Ne. Polako, tek sam pocelakarambol wrote:
Nakapala si nešto drugo umjesto nikotina, garant.

Ne. Polako, tek sam pocelakarambol wrote:
Nakapala si nešto drugo umjesto nikotina, garant.
Prvih par dana sam grijesila iz gusta. Nisam mislila da cu se naviknut na tu bateriju, iako je osjecaj jako jako jako slican pravom. Al eto, valjda nije dozivljaj potpun a i navika prokleta.Bara huda wrote: Nu, daj podrobnije info.
Jel okus, miris, osjecaj isti kao i kod real thing?
Samo si na tome ili zgrijesis povremeno?
Dobro zvuci.Beau » wrote: Prvih par dana sam grijesila iz gusta. Nisam mislila da cu se naviknut na tu bateriju, iako je osjecaj jako jako jako slican pravom. Al eto, valjda nije dozivljaj potpun a i navika prokleta.
Al nakon par dana mi je bivala sve finija. I sad zgrijesim iskljucivo kad ostanem bez struje il tako neceg. Sutra kupujem jos jednu da rijesim i te tehnicke probleme. Nije mi sad fina prava cigara kad ju tek zapalim.
Ne znam jesi li ikad prestala pusit i znas li kako se fizicki covjek sjajno osjeca kad prestane. Jedino psisi fali taj vrazji kofol gust.
E a sad se fizicki sjaajno osjecam, kao nepusac, a psisi ne fali bas nista
I ne debljam se
Al moj takuin bi se mogao
A i to sto kazes.Beau » wrote:Nemam pojma, ja sam se na prvu zaljubila u ideju e-cigare.
Al sam bila skepticna.
Ne zelim se odrec pusenje nikako, al se zarko zelim rijesit svih sranja koja idu uz to.
Probaj, nije skupo, jebetise, nemas puno za izgubit..
Ona je ozbljna. Cucla bokun plastike i gušta.Beau » wrote: Prvih par dana sam grijesila iz gusta. Nisam mislila da cu se naviknut na tu bateriju, iako je osjecaj jako jako jako slican pravom. Al eto, valjda nije dozivljaj potpun a i navika prokleta.
Al nakon par dana mi je bivala sve finija. I sad zgrijesim iskljucivo kad ostanem bez struje il tako neceg. Sutra kupujem jos jednu da rijesim i te tehnicke probleme. Nije mi sad fina prava cigara kad ju tek zapalim.
Ne znam jesi li ikad prestala pusit i znas li kako se fizicki covjek sjajno osjeca kad prestane. Jedino psisi fali taj vrazji kofol gust.
E a sad se fizicki sjaajno osjecam, kao nepusac, a psisi ne fali bas nista
I ne debljam se
Al moj takuin bi se mogao
neberobatno, oli ne?Zekoslawa » wrote: Ona je ozbljna. Cucla bokun plastike i gušta.
Ja se držim provjerenih vrijednosti - Nokia, Audi, pršut, punjene paprike, falke čarape, levi's, duhan...
Daš dim?Zekoslawa » wrote:A čuj, bi li ti meni vako jednu prodala u po cijene?![]()
Mislim, ne da mi se bacit parsto kuna pa da mi se na kraju ne svidi, a sad sam čak malo znatiželjna.
Eto još dobrih ideja. Skroz dobra pitanja. Kako e-muš pripali e-dami kad e-pljuga ne fercera? Recimo, imaš na smartfonu aplikaciju kojom dijeliš bateriju. Hot spot, ali e-nergetski...Zekoslawa » wrote:![]()
Oš reć da ti dam zeru pare?![]()
A ako se kaže kad žicaš e-dim? Daj parnjak?Kako recimo e-džentlmen pripali e-dami? Ona kaže da joj se ispraznila e-cigareta, a on joj ponudi svoj punjač?
Nu je, nu je, sta trepceZekoslawa wrote:A čuj, bi li ti meni vako jednu prodala u po cijene?![]()
Mislim, ne da mi se bacit parsto kuna pa da mi se na kraju ne svidi, a sad sam čak malo znatiželjna.
Nu škrtulje, teško joj sse odvojit od njih na koji dan.Beau » wrote: Nu je, nu je, sta trepce![]()
Sad kad mi dodju ove nove, i ako vidim da mogu bez jedne od cigara prezivit tjedan dana, a trebala bih moc, mogu ti je posudit na par dana. Pa ti vidi kako ti je
Eto, postajem i bolji covjek otkad e-pusim
E da, tu sam i ja kupila.Margarita wrote:Čitam sad http://www.e-cigarete.net/elektronske_c ... arete.html.
Dakle, e-tekućina.
I da, kad bih se odlučila pristala bih samo na ove koje koje su slične pravim cigaretama.
http://www.e-cigarete.net/elektronske_c ... areta.html
Zekoslawa wrote: Nu škrtulje, teško joj sse odvojit od njih na koji dan.E-škrtuljo!
Ima e-.... sad sam ti tila rec staZekoslawa wrote:A jel ima e-škija?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests