Prijateljstva
Pa uglavnom ide više nas. A ako ne ide, ponijeli bismo cigarete, s njima nisi sam.Morticia » wrote:Vrlete, samo potpuno luda osoba bi otišla sama s tobom na Sljeme.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Maleficent
Eh, da. Ali sad sam riješila svoj problem! Kupila sam superskupe fensi tenisice baš za penjanje!vrrrlet » wrote: Sroljo jedan, kad sam te zvao na Sljeme rekla si da ćeš na proljeće kad zatopli. Mensečini da je problem gotovo uvijek u nama, ne u drugima, ma koliko mi šutjeli o tome. Sljeme je uvijek tu, svaki dan, i na Sljeme se može ići i sam.
Ova srijeda, iza posla?Maleficent » wrote:
Eh, da. Ali sad sam riješila svoj problem! Kupila sam superskupe fensi tenisice baš za penjanje!Možemo kad hoćeš! Makar bio i snijeg i blato. Sad sam opremljena.
- Maleficent
Već sutra? Može, ako imaš neku lampu i znaš put. Da se ne polomim i ne izgubim u mraku.vrrrlet » wrote: Ova srijeda, iza posla?
Imam lampu viška, put znam. Dobiješ i štapove. Polomiti se hoćeš, pri vrhu ima leda, ali nositi ću prvu pomoć.Maleficent » wrote:
Već sutra? Može, ako imaš neku lampu i znaš put. Da se ne polomim i ne izgubim u mraku.
- Maleficent
Led? No, krasno.vrrrlet » wrote: Imam lampu viška, put znam. Dobiješ i štapove. Polomiti se hoćeš, pri vrhu ima leda, ali nositi ću prvu pomoć.
Ne budeš ti nosio prvu pomoć nego mene.
A ne ne, nisi ti toliko laka koliko sam ja lijen.
Isuse, koji mi je ovo deja vu izazvalo.Maleficent » wrote:
Već sutra? Može, ako imaš neku lampu i znaš put. Da se ne polomim i ne izgubim u mraku.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa nismo se izgubili. Mi. Samo neki ključevi.
Amen.Pješčana » wrote:mislim da se o tome i radi. ne možeš gnjaviti nekog tko i sam nije u tom filmu.
to je bez veze, slažem se. ali ako imaš nekog tko se jednako raduje malim stvarima u životu, i tvom i svom, onda je super dijeliti takve sitnice.
Citam nesto postove sad i malo su mi cudni. Pa da, veselim se kad se prijateljicim pas prvi put posrao nakon operacije, sto je bio znak da je dobio bitku
Meni ove dvije tvrdnje djeluju prlicno kontradiktorno.Maleficent wrote:Zato što je lakše nać poštenog jebača nego poštenog prijatelja.
Ove neke moje babe olako me stavljaju u stranu za malo penisa.
Potjeh » wrote:Ajmo reći da mi treba savjet. Prošlog tjedna mom bliskom prijatelju otac je bio čovjek koji je išao na posao usprkos ponekoj tegobi koju je osjećao. Danas je to čovjek koji neće doživjeti ljeto.
Što da kažem svom prijatelju? Kako da budem uz njega?
Samo budi uz njega. Bez rijeci. Stisak ruke, prisustvo. Tisina. Nista vise...
Šuti i slušaj, budi uz njega onoliko koliko on bude želio.
Ne forsiraj ništa, mene je najviše nerviralo kad su drugi mislili kako će meni biti lakše ako se isplačem, družim ili nešto treće.
Meni je bilo najlakše ne razgovarati o tome, ne plakati, ne misliti.
I još uvijek mi je tako lakše, iako je prošlo 6 mjeseci. Ne dozvoljavam si uopće osvijestiti što se dogodilo, još uvijek me previše boli.
Ne forsiraj ništa, mene je najviše nerviralo kad su drugi mislili kako će meni biti lakše ako se isplačem, družim ili nešto treće.
Meni je bilo najlakše ne razgovarati o tome, ne plakati, ne misliti.
I još uvijek mi je tako lakše, iako je prošlo 6 mjeseci. Ne dozvoljavam si uopće osvijestiti što se dogodilo, još uvijek me previše boli.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
The potpisMorticia » wrote:Šuti i slušaj, budi uz njega onoliko koliko on bude želio.
Ne forsiraj ništa
Znači bez komentara i pod njegovim uvjetima. Sretno svima.
Ovisi kakva je osoba. Meni je najviše odgovaralo druženje s ljudima koji su se ponašali uobičajeno, kao da se ništa nije dogodilo.Potjeh » wrote:
Što da kažem svom prijatelju? Kako da budem uz njega?
Doma je atmosfera bila potpuno drugačija nego inače i trebao mi je neki dio svakodnevnice koji se uopće nije promijenio.
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-