Kakvo čuđenje? Ne čudim se, nego se zgražam. A moja dijeta nije "svojevrsna", nego točno određena i uopće nije diskutabilna. Kao što pokazuju rezultati. Samo što si ti radoznali lovac na podatke, ali ih od mene nećeš dobiti.
Preciziraj.
Kakvo čuđenje? Ne čudim se, nego se zgražam. A moja dijeta nije "svojevrsna", nego točno određena i uopće nije diskutabilna. Kao što pokazuju rezultati. Samo što si ti radoznali lovac na podatke, ali ih od mene nećeš dobiti.
Preciziraj.
Lajkam sintagmu pa neču insizdirat.MmeTipfeler wrote: ↑18 Sep 2018, 17:48Kakvo čuđenje? Ne čudim se, nego se zgražam. A moja dijeta nije "svojevrsna", nego točno određena i uopće nije diskutabilna. Kao što pokazuju rezultati. Samo što si ti radoznali lovac na podatke, ali ih od mene nećeš dobiti.
Ma neću opet zastranjivat s teme. Bilo je to jako općenito rečeno. I ne velim da niti ja nisam imun od toga... možda sam baš zato sve rigorozniji s vremenom.

Ma uvijek je stravično vidjeti tu sklonost ljudskog uma da zatuče vlastitu percepciju realnosti i krene drukati za svoje udobne i utješne deluzije.MmeTipfeler wrote: ↑03 Oct 2018, 20:49
Nego, falabogu pa je Google povukao i jedan pametan potez. Ne bih ja to ni znala, ali već spomenuta Alternativa cmizdri u mejlovima pa sam virnula da vidim što ih muči. Pa, evo - čitajte sami.
Link.
Najdraži mi je naslović Razlog za rušenje rejtinga – neslaganje sa službenom medicinom i znanošću. Okej, ne moraju se slagati sa službenom medicinom, kao da se službena medicina uvijek slaže sama sa sobom, ali što im je pobogu znanost napravila? Još samo da, poput one Kovačevićke, kažu kako "znanstvene stvari nisu temeljene na istini", pri čemu se, dakako, pod istinom podrazumijeva riječ Božja.![]()
Pa, ruku na srce, i ja na Googleu svašta provjeravam, ali pazim na koje stranice idem. Kao što rekoh, već sam diskurs pokazuje možeš li se u izvor pouzdati. Opet ću o psima odnosno veterinarima.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest