Onda ti je najbolje rec da najvise volis bas onog tko to cita.

Bokun plastike, istina, ne na struju nego na baterije, meni nikad nije ciniaZekoslawa » wrote:Ne čini mamu, ostat će ti takva faca, pa ćeš izgledat još gluplje dok cuclaš bokun plastike koji si prethodno napunila na struju.
Zekoslawa wrote:Ne čini mamu, ostat će ti takva faca, pa ćeš izgledat još gluplje dok cuclaš bokun plastike koji si prethodno napunila na struju.
Sad se ne mogu nacudit da ja to nisam pitala svoju materBara huda wrote: Ja sam to gledala ko bezdjecna cura, odma sam drugi dan pitala mamu koga bi se od nas dvoje djece lakse odrekla.
Jesi ti sigurna da nisi cinila mamu.Bara huda wrote: Bokun plastike, istina, ne na struju nego na baterije, meni nikad nije ciniafacu.
A mozda je do toga sta ja to nisam cuclala.![]()
![]()
Euklide...imas sta za pitat?
Ili ti je jasno?
Baro, Baro... nisam to očekivao od tebe...Bara huda » wrote: Bokun plastike, istina, ne na struju nego na baterije, meni nikad nije ciniafacu.
A mozda je do toga sta ja to nisam cuclala.![]()
![]()
Euklide...imas sta za pitat?
Ili ti je jasno?
Ja sam imala dvadesetikoju ali sam jos uvijek zivila kod svojih kao dite. Pa sam se tako i ponasala.Beau » wrote: Sad se ne mogu nacudit da ja to nisam pitala svoju mater
A imala sam taman mozda desetak godina kad sam gledala film.
Sta ti je odgovorila mater?
Ma ke, pa nemam ja tih plastika na izvoz.
Ali mi je muz cesto i na putu.Euklid » wrote:Ma nekako sam si mislio kako ste ti i muž često zajedno u peglaoni da ti oti bokun plastike i nije nešto napet...
Pa nije to sad bas takvo cudo nad cudima.Euklid » wrote:a jel koristite oto čudo i kad ste zajedno...?
Vrijeme nije ni za zavuc se pod dekicu gustajuci uz caj i kuglof nego za pokrit se po glavi i odspavat zimski san.Euklid » wrote:Ma jašta, treba izać koji put van, u prirodu.
Al kako'š kad je ovakvo vrijeme danima...
Bara huda » wrote: Grozno vrijeme, depresivno i jadno.
Bas me zanima kako ce ove ljubiteljice ledenog doba sad opravdati svoje neraspolozenje.
Svako vrijeme je dovoljno dobro da bi bilo depresivno i jadno.Bara huda » wrote: Grozno vrijeme, depresivno i jadno.
Bas me zanima kako ce ove ljubiteljice ledenog doba sad opravdati svoje neraspolozenje.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests