http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pPwyyvLw#!
Novosti iz svijeta oko nas: Znatiželja
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa ono... ak ima života i na Zemlji i na Marsu onda život nije nikakva ekskluziva nego ga ima na tisućama i tisućama drugih planeta.
A ako svemir vrvi životom onda je vjerovatno da postoje inteligentniji i napredniji životni oblici od ovog našeg. Pa kad je već tako ko nam garantira da su svi dobrohotni? A čak i da jesu opet neće dobro svršit po nas.
Zadnja linija obrane su nam ogromne udaljenosti i prostranstva svemira. Ali ako je čiča Albert u pravu i crvotočine postoje onda i to pada u vodu.
A ako svemir vrvi životom onda je vjerovatno da postoje inteligentniji i napredniji životni oblici od ovog našeg. Pa kad je već tako ko nam garantira da su svi dobrohotni? A čak i da jesu opet neće dobro svršit po nas.
Zadnja linija obrane su nam ogromne udaljenosti i prostranstva svemira. Ali ako je čiča Albert u pravu i crvotočine postoje onda i to pada u vodu.
Euklid » wrote:Pa ono... ak ima života i na Zemlji i na Marsu onda život nije nikakva ekskluziva nego ga ima na tisućama i tisućama drugih planeta.
Ja bi baš rado upoznao onu Seven of Nine...
Stani u red.
Osim toga ona je zemljenka, kako god (je) okreneš.
Pa zar nije postojanje ekstraterstrijalnog života neovisno o našem saznanju postoji li ili ne? Naše saznanje da postoji nam jedino može pomoći da smislimo način kako bi se ophodili s njima.Euklid » wrote:Pa ono... ak ima života i na Zemlji i na Marsu onda život nije nikakva ekskluziva nego ga ima na tisućama i tisućama drugih planeta.
Ne, ne. OTR kaže da crvotočine mogu postojati. Tj. da sama Opća teorija relativnosti ih ne zabranjuje.Zadnja linija obrane su nam ogromne udaljenosti i prostranstva svemira. Ali ako je čiča Albert u pravu i crvotočine postoje onda i to pada u vodu.
USKORO - 80 000 stanovnika na Marsu
nije čak ni skupo, taman da rasprodam sve što imam i eventualno još i lijevi bubreg...
nije čak ni skupo, taman da rasprodam sve što imam i eventualno još i lijevi bubreg...
Euklid » wrote:USKORO - 80 000 stanovnika na Marsu
Gubica. Da je Kolumbo tako skupljao brodove i posadu nikad Jamerike...
Hoće bit organsko nešto, što mislite?
Euklid wrote:USKORO - 80 000 stanovnika na Marsu
Točno će ekipa koja bez problema može pljucnut 500 000 dolara, ići na Mars da bi tamo sadila paradajze
Mislim da je nešto tako u pitanju da bi već procurilo u javnost.
Zašto ne?blue » wrote:
![]()
Točno će ekipa koja bez problema može pljucnut 500 000 dolara, ići na Mars da bi tamo sadila paradajze
Ima te buržujske ekipe diljem svijeta koja više ne zna šta bi sa sobom od obijesti i raznih droza.
Ovo će im biti idealna prilika da udahnu dašak smislenosti u svoje isprazne živote...
Hm, da senzacionalna vijest koje će bit objavljena taman se poklapa s budžetiranjem
I bolje im je da bude dobro
NASA-ini znanstvenici uskoro otkrivaju nevjerojatne vijesti s Marsa?
metan? najprije su nasli metan, a sad su snimili i ko je prnuo?blue » wrote:Hm, da senzacionalna vijest koje će bit objavljena taman se poklapa s budžetiranjemI bolje im je da bude dobro
![]()
Ako je metan, onda ziher ima života...a unda » wrote: metan? najprije su nasli metan, a sad su snimili i ko je prnuo?
Nema života dok ga ne metneš, to je opće poznato...
a, eto, dok čekamo vijesti s Marsa i ko će kome metnut
na Merkuru našli ogromne količine vode
pa ako vode ima i na Zemlji i na Marsu i na Merkuru i na Mjesecu onda nije više pitanje gdje ima vode u Svemiru nego gdje nema
samim time smo korak bliže spoznaji da nismo sami
pa ako vode ima i na Zemlji i na Marsu i na Merkuru i na Mjesecu onda nije više pitanje gdje ima vode u Svemiru nego gdje nema
Meni je važnije pitanje gdje ima vina, jebiga...Euklid » wrote:a, eto, dok čekamo vijesti s Marsa i ko će kome metnut
-
- Information
-