A samo je ladno, brate, duša će mi se smrznit!
Tema za kukanje o vremenu
u splitu je sunčano! jako sunčano! 
jučer sam išla kod prijateljice, pješke nekih 20ak minuta....na sebi sam nosila običnu pamučnu majicu tri kvarta rukava i preko toga proljetnu jaknu (recimo da je kao ona od jeansa)
i šal je služio kao asesoar! 
navečer sam također oješke išla nazad doma...dakle, mrak je bio...i hladnije kao! nije bilo hladno!
u biti, možda je mene alkohol malo grijao! 
kod nas nema magle gotovo nikad!
kad sam bila u zg-u, bilo mi je muka svako jutro gledat maglu glupu...odvratna je!
nemojte me protjerat! tila bi doć vamo pisat onih 5-6 puta zimi kad opali bura!
hvala
jučer sam išla kod prijateljice, pješke nekih 20ak minuta....na sebi sam nosila običnu pamučnu majicu tri kvarta rukava i preko toga proljetnu jaknu (recimo da je kao ona od jeansa)
navečer sam također oješke išla nazad doma...dakle, mrak je bio...i hladnije kao! nije bilo hladno!
kod nas nema magle gotovo nikad!
kad sam bila u zg-u, bilo mi je muka svako jutro gledat maglu glupu...odvratna je!
nemojte me protjerat! tila bi doć vamo pisat onih 5-6 puta zimi kad opali bura!
hvala
meg ti je glupa!!! :xlux:
dabogda izgorilaAdMulica » wrote:u splitu je sunčano! jako sunčano!
frendica, koja je otišla u zg studirati prije mene, poslala ovakvo izvješće:kad sam bila u zg-u, bilo mi je muka svako jutro gledat maglu glupu...odvratna je!![]()
ovdje ti je uvijek tri popodne, bilo da poviriš kroz prozor ujutro, u podne, ili popodne - izgleda isto
srećom, tako je samo 4 mjeseca godišnje
E, i sad usporedite onu sliku iz prvog linkanog članka s ovim pa recite da to nije za plakat.

Moja rodica je, na upit kako joj se čine prvi mjeseci studentskog života u Zagrebu, rekla da je sve super, ali da ne može shvatiti zašto je nebo uvijek narančasto.

More liek 8.baja » wrote:ovdje ti je uvijek tri popodne, bilo da poviriš kroz prozor ujutro, u podne, ili popodne - izgleda isto![]()
srećom, tako je samo 4 mjeseca godišnje
Moja rodica je, na upit kako joj se čine prvi mjeseci studentskog života u Zagrebu, rekla da je sve super, ali da ne može shvatiti zašto je nebo uvijek narančasto.
Držat ću temu otvorenu samo za tebe da imaš di doć kukat kad se preseliš ovdje.AdMulica » wrote:nemojte me protjerat! tila bi doć vamo pisat onih 5-6 puta zimi kad opali bura!
gonj špadi
- Lord Byron
Mislim da je skandalozno da se, barem u zimskim mjesecima, u naslovu ove teme nijednom riječju ne spominje rodonačelnica i doajenka kuknjave na zimsko vrijeme.
Sramota.
Sramota.
joooj, vi odozdo... ovooo-onoooo, kod vas duple mudaaanteee, a kod nas doli... rascika, ae!

volim zimu, al' bas je grozno v megli toj. ne da vise ne vidim sljeme kroz prozor, nego ne vidim ni dvjesto metara. sinoc sam si nakon setnje jedva nasla zgradu.
volim zimu, al' bas je grozno v megli toj. ne da vise ne vidim sljeme kroz prozor, nego ne vidim ni dvjesto metara. sinoc sam si nakon setnje jedva nasla zgradu.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1546 times
Potpisi su za budale.
Prepustit ću ti temu početkom lipnja, sad se pridruži zborskoj cvilidbi o snijegu i sličnim užasima.Morticia » wrote:Meni nija jasno kako netko može ne voljet zimu, maglu i snijeg.
Pa to je nadasve dostojanstveno godišnje doba, za razliku od onog blesavog ljeta.
gonj špadi
zla si!!!klonka » wrote: Držat ću temu otvorenu samo za tebe da imaš di doć kukat kad se preseliš ovdje.

nego, da vas pitam! jel gore magla bude čitavu zimu?
ja volim zimu! nemam ništa protiv hladnoće i snijega...al magla me ubija! odvratna je! i kad je sunčano, ne vidiš sunce!Morticia wrote:Meni nija jasno kako netko može ne voljet zimu, maglu i snijeg.
Pa to je nadasve dostojanstveno godišnje doba, za razliku od onog blesavog ljeta.![]()
meg ti je glupa!!! :xlux:
klonka » wrote:Ja maglu volim, nekako mi Zagreb izgleda kulnije kad se ne vidi.
volim ju po noci, kad se kroz nju probija zuto-narancasta rasvjeta.
po danu volim vidjet sta se vani dogadja i u cemu ljudi hodaju da znam sta cu obuci
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Kozo, ja ti tu držim fige za posao, a ti tako!AdMulica » wrote: zla si!!!
Bude. I duže ti zima traje nego u Dalmaciji.nego, da vas pitam! jel gore magla bude čitavu zimu?
Dobro aj, bude koji sunčani dan. Ka. Tu i tamo.
gonj špadi
i onda nakon njega bude ekstra 10 dana magle. jer je bilo suncano i toplo prethodni dan.
pa zbog 2h sunca zbog kojeg su svi pohitali u prirodu ko zohari na salamu, imamo tjedan sivila.
al nema veze, u londonu je jos gore
pa zbog 2h sunca zbog kojeg su svi pohitali u prirodu ko zohari na salamu, imamo tjedan sivila.
al nema veze, u londonu je jos gore
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Da, ovisi o dijelu grada. Na Sljemenu je uglavnom nema. U gradu je uglavnom ima.AdMulica » wrote:nego, da vas pitam! jel gore magla bude čitavu zimu?ja sam proboravila gore nekih sedmicu dana sve skupa ove zime, i samo jedan dan nije bilo maglovito! također, jel to ovisi o dijelu grada? jer recimo, sad sam boravila baš u zagrebu, dolje, u nizini, di ima tramvaja i magla me ubila! inače boravim van zone tramvaja, na višem dijelu grada i nikad nisam vidila toiko magle!
![]()
Kad gledaš sa Sljemena, onako ujutro, Zagreb se uopće ne vidi. Ono, znaš da je tamo negdje u onom sivom oblaku dolje, ali nemaš dokaza za to.
klonka » wrote:Na!Prve pahulje snijega pale na području Zagreba: Na Jadranu kroz dan i dalje "vrućih" 16-18!Di je sad Vrrrlet da me obavijesti kako mrzim Zagreb?
Isuse!!!
Pa nisam ni vidjela da je padao snijeg.
Kako je mogao pasti? Glupi glupi snijeg. Svinja.
Sad sam u još većem bedu.
A mislila sam da je ova magla vrhunska svinjarija današnjeg dana.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
I reći ću još i ovo:
meni je od ove magle muka. Zbilja.
Hladnoća mi se uvukla skroz do kostiju i uopće se ne mogu ugrijati. Čak ni pas ne želi ići van.
Kad ujutro vidim da je stan onako sablasno bijel od magle (živim u neboderu pa svako jutro imam osjećaj k'o da sam se probudila u čaši mlijeka), dođe mi da se ugušim jastukom.
meni je od ove magle muka. Zbilja.
Hladnoća mi se uvukla skroz do kostiju i uopće se ne mogu ugrijati. Čak ni pas ne želi ići van.
Kad ujutro vidim da je stan onako sablasno bijel od magle (živim u neboderu pa svako jutro imam osjećaj k'o da sam se probudila u čaši mlijeka), dođe mi da se ugušim jastukom.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-