Izjasnidbu molim, po pitanju kaćmo.
Prvi trkeljaški sabor
Pošto je prvi, a i sabor, više-manje je odlučeno da će se bit u Novom Krivom (koji je, btw, neposredno pored barake gdje je svojevremeno osnovan HDZ, u istom dvorištu, pa vi vidite
), a o proširenju tuluma će se pričat tijekom pijenja i ostalih radnji primjerenih osnivačkom zasjedanju.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
pa da se stignu ljudi regenerirat..a unda » wrote:mislim, ja s ovim nemam veze, ali dva pitanja. zasto vam tako dugo traju sabori i jel moguce visestruko glasanje?
zamolit ću cimera da nam objasni gdje živim. S kartama se snalazim otprilike kao sa kalendarima. I digitronima.Morticia » wrote:I kod TOGA ću ja spavat.
- Megalodona
vi ste skužili, ja sam glasala bez razmišljanja 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Pa to se od tebe i očekuje.Megalodona » wrote:vi ste skužili, ja sam glasala bez razmišljanja
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
nisi čitala psihokauč o šutanju osobe dok je na podu?
ali, da, paše mi što kasnije, no doći ću kada većina odluči.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
šta je, plata sjeda između 15 i 22.?Megalodona » wrote: nisi čitala psihokauč o šutanju osobe dok je na podu?![]()
ali, da, paše mi što kasnije, no doći ću kada većina odluči.
- Megalodona
aha, raspitala sam se, kažu da je isplata 15-ogjevgenija » wrote: šta je, plata sjeda između 15 i 22.?
osjećala bi se kao kreten da dobijem prvu plaću i da ne platim rundu.
ili da idemo prije nego ta ista sjedne
Koji sad dvanaesti? A od 11. do 13. studenog sam na jednom drugom saboru, u Opatiji. Možete tamo pa odvalim u komadu.ElliQuinn » wrote: Valjda 4. 12., ne danas.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pa, to je već troje koji ne mogu u srednjepredloženom vikendu. Ostaje prvopredloženi za koji nitko nije zainteresiran, i trećepredloženi za koji ste glasali jer ste zluradi seronje koji vole glasat za krivo prepisane prijedloge 
- schmokljan
Dakle - treći vikend u 11. mjesecu. Iako, moj je stav uvijek da organizator treba samo priopćiti - uvijek netko ne može, ovo, ono - kaže se tad i tad i bok.
- schmokljan
Uvijek kao i većina, dijete drago.aisling » wrote:Meni odgovara opcija a. I opcija b. I opcija c. Kako da se odlučim?
potpisMorticia » wrote:Što kasnije to bolje, izrast će mi barem koji batrljak kose.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
koja je ovo navlakusa.schmokljan » wrote:
.. dijete drago. ..
-
- Information
-