..oce mi neko rec sto se dogadja?
..dakle, vidim da vec dan dva, na trkelju nema skoro nikoga, niko skoro ne pise, a stalno je vise od deset ljudi (bez botova) onlajn.
majtija isto toliko nema, ne vidim ni karambola nesto, majti vise nije crven..jel on uopce jos admin??
ako nije on, ko je? jel neko preuzeo kontrolu nad trkeljem, sto se dogadja?
poslao sam pm majtiju i ne odgovara.
ako je trkeljanje kompromitirano i ako slucajno izbrisu ovaj post, a neko ga uspije procitat, nastavljamo preko fejsa ili na onom rezervnom kanalu dok se ne razjasni o cemu se radi.
jel neko zna jel majti mozda u nekoj frci i zasto? mislim, jel mozda stvarno imaju veze oni mikijevi izleti neki, puske, sabori?
majtija isto toliko nema, ne vidim ni karambola nesto, majti vise nije crven..jel on uopce jos admin??
ako nije on, ko je? jel neko preuzeo kontrolu nad trkeljem, sto se dogadja?
poslao sam pm majtiju i ne odgovara.
ako je trkeljanje kompromitirano i ako slucajno izbrisu ovaj post, a neko ga uspije procitat, nastavljamo preko fejsa ili na onom rezervnom kanalu dok se ne razjasni o cemu se radi.
jel neko zna jel majti mozda u nekoj frci i zasto? mislim, jel mozda stvarno imaju veze oni mikijevi izleti neki, puske, sabori?
..vi svi nesto znate, meni niko nista ne govori. jel smo to prepusteni sami sebi?
jel to znaci da sljedeci put kad padne trkeljanje, gotovo je?
..zadnjih par dana se tesko spajam na trkeljanje. oni neki parseri mi se javljaju..
..zadnjih par dana se tesko spajam na trkeljanje. oni neki parseri mi se javljaju..
ne znam kako to ide.. pravo da ti kažem i meni je neugodno. dok ti objasniš.. odoše jaja...a unda » wrote:..vi svi nesto znate, meni niko nista ne govori. jel smo to prepusteni sami sebi?
a i nema se šta puno reć.. nema kara..
Ja ne znam jel smijem reć. A i nisam sigurna. Meni su rekli kad se vrate da će svima poslat pp ili tamo na onom kanalu reć. Al ja se bojim da je ovo kraj trkeljanja...a unda » wrote:..ma di tamo? di su isli? kako su isli? zasto? oce meni neko nesto rec..ista..?
..nemoj zajebavat. sad sam ti poslao pm, jel si dobio? aj ti meni posalji.
..cek, idem za svaki slucaj ocistit inboxe i eksboxe da bude sve prazno potpuno, mozda zato nece primit pm.
osim toga, sta ja znam, sad kad nema majtija ko moze sve to citat.
..cek, idem za svaki slucaj ocistit inboxe i eksboxe da bude sve prazno potpuno, mozda zato nece primit pm.
fol je što majtijev akaunt postoji, al se on više ne može ulogovat. pa ti kontaj ko može i šta može...a unda » wrote:..nemoj zajebavat. sad sam ti poslao pm, jel si dobio? aj ti meni posalji.
..isao sam gledat..karambol je zadnji post ostavio sedmog, a zadnji put se logirao jucer.
majti isto tako, zadnji post sedmog i sad.. cas mi pokazuje da se zadnji put logirao jucer, cas mi pokazuje prije jednu minutu. jel se on to bori, pokusava se logirat preko porta 40 pa ga izbace?
i jos uvijek stoji kao admin, ali je plav..
majti isto tako, zadnji post sedmog i sad.. cas mi pokazuje da se zadnji put logirao jucer, cas mi pokazuje prije jednu minutu. jel se on to bori, pokusava se logirat preko porta 40 pa ga izbace?
znakovito....a unda » wrote:..isao sam gledat..karambol je zadnji post ostavio sedmog, a zadnji put se logirao jucer.
ne znam jel pametno više išta ovdje pisat.. il je sad svejedno?
-
- Information
-