Uzrok su vjerojatno problemi sa serverom zbog kojih sam najavio migraciju. No kvar je popravljen, dodano nam je još radne memorije, a firewall koji je onemogućivao logiranje isključen je. Totohost se doista potrudio da nam izađe u susret - i ne izgubi nas kao dugogodišnje klijente. Zato i u njegovo ime molim za razumijevanje.
Neki su postovi nestali...
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 35 times
... vele mi forumaši, a i sâm primjećujem da nema svega što je napisano tijekom vikenda.

Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 35 times
Jučer i danas ponovilo se nestajanje postova, nažalost.

Dopisivanje s Totohostom nije urodilo plodom - u njihovim "logovima" ničega nema, kao ni u mojima. Sustav ne javlja nikakvu pogrešku. Najlogičnija je mogućnost kratkotrajno preopterećenje servera koje rezultira prekidima u povezivanju s bazom podataka, što često viđate na Forumhaeru. Opet, postoji mogućnost da predložak koji ste odabrali ne funkcionira posve na PHP-u 7.2. U tom slučaju iskušajte neki drugi, a najsigurnije je uzeti Prosilver. Ako se problem opet javi, obavijestite me.
Stitch
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Zna i toga biti. Na smartfonima, pretpostavljam. Koliko sam shvatio, problemi se javljaju kad pišeš na mobitelu.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Ma ovdje. Govorim o Trkeljanju. Tu i tamo obrišem dupliće, a naslućujem da su smartfoni i tableti posrijedi.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-