Vrrlet je precakani. JPK nije cakani
Trolanje
Nodensu pothitno moramo nać neku đevojku, jer kako se razmaho, preuzet će čitav LJIS.
, ali kao forumaš zanimljiv, potreban.
Idi bre, ne sitničari. "Popizditi" ovdje poprilično jasno znači shvatiti trolažu relativno ozbiljno, ili postaviti ozbiljno pitanje na očitu trolažu.Lord Byron » wrote: Rekao sam: "popizditi" je wishful thinking - meni je to osjećaj, otprilike, kao da sjedim s ljudima i onda dođe lik niotkuda, namjesti se, prdne, i onda sa "svojima" vrišti od smijeha kak je kul i duhovit jer nama, metlastim uštirkanim moralizatorima, smrdi.
Točno toliko truda potrebno je za sipanje takvih postova.
Jer je tvoja reakcija ozbiljno pisanje, a ne zajebavanje. No dobroaisling » wrote: Zašto ti reagiraš na moju reakciju na trolanje? Jer hoćešIsta stvar.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Lord Byron
Po tome bi trolaža trebala biti sama po sebi zaštićena od bilo kakvog propitivanja? To je, otprilike, kao da ne smijem zamijetiti smrad onog "duhovitog" prdca zato što njegov autor ima odoru dvorske lude.A.P. » wrote: Idi bre, ne sitničari. "Popizditi" ovdje poprilično jasno znači shvatiti trolažu relativno ozbiljno, ili postaviti ozbiljno pitanje na očitu trolažu.
Ta fora "pizda tko se prvi uozbilji", vječito igranje na kartu "ih, što si tako ukočen i ozbiljan i dosadan, vidi nas kak smo si kul", računanje na figuru viška zbog činjenice da je "mladi smo, ludi smo" uvijek dobitna kombinacija, je dječja fora.
Taj moj post je trebao ilustrirati suprotno ponašanje prema ženama od onog ultrapristojnog koje je nekoliko postova ranije prezentirao Potjeh, te izraziti moje mišljenje da bi čak i to imalo bolju prođu.Lord Byron » wrote:Meni pak, istinski, nije jasno što pokreće nekoga da ispisuje rečenice o tome kako žene treba tući i nabijati im glave na kurac. Naravno da se za svako takvo pitanje navuče na vrat hrpa iberkul likova sa standardnim repertoarom "metla - neozbiljno je biti ozbiljan - svaštanešto" pizdarija - ali, barem jednom bih volio shvatiti poriv za takve postove.
OK, nitko ne tuče žene ni ne nabija im glavu na kurac - ali, smatraju li se takvi postovi duhovitima, zabavnima, zanimljivima? Jesu li možda nekome duhoviti, zabavni, zanimljivi? Je li njihovo ispisivanje zanimljivo i zabavno autorima?
Mislim, najlakše je reći "ma pusti, to je trolanje" - no shit, Sherlock? - ali, istinski mi je misterij u čemu se sastoji zadovoljstvo ispisivanja tog trolanja. Naime, ako se vjeruje da pedeseti put ispisana ista "provokativna" rečenica izaziva nekakvo zgražanje i uzrujavanje "moralizatora", ako se vjeruje da izaziva išta drugo osim zijevanja - onda se loše vjeruje.
Nemam pojma kako si ti zaključio da je to trebalo izazvati zgražanje nekakvih moralizatora (?), osim ako uopće nisi pratio topic, ili imaš pamćenje zlatne ribice.
Biti i mniti svemiropolisno
Pa što ima veze ako ja postavim ozbiljno pitanje na trolerski upis?A.P. » wrote:
Idi bre, ne sitničari. "Popizditi" ovdje poprilično jasno znači shvatiti trolažu relativno ozbiljno, ili postaviti ozbiljno pitanje na očitu trolažu.
Jer je tvoja reakcija ozbiljno pisanje, a ne zajebavanje. No dobro
Nekako računam upravo na to da i ti troleri imaju nešto za reć osim dosadnih 'metnem ti ga' upada.
O svakoj temi možeš pričat ovako i onako. O međuljudskim odnosima je meni zanimljivo pričat. Kad ispucaju trolerske upadice voljela bi bar tu i tamo vidjet i neku smislenu rečenicu. Al rijetko mi se desi, što mi je zapravo krivo
Happy Easter!
Lord Byron » wrote: Po tome bi trolaža trebala biti sama po sebi zaštićena od bilo kakvog propitivanja?
Dapače, niš ne bi trebalo bit zaštićeno od propitivanja.
Ali - pa koji je smisao propitivanja toga?
Ajd, onako ozbiljno, dođe vrle i napiše npr. na dječjem kutku na topiku o dohrani da niš nije bolje od kuvane djetetine. Ovo je primjer koji mi je u glavi jer je stvarno poremećeno pa se ističe
Dakle, zašto?
Odakle potreba napisati vrletu nešto poput "neki ljudi su ovdje roditelji, i stvarno nije u redu što pišeš takve stvari, što s tim želiš postići, odurno, fuj, stoko!"#!#"? Štaš s tim dobiti osim JOŠ trolaže u stilu "ti sigurno nisi probao dobru djetetinu, crnci su mišićaviji jer više rade u rudnicima, probaj njih"?
Čemu propitivati očite gluposti?
Uopće nije stvar kulnosti i metloguzičarstva.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
S otim i s otim.
Recimo da se slažem. (Moram i poradi boje, a nu me što se fino ulizujem.Herp » wrote: Gle, da vrrrle i Đepike nema, trebalo bi ih izmisliti, ništa drugo osim toga jednostavno nije točno.
Pa ništa, ali tako potičeš još više tog trolanja koje/ako ti ide na živceaisling » wrote: Pa što ima veze ako ja postavim ozbiljno pitanje na trolerski upis?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Lord Byron
Ovo.A.P. » wrote: Pa ništa, ali tako potičeš još više tog trolanja koje/ako ti ide na živce
Nije se pametno požaliti na smrad jer ćeš samo dobiti dodatne prdce, a možda ti se i popišamo u kavu. Šuti i trpi.
Okreni se od njih, sjedi za neki treći stol, promijeni birtiju...Lord Byron » wrote: Ovo.
Nije se pametno požaliti na smrad jer ćeš samo dobiti dodatne prdce, a možda ti se i popišamo u kavu. Šuti i trpi.
Ovdje se apsolutno i uopće ne radi o tebi, oklen ti to?aisling » wrote: Dakle, da nema mene ne bi vam ni dragih trolera bilo nit bi tako divno sjali. Mazite i pazite me, očito imate zašto.
Nego općenito, i na forum.hr-u, i ovdje, ljudi imaju tu tendenciju i stvarno mi to nije jasno.
A ova dvojica su mi najočitiji primjer sustavnog trolanja tog tipa po ovom forumu (i onom) i svako toliko me netko inteligentan iznenadi kad krene pilit po očitom troležu.
Ne kužim i bok
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Lord Byron
Ne bi trebala, jer uvijek postoji standardna reakcija "odite na OSO ako vam ne pašemo - i budite sretni ako vam samo ponekad i tamo navratimo zapišati pješčanik". Nitko ovo ne ispisuje da bi isposlovao moderatorske akcije.nina williams » wrote: Trolanje ovo, trolanje ono, a ondak bi ja to kanda trebala i izmjestit.
Nema potrebe to dirati, to je dominantna intonacija praktički svih PDF-ova. Jedino što onda ostaje nejasno svako nezadovoljstvo svekolikim chatom na forumu. Jebote, što'š drugo nego bjesomučno chatat?
- Lord Byron
O čemu pričaš? Isposlovali smo cijeli nepušački separe - zaludu: kurac, dragi gledatelji, nećete vi meni bit' ozbiljni.A.P. » wrote: Okreni se od njih, sjedi za neki treći stol, promijeni birtiju...![]()
Promijeniti birtiju? I to je uvijek opcija.
Gle, Byrone, to što ti u svakom drugom postu ironično spominješ metlu, ne znači da zapravo nemaš cijeli snop u guzici. Ono nije bilo bezumno trolanje, nego slikovito izražavanje. Ako ti je taj snop metli toliko duboko da ti pritišće očni živac, pa ne vidiš najbolje, stavi me na ignore pa nećeš vidjeti ništa.Lord Byron » wrote: Ovo.
Biti i mniti svemiropolisno
Jel to zapravo znači- promijeni forum? Makni se s teme na kojoj si jer će ti đepika objasniti da si psihički nestabilna glupača ili moralizator s metlom u guzici? Ja kužim da je to vama par smiješno, ali čudi me budući da sam neke od vas smatrala inteligentnijima od toga.
Meni nije jasno zašto je Byron uvijek i svugdje po "pžkovskim" pitanjima glavni advokat, da ne velim sudac.
Što je tako zabavno u takvom zabadanju nosa u sve?
Što je tako zabavno u takvom zabadanju nosa u sve?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ponovit ću ti, isto ko što ti ne možeš shvatit reakcje ljudi na trolanje i imaš potrebu reći svijetu da ih ne kužiš, bila to ja ili netko deseti, tako i ti ljudi imaju potrebu jednom od 50 sličnih situacija nešto napisati i reći svijetu da što misle o takvom trolanju. Potpuno je ista stvar. Ti ne kužiš reagiranje i svrhu istog, ja ne kužim trolanje i čar istog. (ne svakog, samo onog na koje reagiram).A.P. » wrote:
Okreni se od njih, sjedi za neki treći stol, promijeni birtiju...![]()
Ovdje se apsolutno i uopće ne radi o tebi, oklen ti to?
Nego općenito, i na forum.hr-u, i ovdje, ljudi imaju tu tendenciju i stvarno mi to nije jasno.
A ova dvojica su mi najočitiji primjer sustavnog trolanja tog tipa po ovom forumu (i onom) i svako toliko me netko inteligentan iznenadi kad krene pilit po očitom troležu.
Ne kužim i bok
Happy Easter!
Ne.ex anais » wrote:
Jel to zapravo znači- promijeni forum?
Znači:
okreni se - ignoriraj taj post
odi za treći stol - ignoriraj post, piši po ostalim temama ignorirajući sveudilj te postove
promijeni birtiju - ignoriraj post, promijeni podforum, i dalje sveudilj ignorirajući takve postove
Ili stalno plačipizdi oko toga, pa dobij još više takvih stvari. Ovo ne ide direktno tebe, anais, da ne bi bilo.
Ne, ne kužim.
Btw to što sam ja potegla to pitanje uopće i apsolutno ne znači da su meni sva ta trolanja zabavna i super kul i smiješna. Al bar su zabavnija od bezumnog četa.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
schmokljan » wrote:Rasprava o trolanju?
: napravite mjesta, stigao je :
Nisam mislilada to radite. Ali iznosite mišljenje, a definitivno želim znati što mislite. A ondak ćemo već nekako naći zajednički jezik.Lord Byron wrote: Ne bi trebala, jer uvijek postoji standardna reakcija "odite na OSO ako vam ne pašemo - i budite sretni ako vam samo ponekad i tamo navratimo zapišati pješčanik". Nitko ovo ne ispisuje da bi isposlovao moderatorske akcije.
Možda ne bi bilo loše da napomenem kako ste to uvijek slobodni iznijeti i na Pitanja, komentari, prijedlozi - i upute za uporabu na LjIS-u.
E pa to i pokušavam saznat. Što bi raja htjela.Lord Byron wrote:Nema potrebe to dirati, to je dominantna intonacija praktički svih PDF-ova. Jedino što onda ostaje nejasno svako nezadovoljstvo svekolikim chatom na forumu. Jebote, što'š drugo nego bjesomučno chatat?
- Lord Byron
Ja s "nezadovoljstvom općim chatom" nisam mislio na raju. Jedan od vlasnika je jako nezadovoljan time što se svugdje chata. Kako ne'š chatat: jebiga, radije ću pisati i čitati jednorečenične pizdarije. Dopizdilo, eto.nina williams » wrote:E pa to i pokušavam saznat. Što bi raja htjela.
Ne može nitko toliko ignorirati koliko netko može srati. Nemam ljepši izraz.A.P. » wrote:
Ne.
Znači:
okreni se - ignoriraj taj post
odi za treći stol - ignoriraj post, piši po ostalim temama ignorirajući sveudilj te postove
promijeni birtiju - ignoriraj post, promijeni podforum, i dalje sveudilj ignorirajući takve postove
Ili stalno plačipizdi oko toga, pa dobij još više takvih stvari. Ovo ne ide direktno tebe, anais, da ne bi bilo.
Ne, ne kužim.![]()
Btw to što sam ja potegla to pitanje uopće i apsolutno ne znači da su meni sva ta trolanja zabavna i super kul i smiješna. Al bar su zabavnija od bezumnog četa.
Zašto je odgovor na glupav post plačipizdenje? To mi zbilja nije jasno.
Kakav bezumni chat?
Ima trolanja koja su i meni zabavna. Vrijeđanje ljudi u svakom postu to nije. I nije mi simpatično što nekom jest, ali ne bih to nazvala plačipizdenjem. Dobro dođe za selekcioniranje. Neki od nas se ovdje moraju trpjeti i tu i tamo prokomuniciramo i to isključivo na prozivanje, jer je malen forum i to je sva priča.
Nećemo se tu nikad složit, ti si hardkor notorni četer po mojoj definicijiex anais » wrote:Kakav bezumni chat?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-