Flash kao platforma za igre više ne postoji pa je sadržaj uklonjen iz sigurnosnih razloga.
Tetris
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 631 times
- Been thanked: 1021 times
Nove su igre na portalu Tetris, Mahjong, Chess i Fall Time Sudoku – uživajte! 
Flash kao platforma za igre više ne postoji pa je sadržaj uklonjen iz sigurnosnih razloga.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Još ja gledam tko mi server baca u crveno. A ono vas dvoje... 
Strpite se malo, lijepo molim. WordPress 4.8.3 donio je (ne)očekivane probleme s 'pluginima' i skriptama pa sam većinu toga deaktivirao dok ne utvrdim što je promijenjeno u novoj inačici. Čim to riješim, vraćam vam Tetris.
Strpite se malo, lijepo molim. WordPress 4.8.3 donio je (ne)očekivane probleme s 'pluginima' i skriptama pa sam većinu toga deaktivirao dok ne utvrdim što je promijenjeno u novoj inačici. Čim to riješim, vraćam vam Tetris.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Volim zaigranost, ne prigovaram zbog toga.
Nego se igre ne učitavaju kako Bog zapovijeda, za što krivim keširanje.
Od 36 mojih instalacija, tridesetak ih otpada na WordPress, ostalo je Joomla i phpBB. I sve imaju W3 Total Cache, inače sjajan dodatak s kojim nikad nikakvih problema nisam imao. No u kombinaciji s Flashom, stranica se polovično generira - ili uzalud vrti, gotovo do toplinske smrti svemira.
Tko zna, možda su dečki iz hostinga ažurirali štogod, ne bi prvi put bilo da nismo kompatibilni, da tako velim. Napisat ću 'ticket', ali tek kad podrobnije to proučim.
Od 36 mojih instalacija, tridesetak ih otpada na WordPress, ostalo je Joomla i phpBB. I sve imaju W3 Total Cache, inače sjajan dodatak s kojim nikad nikakvih problema nisam imao. No u kombinaciji s Flashom, stranica se polovično generira - ili uzalud vrti, gotovo do toplinske smrti svemira.
Tko zna, možda su dečki iz hostinga ažurirali štogod, ne bi prvi put bilo da nismo kompatibilni, da tako velim. Napisat ću 'ticket', ali tek kad podrobnije to proučim.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Felis nebulosa
Taman mi danas na poslu uletilo nešto hitno i bitno i krenem ja na taj trkeljaški tetris i ništa. Kasno sam se sjetila. I da, nemajući bolje zabave, odradila sam to hitno i bitno. Život je koji put baš okrutan i nepravedan.
- Stitch
- Head Honcho
- Head Honcho
Imaš Tetris. Iako nisam uspio vratiti sve igre.
Imaš Tetris. Iako nisam uspio vratiti sve igre.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Elli je brže-bolje odmah testirala server.
A vi?
A vi?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-