na novoj godini sam pala leđima na rub skale! skliznula se na alokohol vjerojatno! tada me nije ništa bolilo, jer nema boljeg analgetika od alkohola! ujutro su me bolovi probudili, u krevetu sam se jedva okretala, kasnije se jedva ustala! 2 dana nisam tila pogledat leđa u ogledalo! treći dan sam skupila hrabrosti!
prijateljici na diplomskom, bili vani, privatni prostor, privatni dj, sve privatno...niko ne čisti! dakle, sve mokro,zaliveno alkoholom! i plešemo prijatelj i ja, uvatija on mene pod leđa i sad će me ono prebacit unazad preko ruke, nek svi vidU kako mi dobro plešemo, e! i padnem ja, i on preko mene, i taman mi fino guzicom legne na izvrnuti gležanj!
i naravno, alkohol - analgetik, nije meni ništa! plešem čitavu večer, malo gležanj boli,ništa strašno!
e kasnije, alkohol popustio, idemo doma, već je kasno...ovaj...rano! i zovemo taksi, reka taksi čekat tu i tu...i do tamo moramo pješke jel! ....neće ići...nosili su me!
2 dana nisam mogla stat na stopalo! hodanje je bilo ravno letenju! nemoguće!
u doktora nisam išla jer me samo malo bolilo, nisam tila reć starcima kako smo se fino slomili i koliko smo pijani bili!