema smisla da stanca kartu a da ja svoju bacim!! I tako sam vam ja ljudi moji dosla na ideju!! 1. svaka cast svima koji su do ovdje procitali, 2. idemo probati nesto!! Ja ne kanim ovim supcima davati novce ali ako mi bude potrebno da kupim kartu kanim svaki put kartu koja jos vrijedi ostaviti na prvim ili zadnjim vratima zataknutu u aparat za stancanje tako da ljudi kad krenu ponistit kartu vide i mogu si uzet kartu!! I sad kad bi svi krenuli tako radit bilo bi jebeno jer bi se realno na jednu kartu moglo voziti za redom vise osoba!!! Samo je potrebno u voznji ostat blizu aparata i sjetit se ostavit tamo kartu! Sto ce se to cesce dogadjati to ce vise ljudi skuzit foru i mozda se prosiri!! Rijetko tko se zapravo vozi sat i pol u jednom smjeru a svaki put postoji osoba u tramvaju koja se sverca ili koja bi ponistila kartu! Pa zato iduci put kad stancate kartu KAD IZLAZITE OSTAVITE JU ZATAKNUTU DA JU NETKO DRUGI MOZE UZETI!!
I naravno kome se svidja ideja neka shera pa da vidimo hoce li to profunkcionirati!!
Jebimo ZET!!!
Ne, ne...oni pokazuju mišiće kao i murja. Znaš ono, evo, mi provodimo zakone i vjerujemo u poštivanje pravila i nekršenje zakona...Tko se usudi ovako prolazi, i to...blue » wrote: Je
Da, ako imaš mišiće, ako nemaš možeš se smješkat, treptat i pravit da ne razumiješ hrvatskiI nadati se da nisu u pratnji policije.
meni ovo nikad nije palo na pamet.baja » wrote: ja ovo radim s kartama za parkiranje; uvijek kad sam na placu, trešnjevci, gdje sam sve obavila za 10-15 minuta
stoga, podržavam pristup - družimo se, surađivajmo i urušavajmo banditja
pod bilo kojim uvjetima?kukuriku » wrote: izvolite platit prijevoz.
Nije da bih izvoljevala uvjete sama, ali postoji, onako, zdrav razum i slične stvari koje se trebaju uzeti u obzir prije neg se krene vikat da svi uvijek trebaju plaćat pokaz/kartu.
ne mora se karta kupovat u trajvanu di je naskuplja. ne kupuješ ni kruv i mliko tamo di je najskuplje.baja » wrote: pod bilo kojim uvjetima?
zašto? da banditj može dati još 12 milja kakvom ortaku?
o čem ti, sestro?kukuriku » wrote:
ne mora se karta kupovat u trajvanu di je naskuplja. ne kupuješ ni kruv i mliko tamo di je najskuplje.
ma jeli. a nego otkud će?baja » wrote: o čem ti, sestro?
skupa, skuplja, najskuplja... nebitno
poskupljenje je došlo kako bi se popunile rupe, dugovi, nastali velikodušnim dijeljenjem gradske imovine s ortacima
zašto bi se to pokrivalo iz našeg džepa?
Trebalo bi sa Srbima zaratit', neka oni to plate.kukuriku » wrote:
ma jeli. a nego otkud će?
novi trajvani su super. osim stolica na kojima mogu sjedit oni do 155 visine.vrrrlet » wrote:
Trebalo bi sa Srbima zaratit', neka oni to plate.Da nam nisu ukrali tenkove, mogli smo se voziti na tenkovima i ne bismo trebali skupe nove tramvaje.
Imam zamjerku na trajnost unutrašnjeg dizajna, ali ni ergonomija nije jača strana, kao što kažeš.kukuriku » wrote:
novi trajvani su super. osim stolica na kojima mogu sjedit oni do 155 visine.
Na kraju će se tramvajem voziti samo oni koji imaju Mercedese, a oni se ionako ne voze tramvajem. Kako više neće biti putnika, možemo ih prenamijeniti u pokretne birtije, vinarije i pušionice opijuma, da lakše zaboravimo gdje živimo.A.P. » wrote:Ma sljedeće godine kad skuže šta su napravili ovako debilnim poskupljenjem će dić mjesečni pokaz na 500kn, to će isto totalno bit opravdano.
Puca mi kurac odakle će se namirit, nek sebi sijeku plaće, nek otpuštaju iz državnog birokratskog aparata i da vidiš uštede. Svinje.
MIsliš, zgriješili smo bludno ontopičnošću?vrrrlet » wrote:
Imam zamjerku na trajnost unutrašnjeg dizajna, ali ni ergonomija nije jača strana, kao što kažeš.
Nego, zašto mi pričamo o trajvanima, a ne o seksu? Oftopićni smo.
Jesi se kad seksala u tramvaju? jesi platila kartu? Jeste platili kartu i za spermiće?kukuriku » wrote:
MIsliš, zgriješili smo bludno ontopičnošću?
Nije to to više tak, znaš. Sad ti je ovo ozbiljan forun.![]()
Nego, da, seksšta s njin?
I tebe sinko.A.P. » wrote:Jebo vas seks.
takvima treba zabranit' pobacaj! za svih sedam trudnoca! jer sedmo ce mozda biti hrvatski beethoven! ili novi gradonacelnik koji ce nas izbaviti od zla!vrrrlet » wrote:...Za 1o kuna koliko košta karta možete potpuno besplatno zaraditi sifilis, gonoreju, ili neku drugu bolest po izboru, a jedni od najčešćih sokova na šipci su sokovi naših genitalija. Tako da se djevojčice ne bi trebale trljati o tramvajsku šipku jer će dobiti bebu, uz sifilis gratis.
Da, sudeci po zdravstvenim rizicima gore navedenim, bolje da te ugrize neka zvijer zarazena bjesnocom ili te toljagama skase neki klinci... Mozda zavrsi snimka na jubitu ili feksbuku...nina williams » wrote:Iđite pješke. Uopće ne traje toliko puno duže (u Zagrebu) kad se prehodaju neke relacije, neg kad se provozaš tramvajem. A još ćete nešto dobro i za zdravlje napravit.
More i biciklić, s njime ste i brži neg s tramvajem.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests