Naime, morala sam zbog izrazito groznih bolova uzeti 800mg ibuprofena odjednom
Jel se drogirate legalnim lijekovima, inače?
Ne, legalne droge su gej. Osim alkohola. On je biseksualan, ujutro je peder.A.P. » wrote:psihotropne supstance i antidepresivi?
Naime, morala sam zbog izrazito groznih bolova uzeti 800mg ibuprofena odjednomi osim što je bol prestala, ja se osjećam gotovo euforično. Ne znam je li to zato što sad nisam depresivna pa me eleviralo u stanje još veće euforične popižđenosti ili sam samo tako sretna jer me ne boli više?
![]()
Jel se drogirate legalnim lijekovima, inače?
Ja sam takva djevojčica pa i da popijem šaku analgetika, ništa me ne bi puklo.A.P. » wrote: Ništa od tog. Mene nikad nisu uspavljivali ti analgetici, al možda zato što nisam djevojčica od 160cm i 49 kg
A.P. » wrote:Štajaznam, smetnje vida ionako imam
Ništa od tog. Mene nikad nisu uspavljivali ti analgetici, al možda zato što nisam djevojčica od 160cm i 49 kg
The 2010 Physicians Desk Reference contains several warnings from the manufacturer, which were not present in prior years. The warnings include stronger language regarding the habituating potential of tramadol, the possibility of difficulty breathing while on the medication, a new list of more serious side effects, and a notice that tramadol is not to be used in place of opiate medications for addicts. Tramadol is also not to be used in efforts to wean addict patients from opiate drugs, nor to be used to manage long-term opiate addiction.Stitch » wrote:Nemate pojma. Zaldiar je bolji i od hepova.
Neke od svojih Sumamedova sam popila nakon partija (doduše ne rejv nego teknoDinja » wrote:Sumamed/alkohol, u eri rave partya.
Te tablete se i otkupljivalo.
Morticia » wrote: Mislim da smo se kući vratili s radijatorom.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests