Ne. Ljubav je ionako premali, ako se odande budu izdvajale teme o partnerstvu, šta će ostat?Morticia » wrote:Mislite da nam treba i neka vrsta ŽUD-a?
Taj pdf je i tamo bespotreban
Ne. Ljubav je ionako premali, ako se odande budu izdvajale teme o partnerstvu, šta će ostat?Morticia » wrote:Mislite da nam treba i neka vrsta ŽUD-a?
Ja uopće nemam svekrvu. A tako će i ostat, ako nastavim čitat topike o svekrvama. Pomozite mi da se ne unesrećimdimnjak » wrote:svekrive?
taman sam zen vec par godina. morat cu se zakrvit da imam materijala za topic
slazem seMorticia » wrote:Pa da, i ja tako mislim. Dakle, svekrve izvoli otvoriti na LJISu.
a ne ne ne - svekrve su za Obitelj. Svekrve su najzanimljiviji dio Obitelji.Morticia » wrote:Pa da, i ja tako mislim. Dakle, svekrve izvoli otvoriti na LJISu.
Slažem se s Nicom. Ljubav i seks na LJS, a obiteljski odnosi na podforum koji se bavi obitelji. Zajedno sa svekrvama i ljubavnicama. Ja bih tamo ugurala i kućne ljubimce.Nica » wrote:LjiS mi nije prikladan naziv za nešto što bi obuhvaćalo cjelokupan obiteljskopartnerski odnos u što spada nekakav ŽuD. Ali sami birate.![]()
Čujem da se osniva informatički podforum. Počmi lobirati.kukuriku » wrote:ja sam došla žalit da i ja oću bit moderator nečega.
A i to što kažeš.ElliQuinn » wrote: Čujem da se osniva informatički podforum. Počmi lobirati.
Rasturam sport. Mislim, gledam ga. Aktivno, s psovanjem i sve. Čitam o sportu.
Imala sam svojevremeno jednog virtualnog frenda na sportu. Ne znam piše li još tamo, na onom, jelde. Stalno ga je banalo, pa je mijenjao nikove, a onda i dijete dobio, i sad više ne znam. A baš je krasan dečko bio, i desničar i poznavatelj tenisa i odbojke i ljubitelj fantasy-a i sve.klonka » wrote:Eh, dokaži se, dovuci Svlačioničare na ovaj forum.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests