pokić, srčekoMorticia » wrote:Ne pada mi sad ništa na pamet, ali sigurna sam da ima toga.![]()
Oću biti Purger!
E to, to!Ze. » wrote:
Njemački se koristi svuda gore.
Evo npr. bokić, frendić, šprehica, zekaš, itd. Sigurno ću se još nečeg sjetiti, malo sam zahrđao.
Takvi užasi.
Poše, srećom da si ti prva tri mjeseca naše veze bio prepijan za govorit, a ja za slušat, tko zna kako bi skončali da si izvalio tako nešto.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Beta ženka
Prekići - prekovremeni sati. Najozbiljnije.Ze. » wrote:
Njemački se koristi svuda gore.
Evo npr. bokić, frendić, šprehica, zekaš, itd. Sigurno ću se još nečeg sjetiti, malo sam zahrđao.
Ozbač, mobač, cipke...
Nisam, šta stvarno?Morticia wrote:
A ti izgleda stvarno u životu nisi čula da nemaju svi metlu u guzici i da se ponekad i šale.![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Kaj dva taubeka tj. golupčića....Morticia » wrote:
E to, to!
Takvi užasi.![]()
Poše, srećom da si ti prva tri mjeseca naše veze bio prepijan za govorit, a ja za slušat, tko zna kako bi skončali da si izvalio tako nešto.
Kaj se ti zekaš il za ozbač pričaš?Morticia » wrote:
E to, to!
Takvi užasi.![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A jel ti ajka na šatri čalpri?Morticia » wrote:
E to, to!
Takvi užasi.![]()
- Beta ženka
Kaj nije pifčeko?
A "žifčeke f kanticu i na pecanje"?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pifčeko je ono od pol litre iz dućkasa, a pivica je na čaše (može i u gemišterice)...
Glupo pitanje, u braku smo, zar ne?karambol » wrote:
A jel ti ajka na šatri čalpri?
Živci se mećeju na hozntregere, koliko ja znam.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Poše, kako je lijepo gledati propast braka koji nije moj.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
- MmeTipfeler
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-