Lorde, ovo nije opći topic, ako ti se raspravlja o tomu, imaš Bojkotiranje. Xi se žalila, i nemampojma je imao/la prijedlog, molim da se zadržimo na tomu.Lord Byron » wrote:Meni je malo bezveze svako nezadovoljstvo argumentirati s "isti ste kao forumhaer".
Komentari, kritike i pohvale
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nemam pojma
- schmokljan
Jesu li dozvoljene šale na trkeljanju?
Volio bih sveobuhvatan odgovor, kako više ne bih griješio.
Hvala.
Hvala.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hoćeš li se ti napokon prestati zafrkavati i početi pisati ozbiljne postove i teme?schmokljan » wrote:Jesu li dozvoljene šale na trkeljanju?
Hvala.
- schmokljan
Ozbiljan sam da ozbiljniji ne mogu biti.
Jučer mi je spočitano da se tako ne razgovara na gutanju i da kako se ja to razgovaram i da ne znam ni šta, ali uglavnom sam se osjećao kao da sam nekome nešto skrivio.
Pa bih htio detaljnije upute od onih kojima sam skrivio da znam za ubuduće kako da pišem na gutanju, o mačkama i psima, ljudima i svijetu, a da nikoga ne uvrijedim.
Meni je jako bitno ne vrijeđati ljude koji jako ozbiljno doživljavaju pitanje kućnog ljubimca, astrologiju i sebe. Ne bih si mogao oprostiti kada bih znao da sam bio grub prema njima.
Tako da - moje su namjere časne.
Jučer mi je spočitano da se tako ne razgovara na gutanju i da kako se ja to razgovaram i da ne znam ni šta, ali uglavnom sam se osjećao kao da sam nekome nešto skrivio.
Pa bih htio detaljnije upute od onih kojima sam skrivio da znam za ubuduće kako da pišem na gutanju, o mačkama i psima, ljudima i svijetu, a da nikoga ne uvrijedim.
Meni je jako bitno ne vrijeđati ljude koji jako ozbiljno doživljavaju pitanje kućnog ljubimca, astrologiju i sebe. Ne bih si mogao oprostiti kada bih znao da sam bio grub prema njima.
Naravno da su dozvoljene. Hoće li nešto biti protumačeno kao šala ili kao uvreda, ovisi i o primatelju poruke. Mislim da smo svi dovoljno odrasli da se s tim možemo suočiti i bez nekakvih zabrana odozgo. Pogotovo na chat podforumu kakav je ovaj. Čak i ako su šale neukusne ili služe potpirivanju flejma ili spuštanju rasprave na neku nižu razinu. Isto tako, onaj kome šala smeta ima pravo prigovora na nju, jedino se nema pravo pozivati na formalnu zabranu jer nje nema. Da se razumijemo, ne mislim ni na kakve konkretne postove, govorim o načinu pisanja na forumu.
Nego, zašto nova tema? Spojila bih ovo s topicom o moderiranju, ako dozvoljavaš.
Nego, zašto nova tema? Spojila bih ovo s topicom o moderiranju, ako dozvoljavaš.
gonj špadi
Ajd, da tebi ne bude neugodno i da ne moraš otvarati ovakve teme, ja ću se maknuti. Više volim da mi se opali karton nego da me se jebe ovako tobože na finjaka. Moram priznati da ne kužim krem da le krem trolera s fhra niti mi je taj senzibilitet blizak pa ne bih htjela ovdje s istima u igranku. Shvaćam li ja ovo ili ono ozbiljno neće biti predmet tvoje zabave.schmokljan » wrote:Ozbiljan sam da ozbiljniji ne mogu biti.
I da, jel to neki veliki grijeh shvaćati stvari ozbiljno? Jer, ono, mogu se i ja blesirati duž foruma i praviti se da ne shvaćam ni sam forum ozbiljno, a istodobno visjeti na njemu 24 h. Malo sam razmišljala o tome, potaknuta nekim prijašnjim slučajevima i skužila da te spike "ne shvaćam forum ozbiljno" se zapravo ne odnose na neshvaćanje foruma ozbiljno nego na pristup vrebanja prilika kome će gdje spustiti na koji način. Volim i ja sarkazam i šalu, ali ne podlu i ne tako prizemnu.
I da, nemam pojma kako se razgovara ovdje, ja sam ovdje padobranac. Stoga nemaj straha da ću ti ja određivati kako ćeš razgovarati. Iako je jasno da je i ova tema samo pokušaj produživanja jučerašnje sprdnje. Pa eto ti šlagvort.
Smiješno je u svemu tome da ja uopće nemam ništa protiv tebe i da su mi poneki tvoji postovi bili i zanimljivi.
- schmokljan
Samo jednu stvar - forum i forumašenje shvaćam vrlo ozbiljno, vjerojatno i preozbiljno. I nije me toga stid. I nipošto mi nije bilo namjera spuštati na taj način - jer bih sam sebi spuštao.
Ovo sam zamislio kao zajebantsku temu, kako si ti meni dala do znanja da kak se to razgovaram na gutanju, tako ovdje ja tebi. Nipošto, ali nipošto te nisam htio uvrijediti, samo te zezati.
Oprosti i to mislim bez ikakve ironije.
Ovo sam zamislio kao zajebantsku temu, kako si ti meni dala do znanja da kak se to razgovaram na gutanju, tako ovdje ja tebi. Nipošto, ali nipošto te nisam htio uvrijediti, samo te zezati.
Onda smo se krivo razumjeli. Sorry.schmokljan » wrote:Samo jednu stvar - forum i forumašenje shvaćam vrlo ozbiljno, vjerojatno i preozbiljno. I nije me toga stid. I nipošto mi nije bilo namjera spuštati na taj način - jer bih sam sebi spuštao.
Nemam ništa protiv zezanja na svoj račun, samo mi se ovo bilo učinilo ozbiljnije intonirano. Sve ok.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
I odmah postavite podforum "Čistilište" za roditelje djece začete medicinski potpomognutom oplodnjom. : petir :schmokljan » wrote:Svakako odvojiti rodilje od nerotkinja! :mwm:
- schmokljan
Uostalom, nemojmo se lagati, kakvo "čistilište" pobogu - neka se zove "Roud tu hel!"ElliQuinn » wrote: I odmah postavite podforum "Čistilište" za roditelje djece začete medicinski potpomognutom oplodnjom. : petir :
: petirunapaduiskrenosti:
- schmokljan
Dosta šala. Razmislimo o imenu. Moj prijedlog je:
"Djeca, zabrinute im majke i očevi koji još nisu digli ruke"
"Djeca, zabrinute im majke i očevi koji još nisu digli ruke"
Ma smije se. Ja ga ne volim. On je prva osoba koju sam ikad stavila na ignore.Morticia » wrote:Što je s mwm-om, zašto ga se ne smije spominjati?
+1bliss » wrote:
Ma smije se. Ja ga ne volim. On je prva osoba koju sam ikad stavila na ignore.
Meni i jedina, ako izuzmemo ljude čiji me stilski izričaj toliko bode u oči da ne mogu doprijeti do sadržaja njihovih postova.
Nego, ZA podforum o životu udvoje, utroje, učetvero... muž, žena, djeca, pas, mačka, kanarinac.
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Potpisi su za budale.
-
- Information
-