Odaziv.
Ovo su članovi naše grupe - tek toliko da znamo kad budemo ogovarali, navodim abecednim redom: ..a unda, Bara huda, Beau, Chilimama, Eks, Emericzy, karambol, Leteća, Margarita, Nenia Salonitana, Pero, Perzefona, Silajn, Stitch i Tea Tree. I sami ste vidjeli tko se odazvao i tko koliko može i misli sudjelovati, a prenosim poruke dvoje članova koji su zaboravili lozinke pa su mi se javili na drugi način. Ni na jedno od njih dvoje ne možemo računati. Emericzy kaže da je počašćen što smo ga pozvali, ali i da je star i ništa mu se više ne da, a Tea Tree ima posla preko glave i pesonju s kojim provodi svaki slobodni trenutak. Neki su došli, pogledali i otišli. Euklid, Judolino, Miky i ja ovdje smo po sili zakona.
Anketa
Rezultati kažu da nećemo mijenjati ime foruma, da nećemo mijenjati stil, ali ćemo mijenjati boje i da nećemo mijenjati raspored.
Što se tiče ovog posljednjeg, tehnički nemamo šanse da razvrstamo forume u kategorije jer je nešto sjebano u jednom fajlu. A to nisam ja napravila - da jesam, znala bih i popraviti.
Usput, do daljnjega se nemojmo nadati da će nam se linkovi otvarati u novom tabu jer za forumski stil (Absolution) nisam nigdje našla rješenje, a rješenja koja se nude za druge stilove ovdje ne pomažu. Netko tehnički verziraniji od mene vjerojatno bi to znao popraviti.
Dakle, ostaju nam boje pa možemo o tome raspravljati, a usput bih još nešto predložila.
Naziv (ime) foruma ne bi trebalo mijenjati i zato što se pod tim nazivom (imenom) već probio u vrh Googleove tražilice, a ako Gugleša ne zna za tebe, onda kao da i ne postojiš. No ja bih promijenila logo. Neznatno. Netko je, ne znam više tko, spomenuo povratak otpisanih. Chilli je također nabacila nekoliko ideja (lounge forum, trg leggiero,
kauč forum). Rebels forever već je nažalost zauzeto.